• 26206閱讀
  • 1056回復

WK14 -- 鬼影醫務所 (#0星級醫生) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1020  發表于: 2012-11-27
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:lambert
t9睇多埸先啦 (2012-11-27 19:53) 

thx
離線kazaf199276
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1021  發表于: 2012-11-27
bale+crouch or fellani+rooney?
離線amauri
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1022  發表于: 2012-11-27
羅利斯
伊雲斯 梳爾哥斯 列查積
辛迪 史達寧 米曹 施斯隆
芝路特 泰維斯 朗尼

急問有無傷停?Thanks!!!
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1023  發表于: 2012-11-27
回 kazaf199276 的帖子
kazaf199276:bale+crouch or fellani+rooney?
 (2012-11-27 19:55) 

fellani+rooney
離線fmfmgary
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1024  發表于: 2012-11-27
A. 鬼影炎光  (1)
1.SIUZAC: 光醫生幫我太多.無言感激!
2. 雲尼士杜萊:今週光醫生好自信!
3. k...: 光醫生今週幫我解決左我頭痕左成日既問題
4. Why: 跟光醫生既意見終陣

[backcolor=rgba(255, 255, 255, 0)]
B. Reve
1.十六號前峰 原因:佢話自己爆硬分

C. Sikingthegreat
1. sam哥靚仔又勁  
2. without you 原因:最愛SAM哥冷門人
3.怒射角球旗  原因:同我一樣咁令仔

D. Bennylau127(1)
1. 科高蘭尼紐約人 原因:唔知,求其憑感覺~~

E. Rafer
1.fmfmgary 原因:非常睇好佢個BANNAN,加埋D大隊人,冇得輸!

F. ON1909
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1025  發表于: 2012-11-27
今周試行星級醫生投票表格
請係你既心水醫生下面 填上NO.(順序1.2.3.4...)ACC名 同原因
而下一個投票既請COPY番上一個人,THZ

A. 鬼影炎光  (2)
[backcolor=rgba(255, 255, 255, 0)]
B. Reve(1)
C. Sikingthegreat(2)
1. sam哥靚仔又勁  

E. Rafer
1.HINNNS 信馬達者得高分
F. ON1909
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1026  發表于: 2012-11-27
回 amauri 的帖子
amauri:羅利斯
伊雲斯 梳爾哥斯 列查積
辛迪 史達寧 米曹 施斯隆
芝路特 泰維斯 朗尼
....... (2012-11-27 19:57) 

伊雲斯唔知有無正
離線kazaf199276
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1027  發表于: 2012-11-27
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:fellani+rooney (2012-11-27 19:57) 

離線wongfanshing
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1028  發表于: 2012-11-27
終陣了..
Lloris
Shorey  Luiz  Shawcross
Cazorla  Lallana  Sessegnon  Pilkington
Crouch  Benteke  Tevez
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1029  發表于: 2012-11-27
TOP10差5多個個都VPS
朗尼要高分過佢呀
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1030  發表于: 2012-11-27
請係你既心水醫生下面 填上NO.(順序1.2.3.4...)ACC名 同原因

B. Reve(1)
1. sam哥靚仔又勁  

E. Rafer
2.曼聯的4號軒斯 --- 9 same , 一齊爆分吧

F. ON1909
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1031  發表于: 2012-11-27
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:今周試行星級醫生投票表格
....... (2012-11-27 19:58) 

你會唔會搞錯左呀....?
佢最後好似冇信到mata....
反而我有喎!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1032  發表于: 2012-11-27
回 wongfanshing 的帖子
wongfanshing:終陣了..
Lloris
Shorey  Luiz  Shawcross
Cazorla  Lallana  Sessegnon  Pilkington
Crouch  Benteke  Tevez
....... (2012-11-27 19:59) 

好開心有人信我個pilkington~~
離線wongfanshing
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1033  發表于: 2012-11-27
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:好開心有人信我個pilkington~~[表情] (2012-11-27 22:36) 

希望爆分
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1034  發表于: 2012-11-27

B. Reve(1)
1. sam哥靚仔又勁  
4.羅力亞    原因  Bale+Tevez

E. Rafer
2.曼聯的4號軒斯 --- 9 same , 一齊爆分吧

F. ON1909

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005