• 30226閱讀
  • 1316回復

WK11 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 705  發表于: 2012-11-10
我都想問~~醫生們
ivan (8.79) / vertonghen (5.71) / bassong (4.61) / baines (現價)
Choose 3 ~~ 點CHOOSE 好@@
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 706  發表于: 2012-11-10
回 reve 的帖子
reve:一個人睇佐10頁診。。。TAKE A BREAK∼[表情]  (2012-11-09 23:51) 

接一陣力先~~
睇一陣就瞓~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 707  發表于: 2012-11-10
回 leefish 的帖子
leefish:迪基亞
後衛
....... (2012-11-10 00:05) 

coleman呢排上陣都係以右後衛身份上陣.... 如果你已經考慮左呢點, 咁就ok了~~
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 708  發表于: 2012-11-10
回 可可粉 的帖子
可可粉:oh thx you[表情] [表情]
原來係香討ching[表情]  (2012-11-10 01:18) 

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 709  發表于: 2012-11-10
回 雲尼士杜萊 的帖子
雲尼士杜萊:我都想問~~醫生們
ivan (8.79) / vertonghen (5.71) / bassong (4.61) / baines (現價)
Choose 3 ~~ 點CHOOSE 好@@
 (2012-11-10 01:20) 

俾我就唔要bassong.... reading都幾識入波, norwich又作客....
離線leefish
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 710  發表于: 2012-11-10
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:coleman呢排上陣都係以右後衛身份上陣.... 如果你已經考慮左呢點, 咁就ok了~~ (2012-11-10 01:28) 

人已轉MICHU
離線kevin6543
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 711  發表于: 2012-11-10
Krul 點睇..
[ 此帖被kevin6543在2012-11-10 01:48重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 712  發表于: 2012-11-10
上週有冇跟到我個moses先? 雖然同hazard同分, 但moses入波, 係咪爽d先~~
仲有odemwingie.... 當大家都一齊嘆息lukaku後備之際, 你有冇拎個odemwingie出黎耀武揚威一下呢? (當然啦, 如果你揀左另一個west brom推介, chris brunt的話.... 只能說句你真係唔好彩喇....)

冇? 唔緊要, 話咁快又一週, 又係敲下心水嘅時候喇~~
(迎合大家意見, 熱門唔講, 冷門推介限制在4人或以下先~~)

論盡心水之冷選:
holt (norwich)
1. mccarthy傷, federici正選.
2. reading失波情況都幾嚴重....
3. 當年(兩季前)仲喺英冠時, 兩隊相遇, 兩循環holt都有波入~~ 正所謂, 入開就有條路呀嘛~~

bardsley (sunderland) - 作客everton, 表面上睇黎好似冇咩著數.... 不過, everton連和4場, o'neill帶領sunderland, 繼續穩守行先, 入唔到波都唔俾人地入波. 對住有心求一個成績嘅sunderland, everton呢場未必好似想像中咁好玩, 搏一搏bardsley拎多d防守分之餘, 望埋cs呢個bonus都仲得~~

lambert (southampton) - 呢個唔算冷嘅其實, 不過真係值得講一講~~ 主場出戰, 對住實力其實唔算好強嘅swansea, 如果呢場都搶唔到分, 都真係幾大鑊架.... 所以估計southampton會好有鬥心, 喺以攻代守 + 有返ramirez復出增強供應之下, 睇好lambert呢場起碼入一球~~

gerrard (liverpool) - 雖然唔睇好liverpool有得羸, 但, 同gerrard爆分有冇衝突呢? 答案係冇. 例牌一到大賽就特別醒神嘅gerrard, 經過週中嘅休息, 可有充足體力上陣. 以佢後上入攝嘅能力, 仲有努力不懈咁去製造機會嘅決心, 可見佢有充份嘅爆分嘅條件. 要爆分爆得型, 揀gerrard啦~~

最好避一避:
krul - 雖然west ham作客嘅表現麻麻, 不過newcastle星期四先比賽完返黎, 隨時入埋前面唔夠後面失....

cesar - 唔好再信qpr喇.... 除左信佢地輸之外.... 而且stoke射門又唔係特別多....
離線assko
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 713  發表于: 2012-11-10
睇症 ;D

Remove
    G. Tremmel 史雲斯
    以4.08出售 (市價5.10)

後衛

Remove
    拜阿迪 富咸
    以8.65出售 (市價10.43)
    Remove
    G. Cameron 史篤城
    以8.33出售 (市價9.61)
    Remove
    巴斯桑 諾域治
    以4.62出售 (市價5.29)
    Remove
    梳尼 雷丁
    以6.19出售 (市價7.41)

中場

Remove
    S. Cazorla 阿仙奴
    以5.66出售 (市價11.32)
    Remove
    費蘭尼 愛華頓
    以8.99出售 (市價13.83)
    Remove
    R.史達寧 利物浦
    以4.40出售 (市價5.68)

前鋒

Remove
    E. Hazard 車路士
    以9.61出售 (市價11.28)
    Remove
    雲佩斯 曼聯
    以29.61出售 (市價29.86)
    Remove
    R. Lambert SHN
    以9.16出售 (市價9.67)

好唔好換1蚊龍再放BAIRD換BAINES??
BAIRD值唔值得KEEP ?? 後防我想放埋BASSONG 有咩提議??
離線v_v_v
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 714  發表于: 2012-11-10
車仔傷左A.COLE, 其實5蚊都唔洗既BERTRAND諗得過WO...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 715  發表于: 2012-11-10
回 kevin6543 的帖子
kevin6543:Krul 點睇.. (2012-11-10 01:46) 

我個post正好答左你~~
離線kevin6543
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 716  發表于: 2012-11-10
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:我個post正好答左你~~[表情] (2012-11-10 02:03) 

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 717  發表于: 2012-11-10
回 assko 的帖子
assko:睇症 ;D
    Remove
    G. Tremmel 史雲斯
    以4.08出售 (市價5.10)
....... (2012-11-10 01:56) 

baird.... 講真呢場就唔好預佢回到本.... 至於抵唔抵用.... 其實睇你有冇打算長遠用落去? 如果冇, 就不如今週就放左佢喇~~

由於個人睇好southampton 多過swansea, 所以你問我, 我一定話換一蚊龍好d.... 但大路選擇就應該係睇好swansea嘅居多....

bassong如果換唔到咩好野, 其實都可以keep住先~~ 至於baird.... 我諗可以換做一個中場.... eg. kightly, michu, de guzman, ramirez etc.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 718  發表于: 2012-11-10
回 v_v_v 的帖子
v_v_v:車仔傷左A.COLE, 其實5蚊都唔洗既BERTRAND諗得過WO... (2012-11-10 02:02) 

對佢有信心的話, 冇錯, 都可以考慮架~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 719  發表于: 2012-11-10
好啦, 我都瞓了~~ 有咩留返聽日再解決~~