• 41143閱讀
  • 2020回復

WK12 -- 鬼影醫務所 (Benny 醫生想同大家聯誼下, 詳情請睇#2) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線傻強*
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1740  發表于: 2012-11-17
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:
giroud to podo / arshavin / naismith?
定你想keep?
又或者maicon --> riether

基佬---->Ben arfa 又點 ?

如果基佬--->沙皇 之後 後防可以點執? 有8.16 好似唔上唔落咁
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1741  發表于: 2012-11-17
偉舒亞+ 耶耶 VS 史達寧 + MICHU VS 史達寧 + G.ramirez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1742  發表于: 2012-11-17
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:sam哥,
6.77買邊個好...sterling/沙王/roberts/others????/ (2012-11-17 18:02) 

你對邊隊有信心?

睇返真係冇咩其他選擇.....
sterling, arsh真係好睇你自己點睇....
再唔係諗埋maicon都得....
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1743  發表于: 2012-11-17
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:邊個係有個托字又係7號? (2012-11-17 18:01) 

Walcott
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1744  發表于: 2012-11-17
回 傻強* 的帖子
傻強*:基佬---->Ben arfa 又點 ?
如果基佬--->沙皇 之後 後防可以點執? 有8.16 好似唔上唔落咁 (2012-11-17 18:03) 

唔記得你個陣了....

ben arfa係ok, 不過未必係最好嗰批....
有冇諗過前面提到嘅d.cisse?
離線slvhenry
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1745  發表于: 2012-11-17
有無人知MAICON有無正選
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1746  發表于: 2012-11-17
回 九龍塘奧巴坦 的帖子
九龍塘奧巴坦:偉舒亞+ 耶耶 VS 史達寧 + MICHU VS 史達寧 + G.ramirez (2012-11-17 18:04) 

sterling ramirez
離線Rave
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1747  發表于: 2012-11-17
利記邊個龍有正?
Love:威夫哥係全好友最友善的

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1748  發表于: 2012-11-17
回 Rafer 的帖子
Rafer:Walcott [表情] (2012-11-17 18:05) 

係咪giroud sub你都keep架喇?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1749  發表于: 2012-11-17
回 Rave 的帖子
Rave:利記邊個龍有正?[表情]  (2012-11-17 18:07) 

pepe reina

俾埋個陣容你:
pepe
wisdom  skrtel  agger  gj
sterling  gerrard  allen  enrique
suso
suarez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1750  發表于: 2012-11-17
sikingthegreat:你對邊隊有信心?
睇返真係冇咩其他選擇.....
sterling, arsh真係好睇你自己點睇....
....... (2012-11-17 18:05) 

緊係對利記有信心
但係對住wigan就無信心烏
相反阿對熱場場大手交易,,,,所以等陣佢下aresnal個陣容,有沙王就沙王,無就sterling啦
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1751  發表于: 2012-11-17
星級醫生

為答謝大家支持, 我地醫生團隊會係今周舉辦一個小活動,
就係估我地醫務所入面今星期邊個醫生既陣會係最高分,
大家可以係星期六 1800-2000時間,
係本post打「我既心水醫生係__(醫生編號)同揀選既原因(有你既支持我地會更用心努力)」黎投選出你既今周心水醫生,

例子: 我既心水醫生係A. 因為光醫生心水好準!

我地會係選中最高分醫生既人當中再抽出一位幸運兒,(抽獎過程我地係絕不公平,公正同公開的),
該名幸運兒可以得到神秘禮物一份(因為未決定好, 所以非常神秘)!
所以大家踴躍參興, 支持你既心水醫生。  

A. 鬼影炎光  

http://uk.premierleague.fantasysports.yahoo.com/football/2181

B. Reve

C. Sikingthegreat

http://uk.premierleague.fantasysports.yahoo.com/football/411

D. Bennylau127

http://uk.premierleague.fantasysports.yahoo.com/football/10171

E. Rafer

http://uk.premierleague.fantasysports.yahoo.com/football/2803

F. ON1909

http://hk.premierleague.fantasysports.yahoo.com/football/7178
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1752  發表于: 2012-11-17
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:緊係對利記有信心[表情]
但係對住wigan就無信心烏[表情]
相反阿對熱場場大手交易,,,,所以等陣佢下aresnal個陣容,有沙王就沙王,無就sterling啦[表情] (2012-11-17 18:08) 

認同~~
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1753  發表于: 2012-11-17
game on
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1754  發表于: 2012-11-17
sikingthegreat:sch 你要驚sunderland 一篤入波.... (fulham 入波雖多, 失波都唔少)
2同3有tevez, 我自己就麻麻....
....... (2012-11-17 18:02) 

sam 兄睇法果然同我接近.....目前係擺緊1, 不過都幾擔心你講果2個問題......

tevez某程度都係跟大隊 (明知呢期冇運都係大路d算....最衰gk冇偷jussi冇得跟.....)

你都認為wigan會繼續剋住你愛隊???