• 23679閱讀
  • 811回復

WK9 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 270  發表于: 2012-10-26
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:我冇用tevez, 所以大把錢[表情] (2012-10-26 12:09) 

MANC果埸好似總要用一個...不過中埸又無位下 只好揀前鋒,
唔用T32 用左邊個?
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 271  發表于: 2012-10-26
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:MANC果埸好似總要用一個...不過中埸又無位下 只好揀前鋒,
唔用T32 用左邊個? (2012-10-26 12:16) 

唔用Tevez, 第二個Choice就係Yaya
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 272  發表于: 2012-10-26
bennylau127:MANC果埸好似總要用一個...不過中埸又無位下 只好揀前鋒,
唔用T32 用左邊個? (2012-10-26 12:16) 

我諗緊要唔要搏kola....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 273  發表于: 2012-10-26
sikingthegreat:我諗緊要唔要搏kola.... (2012-10-26 12:23) 

我都想博 從種種因素呢埸佢都似有正 不過$14 博輸左又傷左D
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 274  發表于: 2012-10-26

講真, 我認真考慮1件mc都唔用......
離線daniels2217
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 275  發表于: 2012-10-26
曼城雖然個FORM係差,但對手史云斯其實比佢仲差,後防又唔穩,加上佢地作客又再打折扣,曼城點差今場都應該食硬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 276  發表于: 2012-10-26
bennylau127:我都想博 從種種因素呢埸佢都似有正 不過$14 博輸左又傷左D (2012-10-26 12:26) 

即係.... 你覺得baines如何? 唔好講cs啦, 但冇左pienaar, 佢應該真係攬晒d死球, 加埋有返fellaini, sc都易屈左.... 如果我夠錢, 有冇得諗?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 277  發表于: 2012-10-26
sikingthegreat:即係.... 你覺得baines如何? 唔好講cs啦, 但冇左pienaar, 佢應該真係攬晒d死球, 加埋有返fellaini, sc都易屈左.... 如果我夠錢, 有冇得諗? (2012-10-26 12:35) 

利迷立埸, 佢唔會爆分....
醫生立埸, 佢一屈分, 就會大把機會屈分,
利迷醫生立埸, 佢會屈到回本
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 278  發表于: 2012-10-26
Week 9 心水推介

Goalkeepers

Guzan $3.82 $4唔到身價 主埸 對番榜尾 要負擔Bale 佢絕對可以考慮
Mannone $6.83 雖然上周阿記表現強差人意 不過2連敗後 今周對QPR 應該會生生性性!
Schwarzer $11.70 有錢 又想買個安心 貴價人選都算係一個選擇

Defenders

E. Lichaj $3.3 頭埸有陣容可以睇 無錢既朋友 都係可以唸下
Cameron $7.7 主埸對黑貓 應該都有D肉食
S. Riether $8.50 雖然作客 但對住雷丁 應該CS無問題
Vertonghen $9.80 大隊有 所以都係人有我有啦
Kolarov $13.90 主埸 CS機會大 本身屈分力強 有遠射 有FK 唯一都係正選問題要唸.

Midfielders

Sterling $6.54 長期回本骨 上星期更有入球 相信好多朋友都偷左!
Yaya Toure $8.24 曼城多個位國都成疑既時候 YAYA 都叫可穩 $8 既價錢都相當易入
Nolan $11.25 上周爆分 今周作客WIGAN 有望再爆 偷價絕對值博
Bale $22.23 抖足一周 對住不設防既SHN 作為熱刺進攻主力 應該都係今周熱門

Forwards

Giroud $9.97 雖然上周阿記打得咁差 不過佢都依然有7分落袋 今周主埸對QPR 應該可以爆啦掛
Berbatov $13.24 雷丁對家永遠都係推介 貝9可望大爆
Defoe $15.83 近況大好既DEFOE 對住SHN 應該可以收獲1G
Tevez $14.83 曼城好賽程 四個前鋒中 T32周中無出, 聯賽應該會正選上陣
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 279  發表于: 2012-10-26
bennylau127:Week 9 心水推介
Goalkeepers
Guzan $3.82 $4唔到身價 主埸 對番榜尾 要負擔Bale 佢絕對可以考慮
....... (2012-10-26 13:57) 

updated
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 280  發表于: 2012-10-26
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:係你先解讀到[表情] (2012-10-26 11:43) 

咁佢同時都係讚緊你地既。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 281  發表于: 2012-10-26
回 朗尼 的帖子
朗尼:[表情] (2012-10-26 11:54) 

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 282  發表于: 2012-10-26
bennylau127:利迷立埸, 佢唔會爆分....
醫生立埸, 佢一屈分, 就會大把機會屈分,
利迷醫生立埸, 佢會屈到回本[表情]  (2012-10-26 12:41) 

我都係有咁嘅諗法....
佢地d攻勢集中晒喺佢嗰邊.... 主場出戰, 加上liverpool真係未必入到波之下, 分數應該唔錯 (雖然要回本就勉強左d), 但如果拎埋cs呢個bonus, 咁就唔同講法....
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 283  發表于: 2012-10-26
回 freezefox 的帖子
freezefox:咁佢同時都係讚緊你地既。[表情] (2012-10-26 14:18) 

我地麻麻地~ 半桶水~

只係有幾多幫幾多~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 284  發表于: 2012-10-26
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:我地麻麻地~ 半桶水~
只係有幾多幫幾多~ (2012-10-26 14:25) 

人多熱鬧就得架啦。