• 111671閱讀
  • 8564回復

nba fantasy 2006 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線snipertcy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7575  發表于: 2007-02-15
引用第7569樓rooney08092007-02-15 11:08發表的“”:
I only have Gasol,R.wallace,wilcox,Marion,Odom can play PF,sorry

仲唔夠咩 ...
離線snipertcy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7576  發表于: 2007-02-15
引用第7575樓ryan_kewell_72007-02-15 16:03發表的“”:
所有 LAL、DAL、HOU、CLE 班友俾人add哂 [表情]

明知今週得4日比賽 ...

當然要留意住d add/drop的了
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7577  發表于: 2007-02-15
Terry,聽日靠你啦!

我要你拎2個3ptm,3個to,就夠咖啦!
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7578  發表于: 2007-02-16
引用第7581樓謝拉傑2007-02-15 22:39發表的“”:
Terry,聽日靠你啦!
我要你拎2個3ptm,3個to,就夠咖啦!

terry..
我要你多過4個tos就夠嫁啦

今週輸硬
離線snipertcy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7579  發表于: 2007-02-16
Joe Johnson will replace Jason kidd to play All-star

he deserved!
離線snipertcy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7580  發表于: 2007-02-16
有無人有興趣估下NBA All-star各項大賽的結果呢?

我個人就有以下估計, 大家有興趣就討論下呢~

Rookie Challenge, 我覺得好明顯二年生隊會數一年生呢,
班新仔點同chris paul, bogut, d.williams, Granger 等早已成為球隊主力的二年生鬥呢~

Slam Dunk Contest, 我就唔看好n.robinson 連任冠軍了 ... 上年 Iguodala 不小心才輸的,
雖然今年他無捲土重來, 但我覺得Green 是最有機會的, 看精華時覺得他的入樽都幾狂野~
而兩件巨人我就麻麻看好了,因為高佬玩入樽賽好少贏~

Three-Point Shootout, 當然是支持 Nowitzki 呢
不過希望Arenas包尾, 哈哈

Skills Challenge, 我覺得閃電俠應該會贏, 因為呢個game係鬥快,
不過代nash的C.Paul都有機的~ James同Kobe我就麻麻看好了,
其實Kobe應該玩slam dunk 呢 ...

Shooting Stars, 好難估 ... 算吧 ...

至於重頭戲, 我就覺得las vegas在美國中西部,
west算有半主場之利吧,
係衰在無一個好PG串起隊ball,
加上east班主力如wade, james, bosh, 2 O'neal都易傷,
為了要爭playoff, 他們應該比較錫身吧
雖然喜歡Joe Johnson,
但我都估west 會贏番年吧~

MVP當然都係west的人大機會的, 希望屬於中西組的Duncan,nowitzki同T-Mac都有機會吧,
不過當然t-mac花巧d, 機會會大點la,
不要係Anthony和Kobe就好了
[ 本文被snipertcy在2007-02-16 09:49重新編輯 ]
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7581  發表于: 2007-02-16
引用第7582樓阿清2007-02-16 06:02發表的“”:
terry..
我要你多過4個tos就夠嫁啦 [表情] [表情]

第二節岩岩開始已經2個to,死得......

3ptm得1隻,唉......
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7582  發表于: 2007-02-16
算啦,轉而支持DAL贏波就算啦,今年入到季後賽都已經好好......
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7583  發表于: 2007-02-16
Slam Dunk Contest, 我就唔看好n.robinson 連任冠軍了 ... 上年 Iguodala 不小心才輸的,
雖然今年他無捲土重來, 但我覺得Green 是最有機會的, 看精華時覺得他的入樽都幾狂野~
而兩件巨人我就麻麻看好了,因為高佬玩入樽賽好少贏~

有一年係個高佬罰球線起跳贏左?? 好似......
離線frankie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7584  發表于: 2007-02-16
上年我覺得 Iguodala 輸得好唔低
寧願一生都不說話 都不想講假說話欺騙你
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7585  發表于: 2007-02-16
如果出Drik我今週就贏左啦................

Drik同T-Mac第四節鬥入波,超激!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7586  發表于: 2007-02-16
第4節表現:
T-Mac 15分
Drik 12分
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7587  發表于: 2007-02-16
THX..terry

今週平手..唔使輸
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7588  發表于: 2007-02-16
引用第7591樓阿清2007-02-16 11:58發表的“”:
THX..terry
今週平手..唔使輸 [表情]

我出錯人...... 我見Drik既TO總數比Terry多,3ptm又少,諗住用Terry,但我深知Terry係海鮮波,都係搏一搏...... 好在唔駛賠了夫人又折兵......
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7589  發表于: 2007-02-16
hughes 4分~