• 26025閱讀
  • 838回復

WK18 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 420  發表于: 2012-12-22
回 迪克 的帖子
迪克:咁湯根可以轉咩後防.. (2012-12-22 12:46) 

me:
bunn / bassong / garrido (norwich) - 總之就係norwich後防球員啦!! 對手west brom近況回落, 已經連續3場, 超過5個鐘冇入過波, 而norwich就狀態好, 近10場不敗呢個紀錄更係加歐洲五大聯賽之中排第二 (僅次於barca). 雖然買作客球隊嘅後防/門將平時都唔建議, 但今次搏一搏真係隨時爆出架~~

jose fonte (southampton) - 自從17歲新仔shaw擔正之後, southampton防線大有改善, 真係始料未及, 今次主場對住攻力疲弱嘅sunderland, 有望再拎cs, 中堅fonte可以搏bs之餘, 又可以搏下死球上前助攻頂入, 8蚊唔使, 值得一搏架~~

reve:
B. Jones - West Brom - Defender - 4.97
后防骨今周所剩無幾,由於vidic、s. kelly、kolo都無正,所以剩返CS機會高的西布朗jones。

B. Oviedo - Everton - Defender - 4.05
呢件正選未名,但係中場人擺後衛位,有得出都幾正!想用就要留意最後消息了。
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 421  發表于: 2012-12-22
有冇6蚊的中場可以介紹下?
已有shevley
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 422  發表于: 2012-12-22
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:me:
bunn / bassong / garrido (norwich) - 總之就係norwich後防球員啦!! 對手west brom近況回落, 已經連續3場, 超過5個鐘冇入過波, 而norwich就狀態好, 近10場不敗呢個紀錄更係加歐洲五大聯賽之中排第二 (僅次於barca). 雖然買作客球隊嘅後防/門將平時都唔建議, 但今次搏 .. (2012-12-22 13:11) 

奧維度冇得出我都冇計了...4蚊已經冇咩人可以入...
離線wongfanshing
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 423  發表于: 2012-12-22
又黎超冷等死陣

lloris
shorey  stam  oviedo
cazorla  gerrerd  michu  noble
aguero  crouch  fletcher
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 424  發表于: 2012-12-22
回 skty 的帖子
skty:P.Jones (Man Utd)
 (2012-12-22 12:50) 

then go for p.jones~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 425  發表于: 2012-12-22
回 jeffjeff12 的帖子
jeffjeff12:醫生,偷價隊長@$12用唔用得過?定係呢個價有其他推介? (2012-12-22 12:53) 

1樓:
noble (west ham) - 今週嘅最有信心嘅冷選~~ noble係暫時今季英超冇assist嘅球員中創造得最多chance的一個 - 28 chances created, 0 assists.... (即係話assist好快會到!! )  主場出戰例牌失波嘅everton, 仲唔係做到assist甚至拎到入波嘅時候? 佢仲要有12碼同埋死球處理, 咁就更加穩陣啦~~

michu (swansea) - man u係羸面大, 係多波入, 不過, 失波多亦係今季嘅一個現象, 特別係頭槌.... 而michu就入左唔少頭槌, 所以呢場主場出戰之下, 有望執返一粒~~  (當然啦, 現價黎講, 入一球都未必夠回本)

仲有唔少人用嘅gera, ramirez~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 426  發表于: 2012-12-22
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:新陣
Bunn
Sorry Oviedo B.Jones
Carzola Sterling G.Ramirez Noble
Aguero Suarez Mata
....... (2012-12-22 12:54) 

i like 新~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 427  發表于: 2012-12-22
回 Ahhang 的帖子
Ahhang:Hazard 有冇得出 [表情]  (2012-12-22 12:57) 

正路就有嘅....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 428  發表于: 2012-12-22
回 superjackli 的帖子
superjackli:Any better option? or good to go? Taarabt and Ramirez
Available Funds    0.72
H. Lloris Tottenham  Sell at 2.09 (market price 8.52)
....... (2012-12-22 13:03) 

good enough~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 429  發表于: 2012-12-22
回 olleh 的帖子
olleh:多謝醫生昨晚醫療...現再三求診...THX![表情] [表情]    
                              & .. (2012-12-22 13:03) 

照而家呢個陣ok, 不過呢週我會prefer ramirez > puncheon
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 430  發表于: 2012-12-22
回 wongfanshing 的帖子
wongfanshing:又黎超冷等死陣[表情]
lloris
cazorla  gerrerd  michu  noble
....... (2012-12-22 13:14) 

Crouch ok, 但係fletcher係咪仲要last check?
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 431  發表于: 2012-12-22
回 yoshra11 的帖子
yoshra11:[表情]
夠錢丫嗎 (2012-12-22 13:10) 

冇辦法了, 咁等我noble黎收拾你吧~~

ok ok, 大家都爆分啦~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 432  發表于: 2012-12-22
回 ODIN 的帖子
ODIN:有冇6蚊的中場可以介紹下?
已有shevley (2012-12-22 13:13) 

reve推介marveaux

其他都麻麻....
或者你可以試埋suso.... (forward)
離線wongfanshing
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 433  發表于: 2012-12-22
回 reve 的帖子
reve:Crouch ok, 但係fletcher係咪仲要last check?  (2012-12-22 13:20) 

要等之後有冇咩消息..
有機會轉其他..
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 434  發表于: 2012-12-22
回 wongfanshing 的帖子
wongfanshing:又黎超冷等死陣[表情]
lloris
....... (2012-12-22 13:14) 

fletcher away喎, 呢個真係幾唔抵玩.... 其他都仲可以玩下~~