• 34160閱讀
  • 1466回復

WK10 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 720  發表于: 2012-11-03
回 cywing 的帖子
cywing:多謝你意見 ~ 汁完後依加個陣係咁 ......
門將
Julio Cesar
....... (2012-11-03 00:13) 

讓賽陣大致上系咁吧。。。系gera同osman個位可以諗諗佢,覺得osman作客而且咁高價唔底用。
如果轉morison應該會好d,況且morison都穩陣過gera,比較大路。

你肯用我個冷門推介crouch黎賭一餐飯令我好感動!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 721  發表于: 2012-11-03
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:AVB真係估佢唔到......
如果我用Cesar +陣2個3個後防morrison
個位我甚至轉到Gerrard....但2個利物浦
Gera驚冇正 (2012-11-03 00:00) 

gerrard就唔好了。。。
16蚊以內中場不如博下 duff、A. young、walcott、jarvis、taarabt。。。keep morison都ok既!

d多餘錢咪up返個后防做vertonghen咯
[ 此帖被reve在2012-11-03 01:40重新編輯 ]
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 722  發表于: 2012-11-03
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:佩服佩服[表情] (2012-11-03 01:35) 

追13頁姐
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 723  發表于: 2012-11-03
用吾用伊雲好???
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 724  發表于: 2012-11-03
回 隨風 的帖子
隨風:Bassong + Ivanovic  -> Azp + Zabalete
如何[表情] [表情] [表情]  (2012-11-03 00:24) 

偷雞唔到蝕渣米feel
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 725  發表于: 2012-11-03
回 k... 的帖子
k...:請醫生幫幫忙[表情]
門將
Julio Cesar 昆士柏流浪    以6.89出售 (市價8.74)
....... (2012-11-03 00:40) 

個陣幾好啊!!o'shea系心水就更加無野做∼

問題咪就係點解會有咁多錢剩!!!!!!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 726  發表于: 2012-11-03
回 alan1439 的帖子
alan1439:終於追曬post[表情]  (2012-11-03 01:19) 

重點呢?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 727  發表于: 2012-11-03
alan1439:用吾用伊雲好??? (2012-11-03 01:40) 

我本身唔睇好車仔CS,而且都唔夠錢買,所以唔諗。
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 728  發表于: 2012-11-03
回 reve 的帖子
reve:我本身唔睇好車仔CS,而且都唔夠錢買,所以唔諗。 (2012-11-03 01:49) 

睇好邊隊cs????
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 729  發表于: 2012-11-03
回 reve 的帖子
reve:偷雞唔到蝕渣米feel[表情] (2012-11-03 01:43) 

最後四個都無用

用Shorey + Agger
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 730  發表于: 2012-11-03
alan1439:睇好邊隊cs???? (2012-11-03 01:51) 

QPR!!!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 731  發表于: 2012-11-03
回 隨風 的帖子
隨風:最後四個都無用
用Shorey + Agger[表情] (2012-11-03 01:51) 

agger我覺得可以博下的
我本身唔想邪住佢
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 732  發表于: 2012-11-03
回 reve 的帖子
reve:QPR!!![表情] (2012-11-03 01:53) 

norwich?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 733  發表于: 2012-11-03
不容錯失之熱選:
bale - 唔夠錢? 快d搵錢黎入佢啦.... 上場away southampton都已經咁, 返到主場對wigan, 你地話喇....
defoe - 上個禮拜搞成咁, 今次應該醒醒定定, 做返齣好戲掛?
vertonghen - "已經兩個熱刺喇喎...." 我知.... 但要多個後防都唔過份呀~~ 就算唔cs, 都隨時回本, 喺冇咩其他有信心cs嘅後衛選擇下, 當然係用埋啦~~

論盡心水之冷選:
moses - 本週冷選心水推介!! 週中表現可人, 又有歐聯賽事在前, 我估呢場會繼續俾機會佢, 踢出身價波~~
mcanuff - qpr今季表現真係唔太俾到信心人.... cesar係唔錯嘅, 但其實cs機會又真唔係大得咁緊要.... 好可能就係俾呢個人兄做出一個助攻黎打破...
ba - 入球停不了嘅前鋒, 對住唔多穩陣嘅防線.... 結果係咩? 唔使我講啦....
nolan - kompany狀態大跌, man c幾乎場場都有失球, 遇著場場主場都有入波嘅west ham.... 相信nolan有機會喺呢場為west ham打開紀錄....
odemwingie - 對住southampton喎.... 實用long? 或者lukaku? no.... 今次輪都輪到odem喇掛~~
brunt - 好似話出得喇喎.... 其他人處理死球好似硬係差d.... 如果你信佢會正選, 絕對值得一搏架~~

最好避一避:
tevez - 有冇得出? 會出幾耐? 作客今季主場表現出色, 仲有好守得嘅大sam嘅west ham.... 之後又打歐聯, 俾我就唔搞喇...
[ 此帖被sikingthegreat在2012-11-03 01:57重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 734  發表于: 2012-11-03
回 reve 的帖子
reve:個陣幾好啊!!o'shea系心水就更加無野做∼
問題咪就係點解會有咁多錢剩!!!!!![表情] (2012-11-03 01:45) 

我都大致上執好了.... 有10蚊剩....