• 22822閱讀
  • 796回復

WK19 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 480  發表于: 2012-12-26
回 siuzac 的帖子
siuzac:醫生!
甘馬倫(現價)/伊雲/雷斯? (2012-12-26 16:20) 

係都要逼我揀車仔后防。。。(今周邊個咁講一定有正啊?!)

LUIZ啦
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 481  發表于: 2012-12-26
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:兩個都正選不明...
11,12蚊又好似無咩岩用..Jelavic又唔夠錢 (2012-12-26 16:21) 

小豆正選機會甚高,只係人人話佢後備出黎先好野。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 482  發表于: 2012-12-26
回 olleh 的帖子
olleh:醫生...求診...THX!!  
                                       .. (2012-12-26 16:24) 

其實都ok既,都算大路∼
離線assko
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 483  發表于: 2012-12-26
唔記得問 shn龍好 guzan好 or 舒華沙
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 484  發表于: 2012-12-26
回 reve 的帖子
reve:小豆正選機會甚高,只係人人話佢後備出黎先好野。。。[表情] (2012-12-26 16:27) 

都係再諗下先,如果睇唔岩可以換走Nelsen..咁就有9個幾買個DF..

富咸果兩件都可以轉
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 485  發表于: 2012-12-26
回 assko 的帖子
assko:LUIZ IVAN VERT SORRY
好唔好放咁個車換個stoke??
另外係咪guzan好過舒華沙[表情]
前面jelavic好似沉左排 今場信得過嗎 [表情]   (2012-12-26 16:24) 

schwarzer 一定好過 好多龍啦!!今周我推介!!!

(打完廣告都無人睇。。。)

stoke后防我唔敢講CS,因為我呢個利迷醫生睇好今場利記至少帶回一分,無理由0-0掛?!
jelavic就因為平,無佐爆炸頭baines就要搵佢個頭,機會多好多,而且今場容易踢∼∼
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 486  發表于: 2012-12-26
回 reve 的帖子
reve:係都要逼我揀車仔后防。。。(今周邊個咁講一定有正啊?!)
LUIZ啦
....... (2012-12-26 16:26) 

無迫你.你可以簡甘馬倫

查實我都怕佢地無正先諗甘馬倫...佢應該必正
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 487  發表于: 2012-12-26
sorry just now din post nicely
like this okay???

H.Lloris 6.98

J.Vertonghen 5.88
David Luiz 8.94
Fabio 2.99

S.Cazorla 7.13
S.Pienaar 12.47
J.De Guzman 10.46
A.Dejagah 4.12

F.Torres 10.86
N.Jelavic 12.23
D.Berbatov 14.21

Left 3.73
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 488  發表于: 2012-12-26
回 siuzac 的帖子
siuzac:無迫你.你可以簡甘馬倫[表情]
查實我都怕佢地無正先諗甘馬倫...佢應該必正[表情] (2012-12-26 16:30) 

咁你唔好問啦

stoke今場真係唔睇好有cs,我已經撇除佐利迷因數。。。
你有幾錢黎買?
離線olleh
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 489  發表于: 2012-12-26
多謝Reve醫生
Merry Christmas
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 490  發表于: 2012-12-26
回 assko 的帖子
assko:唔記得問 shn龍好 guzan好 or 舒華沙 [表情]  (2012-12-26 16:29) 

schwarzer
離線lot1121
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 491  發表于: 2012-12-26
回 reve 的帖子
reve:其實我好不解點解今周咁多人用reading。。。係咪好平?
好多更好既賽事等緊你哋買。。。
BTW
....... (2012-12-26 16:19) 

我個人無偷pienaar   torres   berba 所以只好響一堆現價入面揀...
所以只能退而求其次...
雷丁感覺上場係留力定點,無出le fondre,
而kanu 就前一場7x分鍾sub in, 上場無出~kebe 就連續2場正選....
所以想搵個爆分機會大既黎玩下~~
而且雷丁現價大部分都係$10 以下,
唔似torres / pienaar / defoe 咁,幾抵玩~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 492  發表于: 2012-12-26
回 lawrence_5395 的帖子
lawrence_5395:sorry just now din post nicely
like this okay???
H.Lloris 6.98
....... (2012-12-26 16:31) 

咁咪靚仔好多咯!!感激不盡∼∼∼我哋醫生可以睇得好舒服啊∼∼

原來有咁多錢剩!!
咁可以唔洗dejagah啦,可以用 mackie、ki sung-yueng、mcanuff、諗住博埋fletcher。
另外個lloris係咪必用?如果想多d錢買中場或者考慮down佢做bunn(不過咁做好危險XD)
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 493  發表于: 2012-12-26
回 reve 的帖子
reve:咁你唔好問啦
[表情]
stoke今場真係唔睇好有cs,我已經撇除佐利迷因數。。。
....... (2012-12-26 16:32)

但我覺得stoke未必有cs.....
我而家個陣係咁..幫我望望

lloris(3.24)
sorry(5.59) fabio(2.99)  ???
cazorla(6.21) michu(11.02) 派拿(12.47) ???
toores(13.06) heabig(14.21) long(9.31)

仲有21.9
唔知點搞...又無咩心水...

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 494  發表于: 2012-12-26
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:都係再諗下先,如果睇唔岩可以換走Nelsen..咁就有9個幾買個DF..
富咸果兩件都可以轉 (2012-12-26 16:29) 

等郁價再睇睇咯∼