• 21990閱讀
  • 703回復

WK16 -- 鬼影醫務所 (新醫生 CHUCK 開始實習喇 ) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 225  發表于: 2012-12-07
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:唔理budget, keeper 有冇好介紹?? (2012-12-07 14:01) 

swa/shn/ ful  都幾ok

咁你有冇fw 推介
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 226  發表于: 2012-12-07
icemanbergkamp:唔理budget, keeper 有冇好介紹?? (2012-12-07 14:01) 

Jaaskelainen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 227  發表于: 2012-12-07
回 leefish 的帖子
leefish:T9好定基佬好??
MC 用呀古路點睇?? (2012-12-07 13:28) 

我自己偷價giroud, 所以一定giroud....
照計好過torres掛.... 其實都好難講, arsenal又沉沉地....

我覺得用man u對手冇著數, 所以我多數都唔會咁做~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 228  發表于: 2012-12-07

tremmel, jussi
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 229  發表于: 2012-12-07
回 bbq903 的帖子
bbq903:swa/shn/ ful  都幾ok
咁你有冇fw 推介 [表情] (2012-12-07 14:16) 

今週d賽程好伏....冇咩心水, 可能都係大路陣, 睇埋今晚preview....

暫時估計大路fw: Le Fondre + 貴價fw (雙曼......kun??!)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 230  發表于: 2012-12-07
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:
tremmel, jussi

近幾週先後放左 5蚊 tremmel, 3蚊 lloris, 2蚊guzan.......
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 231  發表于: 2012-12-07
icemanbergkamp:近幾週先後放左 5蚊 tremmel, 3蚊 lloris, 2蚊guzan.......[表情] (2012-12-07 14:27) 

點解放哂D平龍..
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 232  發表于: 2012-12-07
sikingthegreat:我自己偷價giroud, 所以一定giroud....
照計好過torres掛.... 其實都好難講, arsenal又沉沉地....
我覺得用man u對手冇著數, 所以我多數都唔會咁做~~ (2012-12-07 14:23) 

唔係 沉沉地 , 係死死地 .

不過英超d 球隊今年都好怪,  以為佢衰咩 , 佢今週又走去反彈一下 .  上場被教練省左咁耐, 阿記今場應該會好進取 , 所以揀giroud 應該有唔少射門機會 .

曼聯呢場我估今週唔會太多波入 , 上場失左三球 , 今週曼聯很定加強防守. 所以 今週揀kun/tevez 多數冇運行    
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 233  發表于: 2012-12-07
今周系鬥有幾多錢買第十二人,小弟暫時23.98
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 234  發表于: 2012-12-07
icemanbergkamp:今週d賽程好伏....冇咩心水, 可能都係大路陣, 睇埋今晚preview....
暫時估計大路fw: Le Fondre + 貴價fw (雙曼......kun??!) (2012-12-07 14:25) 

今週 d 賽程真係幾惡玩  , 我真係好難估. 所以我盡量揀打雙賽人算了..

但我見大家今週df 都係 morrison + sorry + 古拿 ,  好有中伏feel , 希望唔好比我估中會有一個
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 235  發表于: 2012-12-07
bbq903:唔係 沉沉地 , 係死死地 .
不過英超d 球隊今年都好怪,  以為佢衰咩 , 佢今週又走去反彈一下 .  上場被教練省左咁耐, 阿記今場應該會好進取 , 所以揀giroud 應該有唔少射門機會 .
....... (2012-12-07 14:36) 

我完全唔打算用man u對手.... 亦一向都係咁, 所以冇諗過aguero / tevez etc.

聽你咁講, 對giroud又有返多少少期望喇~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 236  發表于: 2012-12-07
回 reve 的帖子
reve:今周系鬥有幾多錢買第十二人,小弟暫時23.98[表情]  (2012-12-07 14:39) 

我少d.... 得17....
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 237  發表于: 2012-12-07
sikingthegreat:我完全唔打算用man u對手.... 亦一向都係咁, 所以冇諗過aguero / tevez etc.
聽你咁講, 對giroud又有返多少少期望喇~~[表情] (2012-12-07 14:46) 

我暫時都想緊用佢好定係lambert   
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 238  發表于: 2012-12-07
sikingthegreat:我少d.... 得17.... (2012-12-07 14:46) 

我再少d 買完十一人得返  14
離線lot1121
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 239  發表于: 2012-12-07
bbq903:唔係 沉沉地 , 係死死地 .
....... (2012-12-07 14:36) 

我反而驚驚地曼聯後防...ferdinand 今季已經比人爆死過...出evans 又驚佢
分分鍾睇唔開做傻事...jones / smalling對住kun/tevez/dzeko 又比唔到好大信心....
不過manu 今季已經打左好多場逆境波,所以又覺得其實manu客勝唔係無機.......
唔係我識得多man u fan 想對抗下都唔會用kun囉.....