• 32397閱讀
  • 1233回復

WK15 -- 鬼影醫務所 (#0星級醫生) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 915  發表于: 2012-12-01
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:qpr, 可以一試嘅~~ 佢又有d助攻分~~
btw佢冇傷呀可? (2012-12-01 16:15) 

因為我「用3件同隊個週會低分」既諗法所以放左agger
但剩左d錢出黎又冇心水, 所以買個差唔多價既保身華

佢應該冇傷, 但上場完全冇助攻分, 希望只係一場半場係咁
離線sasuke7201
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 916  發表于: 2012-12-01
sikingthegreat:bsb, if shotton starts (2012-12-01 16:21) 

thanks   because enrique is playing left back tonight?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 917  發表于: 2012-12-01
sikingthegreat:我暫時都4-3-3....
諗緊用gj好定walcott好....
其實覺得walcott會高分d, 但就驚佢冇得出.... (2012-12-01 16:22) 

佢練得波就應該擔正的,只係我認住佢17蚊回唔到本。
不過比較起佢同GJ,如果GJ有CS既話,我覺得會高分過禾仔。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線cyz84
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 918  發表于: 2012-12-01
Guzan
Vertonghen  Sorry Shotton
Carzola Sterling Bale Lallana
Giroud Snodgrass Suarez

仲有2.82可以换边个?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 919  發表于: 2012-12-01
回 Why 的帖子
Why:因為我「用3件同隊個週會低分」既諗法所以放左agger[表情]
但剩左d錢出黎又冇心水, 所以買個差唔多價既保身華
佢應該冇傷, 但上場完全冇助攻分, 希望只係一場半場係咁[表情] (2012-12-01 16:23) 

away同home有分別嘅, 加上對住好擅於令對手冇分嘅sunderland, 冇雜分可以理解....

再唔係你都可以考慮下west brom後衛....?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 920  發表于: 2012-12-01
回 sasuke7201 的帖子
sasuke7201:thanks[表情]   because enrique is playing left back tonight?
 (2012-12-01 16:23) 

and i think ba > pcc
also doubt if m'bia will continue in def mid....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 921  發表于: 2012-12-01
快d郁價, 有d眼訓.....

btw,  諗緊9蚊中後場, 唔用nelsen有冇更好選擇.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 922  發表于: 2012-12-01
回 reve 的帖子
reve:佢練得波就應該擔正的,只係我認住佢17蚊回唔到本。
不過比較起佢同GJ,如果GJ有CS既話,我覺得會高分過禾仔。 (2012-12-01 16:24) 

據聞walcott有埋死球處理?
我覺得今晚arsenal起碼入兩球.... 如果walcott分到少少, 就一定過十分.... gj要賭佢個cs.... 我自己有少少驚....
離線kazaf199276
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 923  發表于: 2012-12-01
jose enrique 今埸會唔會都係打左翼?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 924  發表于: 2012-12-01
回 cyz84 的帖子
cyz84:Guzan
Vertonghen  Sorry Shotton
Carzola Sterling Bale Lallana
Giroud Snodgrass Suarez
....... (2012-12-01 16:24) 

guzan
又或者shotton
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 925  發表于: 2012-12-01
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:快d郁價, 有d眼訓.....[表情]
btw,  諗緊9蚊中後場, 唔用nelsen有冇更好選擇.....[表情]  (2012-12-01 16:26) 

mackie
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線sasuke7201
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 926  發表于: 2012-12-01
sikingthegreat:據聞walcott有埋死球處理?
我覺得今晚arsenal起碼入兩球.... 如果walcott分到少少, 就一定過十分.... gj要賭佢個cs.... 我自己有少少驚.... (2012-12-01 16:26) 

right side corner if I remember correctly
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 927  發表于: 2012-12-01
回 kazaf199276 的帖子
kazaf199276:jose enrique 今埸會唔會都係打左翼? (2012-12-01 16:27) 

前面幾頁提左好幾次, 小道消息指佢會打left back
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 928  發表于: 2012-12-01
sikingthegreat:據聞walcott有埋死球處理?
我覺得今晚arsenal起碼入兩球.... 如果walcott分到少少, 就一定過十分.... gj要賭佢個cs.... 我自己有少少驚.... (2012-12-01 16:26) 

奴奴話佢開曬兩邊角球的,所以近排cazorla都少佐雜分喔。。。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 929  發表于: 2012-12-01
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:快d郁價, 有d眼訓.....[表情]
btw,  諗緊9蚊中後場, 唔用nelsen有冇更好選擇.....[表情]  (2012-12-01 16:26) 

好似真係冇咩好選擇....
west brom d後衛你o唔ok?