• 21963閱讀
  • 786回復

WK20 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線skty
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 315  發表于: 2012-12-29
sam哥, 帮手睇下个阵可以点汁...

Lloris 2.09

Shorey 5.59
Lichaj 3.64
Luiz 8.94
Mbia 6.24

Cazorla 5.67
Sterling 3.16
Bale 21.70

Torres 13.06
J.Hernandez 10.96
Defoe 13.03

Available Funds    5.92

Shorey, Lichaj, Mbia, Sterling... 好担心这四件...
Torres对Everton可以留吗? 近排Everton频频失波...
想入Man City个人, 个人认为会大赢... 但系放左Aguero黎入Defoe左...
離線leefish
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 316  發表于: 2012-12-29
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:等聽日郁價睇下幫唔幫到你~~[表情] (2012-12-29 02:13) 

又係7點?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 317  發表于: 2012-12-29
回 skty 的帖子
skty:sam哥, 帮手睇下个阵可以点汁...
Lloris 2.09
Shorey 5.59
....... (2012-12-29 02:14) 

放mbia入nasri
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 318  發表于: 2012-12-29
回 reve 的帖子
reve:放mbia入nasri (2012-12-29 02:18) 

希望聽日返到屋企仲有時間睇你既WEEK29骨科
離線skty
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 319  發表于: 2012-12-29
回 reve 的帖子
reve:放mbia入nasri (2012-12-29 02:18) 

其他唔知有冇正选的人点算?

我predict这周比赛结果...

Sunderland 1-2 Tottenham
Aston Villa 1-1 Wigan
Fulham 1-1 Swansea
Manchester United 3-1 West Brom
Norwich 1-4 Manchester City
Reading 0-1 West Ham
Stoke 2-0 Southampton
Arsenal 2-2 Newcastle
Everton 1-2 Chelsea
QPR 1-1 Liverpool

有咩睇法?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 320  發表于: 2012-12-29
回 skty 的帖子
skty:其他唔知有冇正选的人点算?
我predict这周比赛结果...
....... (2012-12-29 02:20) 

norwich唔會輸咁多呱
離線skty
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 321  發表于: 2012-12-29
回 十六號前峰 的帖子
十六號前峰:norwich唔會輸咁多呱[表情] (2012-12-29 02:22) 

我觉得会
我觉得Mancini会出三个前锋阵
離線leefish
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 322  發表于: 2012-12-29
Walters down 做k.jones入禾仔+聰明點睇?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 323  發表于: 2012-12-29
望完一輪茶葉之後....:

論盡心水之冷選:
moses (chelsea) - 猶記得上次推moses, 結果就真係佢入波~~ 當然, 今次目標一樣~~ 作客everton係難打架喇, 不過睇返everton場場都有失波, 而rafa麾下嘅chelsea已見起色, 相信呢場又係1-0嘅時候~~ 前面幾件名牌俾人睇實晒, 最後得益者好可能就係四圍搶, 四圍撲, 對方隨時睇漏嘅moses啦~~

whelan (stoke) - 唔講唔知 (其實可能好多人都知, 我都係咁講啫 :p ), whelan而家負責開角球, 而stoke主場強勢就係眾所周知, 加埋呢場對手係southampton, 隨時又會成功靠到角球入波, 8個幾, 值得搏一搏架~~

b.foster (west brom) - 呢個真係講出黎俾人打都似..... 不過, west brom防守真係唔錯, 加上foster復出後又即刻羸到波振奮士氣, 呢場雖然話係away man u, 輸就輸左9成架喇.... 不過, 如果只失一球而爆save, 個分都可以幾靚架~~  (算啦, 講咩都冇用, 講完都唔信有人會用.... 真係用左嘅勇士, 擺低條link, 我醒返500好友元俾你又點話!!)

可以避一避:

wigan, swansea, man city人.... 熱門d嘅就有hernandez (man u) 同埋harte (reading)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 324  發表于: 2012-12-29
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:[表情]諗起都爽 (2012-12-29 02:14) 

我們都爽~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 325  發表于: 2012-12-29
回 skty 的帖子
skty:sam哥, 帮手睇下个阵可以点汁...
Lloris 2.09
Shorey 5.59
....... (2012-12-29 02:14) 

sterling 3.16的價錢都冇咩好擔心.... 你對佢有咩期望?
mbia我自己都有用.... 估計應會繼續正選吧....
lichaj就唔識睇.... 我自己估villa冇cs, 不過平平地擺下都問題不大~~
shorey我都決定再試多一次....

everton頻頻失波是真的, 不過我睇好chelsea的入球球員係..... moses, 而torres我就不太看好....
norwich主場好唔錯架, man city今季作客入波都唔多, 我唔睇好man c 大炒.... 如果一定要入一個, 我覺得tevez最好....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 326  發表于: 2012-12-29
回 leefish 的帖子
leefish:又係7點? (2012-12-29 02:15) 

應該冇咁遲.... 4點幾5點左右....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 327  發表于: 2012-12-29
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:希望聽日返到屋企仲有時間睇你既WEEK29骨科[表情] (2012-12-29 02:20) 

聽日就睇week 29
reve哥變左未來人?!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 328  發表于: 2012-12-29
回 leefish 的帖子
leefish:Walters down 做k.jones入禾仔+聰明點睇? (2012-12-29 02:25) 

好呀~~
我覺得jones > walters
walcott都值得一試~~
cleverley就唔識睇....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 329  發表于: 2012-12-29
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:聽日就睇week 29[表情]
reve哥變左未來人?![表情] (2012-12-29 02:34) 

week20-28爆乜人