• 41321閱讀
  • 2020回復

WK12 -- 鬼影醫務所 (Benny 醫生想同大家聯誼下, 詳情請睇#2) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線24680511
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1245  發表于: 2012-11-17
馬達醫生出心水未呀
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1246  發表于: 2012-11-17
醫生,正價賓艾化 / 正價Riether 有四蚊可upgrade , 有咩意見^^?
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1247  發表于: 2012-11-17
回顧番上周既推介:
Begovic (8.94) 14分
Boruc (1.00) 無出
Shorey (7.41) 14.5分
Bertrand (4.91) 2.5分
Ramirez (7.57) 6分
De Guzman (8.80) 8.5分
Giroud (8.94) 23.5分
Rooney (22.95) 7.5分

Begovic回本有突, Shorey 接近2倍回報, Giroud 接近3倍回報,
Ramirez, De Guzman 接近回本
Boruc, Betrand 唔中,
Rooney......
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Week 12 推介:

睇番上周d推介咁大路, 今周玩下冷野先.

D. Cisse (8.90) - 此子今季聯賽主場正選踢左3場, 分別係對Reading, West Ham, Swansea.
v Reading : 踢足90分鐘, 有入波, 12.5分.
v West Ham : 踢足90分鐘, 無入波, 無助攻, 4SOT, 16分.
v Swansea : 上周, 77分鐘被換出, 1CW, 2FC, 0分.

今周QPR主場對Soton, Zamora唔出得, Cisse 9成正選.
Soton作客既失球數字 : 5場失18球.
QPR主場既入球數字 : 5場入3球, 其中一球係Cisse入, 另外2球分別係Hoilett同Taarabt入.

今周推一個算, 睇下回唔回到本. 佢算係10蚊樓下最抵用前鋒, 誠意推介俾keep住8蚊Giroud既師兄, 如果Giroud最後出唔到, 可以諗下佢.
[ 此帖被Rafer在2012-11-17 10:19重新編輯 ]
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1248  發表于: 2012-11-17
回 2倍小朋友 的帖子
2倍小朋友:醫生,正價賓艾化 / 正價Riether 有四蚊可upgrade , 有咩意見^^? (2012-11-17 09:21) 

up唔up到Taarabt?
唔得就等郁左價先諗
離線amauri
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1249  發表于: 2012-11-17
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:上週冷心水全部都失敗.... 表現真係令人失望.... 所以今週我特意做好d功課先黎架~~
你梗係以為, 我今次會學精左, 唔會推冷野啦? 哈, 咁就錯喇, 咁多熱門都已經有人介紹左, 我當然係繼續提供另類選擇俾大家啦~~
論盡心水之冷選:
....... (2012-11-17 02:41) 

Sikingthegreat兄可唔可以提供Sterling可以無正條link出黎?Thanks
離線NUGundam
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1250  發表于: 2012-11-17
陣1
邁希爾
Vertonghen Riether 梳尼
Cazorla 華倫西亞 Lallana 謝拉特
貝碧托夫 迪維斯 Assaidi

陣2
Boruc
Vertonghen 巴斯桑 沙恩費格遜
Cazorla 史達寧 卡簡歷克列治 辛度雲尼亞里
迪維斯 雲佩斯 蘇亞雷斯

醫生請問那個陣好?陣2超多骨但可以s7+vps
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1251  發表于: 2012-11-17
早晨,有無人幫我把脈?
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線24680511
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1252  發表于: 2012-11-17
回 Rafer 的帖子
Rafer:回顧番上周既推介:
Begovic (8.94) 14分
Boruc (1.00) 無出
Shorey (7.41) 14.5分
Bertrand (4.91) 2.5分
....... (2012-11-17 09:24) 

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1253  發表于: 2012-11-17
回 Rafer 的帖子
Rafer:up唔up到Taarabt?
唔得就等郁左價先諗 (2012-11-17 09:32) 

有他了。。。。
離線on1909
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1254  發表于: 2012-11-17
sterling係咪冇正了???
離線barbar
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1255  發表于: 2012-11-17
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:星級醫生
為答謝大家支持, 我地醫生團隊會係今周舉辦一個小活動,
就係估我地醫務所入面今星期邊個醫生既陣會係最高分,
大家可以係星期六 1800-2000時間,
....... (2012-11-14 09:48) 

抽獎過程我地係絕不公平,公正同公開的
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1256  發表于: 2012-11-17
陣1
Jass
Sorry S Ferguson Riether
Carzola Fellani Steling Wilshere Tarabt
Suarez Tevez/Ba

陣2
Jass
Sorry S Ferguson Wilkinson
Carzola Fellani Sterling Javi Garcia
Suarez Tevez Ba

醫生 1/2 好d ?
[ 此帖被羅力亞在2012-11-17 10:01重新編輯 ]

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1257  發表于: 2012-11-17
assaidi (liverpool) - 根據幾可靠嘅傳聞陣容, liverpool方面最大surprise會係由assaidi代表sterling正選上陣~~ 佢今季多次上陣都有幾好嘅表現, 對住中下游球隊應該有力踢出好表現, 喺suarez必定會俾人重點招呼嘅情況下, 我估計對於對手黎講係滿身未知數嘅assaidi將會有一返作為, 隨時拎返一個入球!!

離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1258  發表于: 2012-11-17
回 2倍小朋友 的帖子
2倍小朋友:有他了。。。。 (2012-11-17 09:50) 

等郁價吧~
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1259  發表于: 2012-11-17
門將

Remove
積亞基連倫
韋斯咸
以7.50出售
(市價11.62)