• 32496閱讀
  • 1233回復

WK15 -- 鬼影醫務所 (#0星級醫生) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線TT168
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 660  發表于: 2012-12-01
醫生,
尼格路,謝拉,史達寧,3選2
離線CHUCK
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 661  發表于: 2012-12-01
回 TT168 的帖子
TT168:醫生,
尼格路,謝拉,史達寧,3選2[表情]  (2012-12-01 09:36) 

Granero+Steiring
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 662  發表于: 2012-12-01
回 Ar敬 的帖子
Ar敬:醫生,我唔知有咩病呀[表情]

• RemoveH. LlorisTottenham[圖片]Sell at 2.09(market price 6.37)

• ....... (2012-12-01 09:29) 

PiscuWiganSell at 2.36(market price 2.36) 可能未必有正
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 663  發表于: 2012-12-01
    回 TT168 的帖子
    TT168:醫生,
    尼格路,謝拉,史達寧,3選2[表情]  (2012-12-01 09:36) 

穩陣就尼格路+史達寧
    想博下就尼格路+謝拉
    離線Ar敬
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 664  發表于: 2012-12-01
    回 bennylau127 的帖子
    bennylau127:PiscuWiganSell at 2.36(market price 2.36) 可能未必有正  (2012-12-01 09:41) 

咁仲有無人選
    離線skty
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 665  發表于: 2012-12-01
    Lloris @ 2.09

Shorey @ 5.59
    Shotton @ 3.63
    Senderos @ 3.16

Cazorla @ 5.67
    Sterling @ 3.16
    Walcott @ 16.15
    Fellaini @ 11.07

Suarez @ 21.87
    P. Cisse @ 10.95
    Snodgrass @ 8.83

Available Funds 7.83

念紧
    Mackie or Granero
    Walcott or Giroud
    Enrique 要放边个黎入咧?
    PCC or Ba

彻底放弃Man Utd + Tottenham会唔会拉野?
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 666  發表于: 2012-12-01
    回 Ar敬 的帖子
    Ar敬:咁仲有無人選[表情] (2012-12-01 09:44) 

有半埸小費...同Lichaj
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 667  發表于: 2012-12-01
    回 skty 的帖子
    skty:Lloris @ 2.09
    Shorey @ 5.59
    Shotton @ 3.63
    Senderos @ 3.16
    ....... (2012-12-01 09:47) 

Senderos @ 3.16 我就一般 有錢會換左先

granero
    禾仔好似比較吸引
    senderos
    兩個就真係心水啦 我覺得差唔多
    離線Ar敬
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 668  發表于: 2012-12-01
    bennylau127:有半埸小費...同Lichaj[表情] (2012-12-01 09:49) 

半埸小費
    離線skty
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 669  發表于: 2012-12-01
    bennylau127:Senderos @ 3.16 我就一般 有錢會換左先
    granero
    禾仔好似比較吸引
    ....... (2012-12-01 09:50) 

禾仔=Walcott?
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 670  發表于: 2012-12-01
    回 Ar敬 的帖子
    Ar敬:半埸小費[表情] (2012-12-01 09:52) 

佢正選機會好大 而半埸換出機會都好大
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 671  發表于: 2012-12-01
    回 skty 的帖子
    skty:禾仔=Walcott?
    [表情]  (2012-12-01 09:54) 

yes~~
    離線Ar敬
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 672  發表于: 2012-12-01
    bennylau127:佢正選機會好大 而半埸換出機會都好大[表情] (2012-12-01 09:55) 

現嫁唔知搵唔搵vps開刀
    離線kezzini
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 673  發表于: 2012-12-01
    醫生, 有咩要留意? 是否穩正?

馬克般恩
    維頓漢 巴斯桑 梳尼
    卡蘇拿 加斯頓拉美利斯 史達寧 格尼路
    基奧特 蘇亞雷斯 巴亞

謝謝
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 674  發表于: 2012-12-01
    Benny Week 15 心水
    藍字為要注意 紅字為本人持有

Forwards

RvP/Rooney - 上上周爆r10 上周又爆vps 今周爆....welbeck?

Luis Suarez - 主埸 必正 單天保至尊 神射手 雜分多 對手係本季只有一埸cs既shn 比vps平好多! 唔分析啦 買啦

Ba - 上周無g下都有12分 今埸返到主埸 對住wigan 有望入波!
    PCC - 覺得ba太貴 岩岩入波既PCC都係一個選擇 可以寄望佢回勇!

Shane Long - 西布朗今季表現出色 long上埸後備入替 今埸應該會伙拍odem!

Olivier Giroud - 阿記 主場 主力射手 giroud 應該係首選! 當然keep價既朋友更加係啦!

Benteke - 偷價都可以繼續keep 狀態唔差 而且偷價平 回本唔難

Snodgrass - 雜分王返黎啦 中價位 主埸 無偷都唔貴 有位都可以一用!

Midfielders

Gareth Bale - 無視賽程既bale 雖然少爆分 不過埸均10分起標 勝在穩定 多錢不妨一買

Walcott - 好似有傷 不過出到屈分力應該係阿記中最好, 留意preview啦

Gera - 佢好屈分 但 同時正選好難估...

Granero - qpr 新帥上任 不影響佢正選 反正打法有改變 得分力上升!

Oscar - 繼續係平價人口(我無錢買中埸,所以今周貴既就唔推了) 新體制下 車仔人人都有機輪換, 但愈平風險就愈低, oscar 只$7內價位, sub都有機回本!

Sterling - 主埸作戰下 打ss/am位既sterling都只係$6 回本無問題吧

Wilshere - 我覺得呢埸佢最少回本 無錢 $3既佢可以考慮下

Defenders

Maicon/kola - zaba打足兩埸今埸左,右閘應該係kola同maicon, 雖然cs唔敢包, 但主埸威力下, 博進攻分都應該不錯

Enrique/Agger - 繼續打左翼既e3 今埸應該能夠屈番分, 唔夠錢可以唸下agger 圍攻時遠射都會多sot

Nelsen/Miba - 今周qpr賽程不錯 , 可望

Piscu - 平 留意下wigan 傷情 $2 絕對係好骨

Dawson - 留意下preview 有正$6 唔使 無錢下可以考慮下

Goalkeepers

Cech - 賓賓掌車後 重防輕攻 近兩仗都有CS CECH繼續係穩陣既選擇!

Anders Lindegaard - 連續三埸正選 $10以下曼聯龍門 其實真係幾吸引

Brad Guzan -av 步入正軌 今周對qpr cs未必有 但sv應該好多!

Mark Bunn - 正選門將受傷 $1龍臨危受命 只要唔負分已經係賺 $1 真係不能奢求什麼!

Boaz Myhill - 賓科重未出得 我座山得分力唔錯 有錢想投資 可以唸下!