• 32327閱讀
  • 1233回復

WK15 -- 鬼影醫務所 (#0星級醫生) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 135  發表于: 2012-11-29
回 alan1439 的帖子
alan1439:Green
Shorey 小費 skertel
Cazorla sterling bale 爆炸頭 wilshere
Giourd suarez
....... (2012-11-29 15:30) 

因為bale所以食wilshere?
你對bale有信心就ok嘅~~
但我唔會咁做, 始終tot之後連續作客兩場, 先fulham (主場強), 再everton (唔弱) 廿幾蚊未必咁易回本.... (雖然bale某程度上可以無視賽程/ 對手)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 136  發表于: 2012-11-29
回 雲尼士杜萊 的帖子
雲尼士杜萊:LLoris
以2.09出售(市價6.37)
伊雲洛域                              維頓漢       .. (2012-11-29 15:47) 

ferguson + 一中場
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 137  發表于: 2012-11-29
回 曼聯的4號軒斯 的帖子
曼聯的4號軒斯:已放Shotton, 換了Senderos..
因為驚 Wilkinson 會打返正選
但其實應該偷 Wigan 個 Piscu [表情] (2012-11-29 15:42) 

piscu價錢好似唔差太遠....  仲可以afford到呀~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 138  發表于: 2012-11-29
回 曼聯的4號軒斯 的帖子
曼聯的4號軒斯:係 , groin injury..
但唔知要抖幾耐 (2012-11-29 15:40) 

斷估groin都唔會快得去邊....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 139  發表于: 2012-11-29
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:ferguson + 一中場 (2012-11-29 16:15) 

sam兄今週係咪用返座山??? (怕唔怕輸完俾swan 開始打回原形....??)

btw, 今wk 中左2蚊guzan, 黎緊2wk AV都唔太差 (@QPR, vs stoke), 心思思想繼續斷古冇辛苦.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 140  發表于: 2012-11-29
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:sam兄今週係咪用返座山??? (怕唔怕輸完俾swan 開始打回原形....??)
btw, 今wk 中左2蚊guzan, 黎緊2wk AV都唔太差 (@QPR, vs stoke), 心思思想繼續斷古冇辛苦.....[表情] (2012-11-29 16:19) 

我lloris呀~~
不過都諗緊放唔放.... 因為雙週都會想用mignolet.... 你覺得呢?

如果尋晚liverpool炒到佢負分跌價咪好囉.... 而家6個幾.... 唔係太放得落手....

如果真係放, 會諗bunn同myhill架~~

guzan你都中, 勁呀~~
我覺得可以繼續玩落去呀~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 141  發表于: 2012-11-29
sikingthegreat:我lloris呀~~
不過都諗緊放唔放.... 因為雙週都會想用mignolet.... 你覺得呢?
如果尋晚liverpool炒到佢負分跌價咪好囉.... 而家6個幾.... 唔係太放得落手....
....... (2012-11-29 16:34) 

2,3蚊 lloris就keep la, yff角度長揸一定冇問題......放左就入就點都要5蚊以上 (假設呢場低分...)

繼續用guzan就真係好搏, QPR唔會真係輸足成季呱??!! 換領隊返主場對實力差不多既AV應該係GOOD TIMING.....
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 142  發表于: 2012-11-29
icemanbergkamp:2,3蚊 lloris就keep la, yff角度長揸一定冇問題......放左就入就點都要5蚊以上 (假設呢場低分...)
繼續用guzan就真係好搏, QPR唔會真係輸足成季呱??!! 換領隊返主場對實力差不多既AV應該係GOOD TIMING..... (2012-11-29 16:43) 

yes, lloris放唔過 ~
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 143  發表于: 2012-11-29
sikingthegreat:好似話CALDWELL差唔多出得....? (2012-11-29 16:12) 

睇preview再決定,到時再換小費都未遲~
離線lot1121
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 144  發表于: 2012-11-29
好幾樣野想問......
GK
H. Lloris@ 2.09

DEFENDERS
N. Shorey@7.41
S. Bassong@ 6.12
J. Vertonghen@ 6.82

MIDFIELDERS
S. Cazorla@ 5.66
A. Taarabt@ 13.54
J. Wilshere@ 3.39
Z. Gera@ 7.73

FORWARDS
L. Suarez@ 21.87
R. Snodgrass@ 8.83
E. Dzeko@14.53

Available Fund: 2.01

中場其實想將taarabt換hoilett / granero...咁就可以換埋wilshere + Gera...
前鋒線就....果2蚊係for dzeko 轉tevez 的,不過同時又想換埋snodgrass...
因為前鋒我其實有有幾個人想用(Ba / tevez / Long / lukaku@9.41[<--小魔獸好旺好fit!!])((呢D除左lukaku外全部現價))...
所以想睇下醫生們有咩建議
離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 145  發表于: 2012-11-29
醫生們覺得今週利記有冇機會留力打歐霸
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 146  發表于: 2012-11-29
icemanbergkamp:2,3蚊 lloris就keep la, yff角度長揸一定冇問題......放左就入就點都要5蚊以上 (假設呢場低分...)
繼續用guzan就真係好搏, QPR唔會真係輸足成季呱??!! 換領隊返主場對實力差不多既AV應該係GOOD TIMING..... (2012-11-29 16:43) 

要反底, 又真係睇呢場架喇....
不過你2蚊, 就算輸都未必回唔到本..... taarabt, hoilett, cisse全部夠獨, 鍾意起腳....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 147  發表于: 2012-11-29
回 lot1121 的帖子
lot1121:好幾樣野想問......
GK
H. Lloris@ 2.09
DEFENDERS
....... (2012-11-29 16:58) 

如果可以換埋wilshere + gera.... 咁又好似值得喎~~
dzeko tevez.... 我真係好日都唔買一次man c前鋒, 今次一買就中招.... 所以既然估唔到, 我會建議唔買.... 而且呢幾年對everton都麻麻....

lukaku同long, 應該幾好, 不過要睇得通邊個正選....

建議就.... 我未諗.... 星期五晚返黎就會見到架喇~~ (通常我最遲, 其他醫生多數早我少少嘅)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 148  發表于: 2012-11-29
回 Why 的帖子
Why:醫生們覺得今週利記有冇機會留力打歐霸[表情]  (2012-11-29 17:02) 

冇~~
一定唔會~~

BR再唔羸返場, 壓力就更大....
離線lot1121
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 149  發表于: 2012-11-29
sikingthegreat:如果可以換埋wilshere + gera.... 咁又好似值得喎~~
dzeko tevez.... 我真係好日都唔買一次man c前鋒, 今次一買就中招.... 所以既然估唔到, 我會建議唔買.... 而且呢幾年對everton都麻麻....
lukaku同long, 應該幾好, 不過要睇得通邊個正選....
....... (2012-11-29 17:07)

講開推介...比返個Like 你
用左爆炸頭  
[ 此帖被lot1121在2012-11-29 17:21重新編輯 ]