• 22050閱讀
  • 703回復

WK16 -- 鬼影醫務所 (新醫生 CHUCK 開始實習喇 ) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 270  發表于: 2012-12-07
而家諗諗下 long odem jm 呢d唔係冇得諗...
k6 xanga傷..贊神太耐冇打又係膠膠地...
左邊基比斯一向防守都唔係咁ok..加上華隊長預計繼續派膠..
中場冇禾仔普度 姐係99%見到藍斯..同埋唔知點解廢晒嘅ox...
西布朗嬴波不是夢....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 271  發表于: 2012-12-07
Dr. Ivan 8.79 , 是否可以放?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 272  發表于: 2012-12-07
回 reve 的帖子
reve:
上週以反底為口號,結果僅僅得94.5分收場,唔破百即係失敗!!
幾個二選一都做錯決定,唯獨系 5★J. Mackie獨爆QPR群雄,稍感安慰。
今周雙賽,Sunderland VS Reading,有雙賽唔買系非常唔要得的,所以好多好友都會至少入手6件都唔出奇吧。
睇返個賽程,就算無麼肉食,都要搵d豬扒黎啃一啃∼
.......

好有抄考價值
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 273  發表于: 2012-12-07
回 yoshra11 的帖子
yoshra11:而家諗諗下 long odem jm 呢d唔係冇得諗...
左邊基比斯一向防守都唔係咁ok..加上華隊長預計繼續派膠..
中場冇禾仔普度 姐係99%見到藍斯..同埋唔知點解廢晒嘅ox...
西布朗嬴波不是夢.... (2012-12-07 19:15) 

Agree.!一隊勢禿,一隊勢勁
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 274  發表于: 2012-12-07
回 yoshra11 的帖子
yoshra11:而家諗諗下 long odem jm 呢d唔係冇得諗...
西布朗嬴波不是夢.... (2012-12-07 19:15) 

聽講西布朗都係啱啱失魂主場炒車喔
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 275  發表于: 2012-12-07
回 雲尼士杜萊 的帖子
雲尼士杜萊:Dr. Ivan 8.79 , 是否可以放? (2012-12-07 19:42) 

過後都輪空,要放趁早,唔系就攬過世吧!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 276  發表于: 2012-12-07
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:[表情]
好有抄考價值 [表情] (2012-12-07 19:45) 

用幾多件雙賽啊?51蚊剩。。。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 277  發表于: 2012-12-07
回 reve 的帖子
reve:用幾多件雙賽啊?51蚊剩。。。
[表情] (2012-12-07 20:01) 

正路都係keep cazorla, bassong, vertonghen & shorey, 即係可以用8件傷賽....

不過 米格不讓 & 費查要再諗諗.....

6-8件la....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 278  發表于: 2012-12-07
icemanbergkamp:正路都係keep cazorla, bassong, vertonghen & shorey, 即係可以用8件傷賽....[表情]
不過 米格不讓 & 費查要再諗諗.....
....... (2012-12-07 20:14) 

我都系6-8啊,你竟然會諗到keep bassong!??!係因為身價平既問題嗎?佢今場有傷而且CS機會不大喔∼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 279  發表于: 2012-12-07
回 reve 的帖子
reve:我都系6-8啊,你竟然會諗到keep bassong!??!係因為身價平既問題嗎?佢今場有傷而且CS機會不大喔∼ (2012-12-07 20:19) 

我件bassong 3.68, 肯定唔出都可能哽, 何況只係微傷.....始終norwich 同佢呢期都好fit......

不過真係估唔到vertonghen, bassong & shorey 呢3件可以揸咁耐, 會唔會keep到季尾呢??!!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 280  發表于: 2012-12-07
icemanbergkamp:我件bassong 3.68, 肯定唔出都可能哽, 何況只係微傷.....始終norwich 同佢呢期都好fit......
不過真係估唔到vertonghen, bassong & shorey 呢3件可以揸咁耐, 會唔會keep到季尾呢??!! [表情] (2012-12-07 20:27) 

368睇怕都係要攬過世啦你
我之前都有368,可惜太多後防keep了就放佐佢,結果佢系咁CS

咁我個316sterling係咪都應該攬成季呢
離線kyo7532
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 281  發表于: 2012-12-07
回 reve 的帖子
reve:你個陣上週架?[表情] (2012-12-07 18:54) 

no , 我執咗5個位架
離線kyo7532
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 282  發表于: 2012-12-07
認真一句 , 我唔太想用雙賽人
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 283  發表于: 2012-12-07
回 reve 的帖子
reve:368睇怕都係要攬過世啦你[表情]
我之前都有368,可惜太多後防keep了就放佐佢,結果佢系咁CS[表情]
咁我個316sterling係咪都應該攬成季呢[表情] (2012-12-07 20:30) 

正路就好應該

除非你中場同時有5蚊 cazorla, lalala, michu 再加3蚊 sterling, 咁可能要取捨下, 唔係成季都唔換中場好似有d悶.....
離線kyo7532
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 284  發表于: 2012-12-07
上週

門將

積亞基連倫韋斯咸.

13.00 分

後衛

伊雲洛域車路士.

4.00 分