• 41324閱讀
  • 2020回復

WK12 -- 鬼影醫務所 (Benny 醫生想同大家聯誼下, 詳情請睇#2) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線k...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1230  發表于: 2012-11-17
有冇醫生答下我#1098啲問題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1231  發表于: 2012-11-17
回 k... 的帖子
k...:有冇醫生答下我#1098啲問題[表情] [表情]  (2012-11-17 01:59) 

vert我自己都keep緊.... 點解會而家先黎諗唔keep?
我覺得佢要回本唔難.... 強隊後衛, 又願意出擊, 呢個價錢都抵呀~~

man c後防我自己唔太睇好.... 後防好多場都失波, hart又遇上一個小低潮.... 除非你入個後防只係為搏進攻分啦, 咁就另一回事

suarez >>>>>>>>>> ba  suarez係球隊主力中嘅主力, 基本上前面打佢一個, 呢排腳風又極順.... 對比newcastle方面, 幾員主力唔出得之下, 照常理計, suarez應該遠勝ba

qpr我自己就冇咩信心, taarabt, hoilett又鍾意起腳, 所以gazz搏下save都應該ok, 呢場我估southampton會搶到分嘅, 所以gazz可以一搏嘅都.... 不過如果你有5蚊剩又唔知點用, upgrade下個keeper你可能會安心d嘅~~
離線assko
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1232  發表于: 2012-11-17

Remove
    積亞基連倫 韋斯咸
    以7.50出售 (市價11.62)

後衛

Remove
    梳尼 雷丁
    以6.19出售 (市價9.29)
    Remove
    韋堅遜 史篤城
    以3.53出售 (市價5.28)
    Remove
    沙恩費格遜 紐卡素
    遷移 (在2.16買入)

中場

Remove
    S. Cazorla 阿仙奴
    以5.66出售 (市價10.67)
    Remove
    費蘭尼 愛華頓
    以8.99出售 (市價14.83)
    Remove
    塔拉布 昆士柏流浪
    遷移 (在13.69買入)
    Remove
    G. Ramírez 修咸頓
    遷移 (在8.19買入)

前鋒

Remove
    O. Giroud 阿仙奴
    以8.96出售 (市價12.69)
    Remove
    查維亞靴南迪斯 曼聯
    以12.21出售 (市價16.14)
    Remove
    蘇亞雷斯 利物浦
    遷移 (在22.23買入)

G RAMIREZ果個位想轉轉...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1233  發表于: 2012-11-17
上週冷心水全部都失敗.... 表現真係令人失望.... 所以今週我特意做好d功課先黎架~~

你梗係以為, 我今次會學精左, 唔會推冷野啦? 哈, 咁就錯喇, 咁多熱門都已經有人介紹左, 我當然係繼續提供另類選擇俾大家啦~~

論盡心水之冷選:
james morrison (west brom)- west brom 而家聯賽排第5, 主場戰績係6戰5勝.... 咁嘅戰績, 就算對住車仔都唔太驚啦, 可以話起碼會搶到一分.... 仲有, 原來車仔方面, 近6場聯賽都有失波, 說明左後防存在d問題, 對住主場發揮特別好嘅west brom, 今季表現搶眼嘅morrison.... 應該係morrison爆分嘅好時機喇~~

assaidi (liverpool) - 根據幾可靠嘅傳聞陣容, liverpool方面最大surprise會係由assaidi代表sterling正選上陣~~ 佢今季多次上陣都有幾好嘅表現, 對住中下游球隊應該有力踢出好表現, 喺suarez必定會俾人重點招呼嘅情況下, 我估計對於對手黎講係滿身未知數嘅assaidi將會有一返作為, 隨時拎返一個入球!!

benteke (aston villa) - hart呢排唔知搞咩, 表現跌watt, 應付傳中波更加係佢長久以來嘅弱項, kompany更加係今季成季都狀態低沉, 加上mancini仍然未決定係行3-5-2定4-2-3-1.... 令到後防幾不穩.... 對住新一代嘅空中霸王benteke, 隨時又俾人攻陷....

myhill (west brom) - 係呀, 再推多個brummie~~ 車仔三核, 一個hk時間星期四朝先喺中/北美洲嗰邊踢完波, 飛成10幾個鐘返uk, oscar又係, 而且飛行時間就更長, 咁樣搞一搞個生理時鐘, 一定大大影響佢地狀態.... 仲有下週又有歐聯賽事, 佢地d進攻人選會點輪換呢? 照出又怕體力上輸蝕, 輪換又怕唔夠班, 對住防守做得幾好嘅west brom, 應該都幾難搞.... 想玩冷野龍門, 我誠意推薦myhill~~

