• 30008閱讀
  • 1316回復

WK11 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線leefish
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 150  發表于: 2012-11-08
DEFORE +BALE 想換走DEFORE
14.31入面除左DEFORE可以入咩人??
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 151  發表于: 2012-11-08
醫生們,幫我睇睇:

G. Tremmel Swansea (buying at 5.10)

G. Cameron Stoke  Sell at 6.94 (market price 9.61)
J. Vertonghen Tottenham  Sell at 5.88 (market price 9.14)
L. Baines Everton  Remove (buying at 18.33)

S. Cazorla Arsenal  Sell at 5.67 (market price 11.32)
A. Lallana Southampton  Sell at 7.55 (market price 10.00)
M. Fellaini Everton  Sell at 8.99 (market price 13.83)
Michu Swansea  (buying at 8.30)

O. Giroud Arsenal  Sell at 6.68 (market price 8.94)
W. Rooney Man Utd  (buying at 22.95)
J. Roberts Reading (buying at 3.23)

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 152  發表于: 2012-11-08
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:如果連埋頭先果組合呢?
郁價多返五毫俾我就好了[表情] (2012-11-08 13:05) 

連埋組合就shorey組好d~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 153  發表于: 2012-11-08
回 sogood 的帖子
sogood:Jääskeläinen
Ivanovic/Bassong/W.Reid
....... (2012-11-08 13:16) 

jaas, reid, suarez我都覺得唔抵用....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 154  發表于: 2012-11-08
回 朗尼 的帖子
朗尼:個個都成三個愛華頓,會唔會多左的,SUN的防守都唔錯,唔似大炒............
我宜家有二件,我都諗緊放一件,只用一件............ (2012-11-08 13:33) 

個個都3個咁多?!
多數人好似2個左右咋....?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 155  發表于: 2012-11-08
回 leefish 的帖子
leefish:[表情] [表情] DEFORE +BALE 想換走DEFORE
14.31入面除左DEFORE可以入咩人?? (2012-11-08 13:50) 

梗係換走defoe啦~~
其實bale都放得~~

換咩人.... 呢個價位.... jelavic, mirallas 或者lambert, 甚至近況幾好嘅moses~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 156  發表于: 2012-11-08
回 realwayutd. 的帖子
realwayutd.:醫生們,幫我睇睇:
G. Tremmel Swansea (buying at 5.10)
G. Cameron Stoke  Sell at 6.94 (market price 9.61)
....... (2012-11-08 14:03) 

tremmel.... 你係對swansea有信心, 對southampton冇信心, 定擺住填位?
其他基本上都靚靚~~
cameron keep得好靚~~
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 157  發表于: 2012-11-08
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:tremmel.... 你係對swansea有信心, 對southampton冇信心, 定擺住填位?
其他基本上都靚靚~~
cameron keep得好靚~~[表情] (2012-11-08 14:16)

我覺得SOTON見哂底, 而SWANSEA有起色,應該唔會輸, TREMMEL 5.10可搏. 而且仲係你哋推介,同我不謀而合.
[ 此帖被realwayutd.在2012-11-08 14:22重新編輯 ]
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 158  發表于: 2012-11-08
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:個個都3個咁多?!
多數人好似2個左右咋....? (2012-11-08 14:13) 

我都係咁易入左件...
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 159  發表于: 2012-11-08
realwayutd.:我覺得SOTON見哂底, 而SWANSEA有起色,應該唔會輸, TREMMEL 5.10可搏. 而且仲係鬼影推介,同我不謀而合.[表情] (2012-11-08 14:21) 

我都有諗過用.....應該唔會有CS, 但會多SV~
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 160  發表于: 2012-11-08
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:我都有諗過用.....應該唔會有CS, 但會多SV~ (2012-11-08 14:22) 

而家煩緊用雷丁定用佢
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 161  發表于: 2012-11-08
回 siuzac 的帖子
siuzac:而家煩緊用雷丁定用佢 (2012-11-08 14:23) 

有冇興趣一齊用~ 認真~ 大家死都嘻嘻哈哈一齊死~
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 162  發表于: 2012-11-08
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:有冇興趣一齊用~ 認真~ 大家死都嘻嘻哈哈一齊死~  (2012-11-08 14:24) 

一齊攬炒
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 163  發表于: 2012-11-08
realwayutd.:我覺得SOTON見哂底, 而SWANSEA有起色,應該唔會輸, TREMMEL 5.10可搏. 而且仲係你哋推介,同我不謀而合.[表情]
 (2012-11-08 14:21) 

係光醫生推介, 但其實我自己係睇好southampton多少少....

所以我反而諗過用southampton有得出嗰個keeper....
我覺得佢地返到主場, 加上去到呢個形勢, 呢場會踢返場爭氣波, cs係難d, 不過可能有win分幫補....

(未睇preview之前係咁諗啦)

不過我都理解tremmel有咩吸引之處嘅, 始終southampton而家真係.... 隊隊都拎晒佢3分咁濟....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 164  發表于: 2012-11-08
回 siuzac 的帖子
siuzac:而家煩緊用雷丁定用佢 (2012-11-08 14:23) 

睇返好似話reading個龍, 阿smithies, 有傷, doubtful....

-------------------------

唔係smithies, 係mccarthy
[ 此帖被sikingthegreat在2012-11-08 14:35重新編輯 ]