• 22833閱讀
  • 796回復

WK19 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 615  發表于: 2012-12-26
回 kezzini 的帖子
kezzini:唔DOWN JELAVIC既話, 有6.44
如果DOWN做安尼捷比, 就有10.05
謝謝 (2012-12-26 18:29) 

原來系咁,我以為down佐有6.44,所以我計唔掂

mackie亦都用埋了,而且有michu,無理由要你用routledge/pablo。。。
更何況你唔要433,我我d推介真係一件都fit唔到入呢個陣容!!好野∼∼

644真係好難搵到個正選中場卑你用,1005中場就有幾件:
Yaya Toure - Man City - 9.33
A. Lennon - Tottenham - 8.38

個人覺得lennon比較直博,因為有bale供應。
但係話說回來,jelavic + shelvey ---> anichebe + lennon,又好似無upgrade到
只可惜你的錢應該唔可以做到 hernandez + lennon
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 616  發表于: 2012-12-26
回 reve 的帖子
reve:原來系咁,我以為down佐有6.44,所以我計唔掂[表情]
mackie亦都用埋了,而且有michu,無理由要你用routledge/pablo。。。
更何況你唔要433,我我d推介真係一件都fit唔到入呢個陣容!!好野∼∼[表情]
....... (2012-12-26 18:40) 

連儂唔入波又係冇咩分...sc cw果d又比bale搶晒
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 617  發表于: 2012-12-26
回 大少* 的帖子
大少*:Goalkeepers
    Remove
    M. Bunn Norwich
....... (2012-12-26 18:29) 

up得去邊?

都唔知你有幾錢

其實咁樣都差唔多的了,買唔到taarabt,用mackie都幾好∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線kezzini
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 618  發表于: 2012-12-26
回 reve 的帖子
reve:原來系咁,我以為down佐有6.44,所以我計唔掂[表情]
更何況你唔要433,我我d推介真係一件都fit唔到入呢個陣容!!好野∼∼[表情]
....... (2012-12-26 18:40) 

THANK先
其實我個人比賽以正選人行先
6.44真係冇咩選擇
不過掉返轉, SHELVEY(我覺得冇正) -> GIBSON(你推介) 又點睇?

THANKS
離線wongfanshing
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 619  發表于: 2012-12-26
10.03 1FW..
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 620  發表于: 2012-12-26
回 迪克 的帖子
迪克:佢有咩咁得你歡心?
近期得分好差喎 (2012-12-26 18:31) 

是因之前我推介佢,跟住得我自己用,最後佢入波我獨爆!雖然都係十零分。。。

不過講真,QPR人,無理由高追taarabt,之後穩正的就係mackie了!cisse都唔夠佢穩架
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 621  發表于: 2012-12-26
回 kahingchn 的帖子
kahingchn:defoe/benteke/fondre
揀邊2個好??[表情]  (2012-12-26 18:31) 

好冷啊
我可以不要選嗎

defoe+fondre
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 622  發表于: 2012-12-26
回 dd963852 的帖子
dd963852:Goalkeepers
....... (2012-12-26 18:32) 

tiote禁賽,博marveaux都啱既。

你果兩蚊如果唔要up marveaux做 mackie就可以收工了∼
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 623  發表于: 2012-12-26
回 2倍小朋友 的帖子
2倍小朋友:多口一問, GIBSON上場唔係紅牌咩??? -0- (2012-12-26 18:33) 

愛記上訴!
跟住足總最快要週末先裁決,所以佢可以偷雞踢 埋呢場先!
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 624  發表于: 2012-12-26
Lloris

Vertonghen     Fabio    Riether

Cazorla     Sterling     Bale     Taarabt     Downing

Jelavic     Berbatov

臨出街貼個陣出黎俾大家評下,感覺呢個陣過唔到 80 分
離線杜菲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 625  發表于: 2012-12-26
越諗越煩,照 keep lukaku 算數
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 626  發表于: 2012-12-26
回 呀威 的帖子
呀威:Lloris
Vertonghen     Fabio    Riether
Cazorla     Sterling     Bale     Taarabt     Downing
....... (2012-12-26 18:47) 

人妻轉魯迪治得唔得
不過利迷就算啦
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 627  發表于: 2012-12-26
回 Ho_ 的帖子
Ho_:Lloirs
Vert Shorey Fabio
Carzola MIchu Tarrabt Gibson
Torres Berba Jelavic
....... (2012-12-26 18:35) 

你有佐jelavic,就用taarbt吧!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 628  發表于: 2012-12-26
回 reve 的帖子
reve:是因之前我推介佢,跟住得我自己用,最後佢入波我獨爆!雖然都係十零分。。。
不過講真,QPR人,無理由高追taarabt,之後穩正的就係mackie了!cisse都唔夠佢穩架[表情] (2012-12-26 18:44) 

其實唔一定要用Ki/Mackie

果個位有7.88
可以係前中後都得。

前就343
中就352
後就442
只愛足球
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 629  發表于: 2012-12-26
回 skty 的帖子
skty:Lloris
Shorey Lichaj Luiz
Cazorla Sterling Michu Bale Sidwell
Torres Anichebe
....... (2012-12-26 18:37) 

兩個都唔穩正,不過我自己覺得有。。。希望有。。。