最好避一避:
aguero (man c) - 其實今週要避嘅熱門人選都係冇幾多.... aguero始終狀態一般, 上場幾次好機會都把握唔到, 好在臨尾總算把握到一次.... 今次有咁多變數之下 (dzeko入球不停, tevez分薄分數, balo甚至都有機會上陣, 週中歐聯對皇馬etc.), 最好就唔好搏喇....

hernandez (man u) - 唔係話純粹迷信, 不過佢正選上陣, 表現真係不及後備上陣咁好.... 原因之一可能係因為對方後衛頭6,70分鐘已經要為應付rooney + rvp而疲於奔命, 後備入替體力同頭腦都佔優, 所以特別容易搵食~~ 冇左呢個因素, 個影響有幾大? 我自己覺得都係幾有關係架.... 係咪真係咁? 睇完場波就知道了~~
離線leefish
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1234  發表于: 2012-11-17
回 assko 的帖子
assko:    Remove
    積亞基連倫 韋斯咸
    以7.50出售 (市價11.62)
....... (2012-11-17 02:31) 

放左有幾錢換?
離線w610i
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1235  發表于: 2012-11-17
Remove
積亞基連倫
韋斯咸
以6.18出售
(市價11.62)
後衛

Remove
巴斯桑
諾域治
以4.54出售
(市價5.53)
Remove
梳尼
雷丁
以5.59出售
(市價9.29)
Remove
伊雲洛域
車路士
遷移
(在10.24買入)
中場

Remove
S. Cazorla
阿仙奴
以6.20出售
(市價10.67)
Remove
A. Lallana
修咸頓
以8.24出售
(市價10.26)
Remove
路蘭
韋斯咸
以9.32出售
(市價11.21)
Remove
賓艾化
紐卡素
遷移
(在8.65買入)
前鋒

Remove
O. Giroud
阿仙奴
以8.39出售
(市價12.69)
Remove
蘇亞雷斯
利物浦
遷移
(在22.23買入)
Remove
E. Hazard
車路士
以10.17出售
(市價10.79)

要ivan定vertongen好......
離線wongch36
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1236  發表于: 2012-11-17
門將

Remove
A. Boruc
修咸頓
以1.00出售
(市價1.00)
後衛

Remove
巴斯桑
諾域治
以3.68出售
(市價5.53)
Remove
梳尼
雷丁
以6.19出售
(市價9.29)
Remove
沙恩費格遜
紐卡素
以1.64出售
(市價2.16)
Remove
Maicon
曼城
遷移
(在5.69買入)
中場

Remove
S. Cazorla
阿仙奴
以6.21出售
(市價10.67)
Remove
加里夫巴利
熱刺
以21.42出售
(市價23.33)
Remove
R.史達寧
利物浦
遷移
(在4.75買入)
Remove
韋舒亞
阿仙奴
以3.42出售
(市價3.42)
前鋒

Remove
雲佩斯
曼聯
遷移
(在29.18買入)
Remove
迪維斯
曼城
遷移
(在15.72買入)

wilshere系咪一定正選?系就買得過
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1237  發表于: 2012-11-17
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:
以下醫生請交出球隊LINK~~[表情] [表情] [表情]
B. Reve
C. Sikingthegreat
E. Rafer

http://uk.premierleague.fantasysports.yahoo.com/football/2803
離線ckl_1113
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1238  發表于: 2012-11-17
醫生
Riether sorry 韋堅遜 nelson maicon 次序會點排法?
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1239  發表于: 2012-11-17
回 ckl_1113 的帖子
ckl_1113:醫生
Riether sorry 韋堅遜 nelson maicon 次序會點排法? (2012-11-17 08:12) 

Shorey > Riether > Maicon > Nelson > Wilkinson
離線ckl_1113
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1240  發表于: 2012-11-17
回 Rafer 的帖子
Rafer:Shorey > Riether > Maicon > Nelson > Wilkinson (2012-11-17 08:15) 

放$3韋堅遜?
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1241  發表于: 2012-11-17
ckl_1113:放$3韋堅遜? (2012-11-17 08:22) 

你手緊既話咪keep, 其實今周Ferguson>Wilkinson
離線ckl_1113
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1242  發表于: 2012-11-17
回 Rafer 的帖子
Rafer:你手緊既話咪keep, 其實今周Ferguson>Wilkinson (2012-11-17 08:24) 

有啲擔心馬干個正選
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1243  發表于: 2012-11-17
ckl_1113:有啲擔心馬干個正選[表情] (2012-11-17 08:31) 

唔建議用Maicon
離線24680511
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1244  發表于: 2012-11-17
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:上週冷心水全部都失敗.... 表現真係令人失望.... 所以今週我特意做好d功課先黎架~~
你梗係以為, 我今次會學精左, 唔會推冷野啦? 哈, 咁就錯喇, 咁多熱門都已經有人介紹左, 我當然係繼續提供另類選擇俾大家啦~~
論盡心水之冷選:
....... (2012-11-17 02:41) 

多謝SAM醫生...