• 20625閱讀
  • 753回復

WK7 -- 鬼影醫務所 (終陣#0) (其他醫生推薦於一樓) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線tkchan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 450  發表于: 2012-10-06
回 reve 的帖子
reve:[表情] (2012-10-06 13:41) 

咩事
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 451  發表于: 2012-10-06
回 usmeng 的帖子
usmeng:tamas 骨? (2012-10-06 13:41) 

沒錯
還有 V5+S3
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 452  發表于: 2012-10-06
why u guys don't think of Jelavic?
he is in condition and everton opponent  is not strong woo?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 453  發表于: 2012-10-06
回 tkchan 的帖子
tkchan:[表情]咩事 (2012-10-06 13:42) 

因為唔敢揀
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 454  發表于: 2012-10-06
回 05cw2 的帖子
05cw2:why u guys don't think of Jelavic?
he is in condition and everton opponent  is not strong woo?
 (2012-10-06 13:43) 

其實韋根已經提早開佐季了
不過呢,唔系話jelavic唔好,只係有更好咁解∼
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 455  發表于: 2012-10-06
thank you very much 骨科主診醫生REVE!!!!!!!
離線tkchan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 456  發表于: 2012-10-06
回 reve 的帖子
reve:因為唔敢揀[表情] (2012-10-06 13:44) 

我唯有等死~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 457  發表于: 2012-10-06
回 05cw2 的帖子
05cw2:thank you very much  骨科主診醫生REVE!!!!!!![表情] (2012-10-06 13:47) 

流鼻血我唔識醫架!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 458  發表于: 2012-10-06
等我都推介下先:-

(熱菜)
luis suarez:
呢輪腳風好順, 以埋門把握黎講, 可能係黎到liverpool後最順嘅一段時間, 加上上場對norwich再被球證食左個12碼之後, 只係喺地上露出一個淺笑連同一個"已經慣晒"嘅眼神, 然後又重新投入比賽.... 如果keep住呢種精神, 真係大有睇頭!! 當然, stoke整體上唔係話太弱, 不過佢地主場同作客真係判若兩隊.... 唔好期望suarez又黎個hattrick, 但如果係取得一個入球再加d雜分, 睇黎就應該可以輕鬆做到~~

gareth bale:
打破連續十幾場冇入球冇助攻嘅劣積後, bale呢兩三場表現可謂好搶眼 (bff標準). 首先有一週喺0g 0a 嘅情況下獨取廿分以上, 繼而助熱刺打破廿三年來嘅魔咒, 作客擊敗man u. 廿三蚊嘅價錢係略貴, 不過, 你係咪打算唔要呢廿分呢? 俾我就唔會喇~~

ivanovic / cech:
其實佢同cech, 入得到都好建議入 - 以norwich嘅把握力同近況, cech可以搏save + cs + w, ivanovic除cs外仲可搏進攻分.... 只可惜我唔夠錢入晒兩個, 但我諗大家最好起碼入一個....

torres:
chelsea vs norwich~~

(冷盤)
hunt:
喺大家都覺得swansea返到主場可以打返起嘅同時, 我覺得reading都可襯swansea弱勢爭取成績. 要羸可能有咁上下難度, 但要取得入球, 難度就相對較低. hunt呢兩,三場得到機會後, 表現都幾可人, 相信繼續有正選之餘, 亦係取得入球~~

ben arfa:
保守d講, man u嘅防守其實都幾不穩.... 而其中一個原因當然係同evra嘅失準 / 退化有關. 當然newcastle都有防守上要面對嘅問題.... 但進攻上.... 大家預見到pardew開波之會點講嗎? 我就預見到呢: 去啦ben arfa, 多d盤球進攻啦, 攻勢靠晒你嗰邊去做架喇~~

rodallega / duff:
southampton vs fulham, 一場睇黎將會係大大大比數嘅賽事.... 估計兩隊加埋, 隨時會入到6球, 甚至更多. southampton嘅lallana, lambert唔使多講啦, 但fulham方面, martin jol帶隊真係好impress到我, d進攻又好睇, 即使冇左dembele喺中間穿針引線, 但依然精彩, 個人認為fulham呢場要入兩球不難. 如果冇berbatov又冇petric, roda同duff應該可以開餐了~~

gibbs:
作客allardyce嘅球隊未必係arsenal強項, 但gibbs呢排又真係top fit, 進攻防守表現都好, 對住west ham嘅右路 - reid + vaz te.... gibbs又可以盡攬防守分+進攻分喇~~ 隨時執埋個assist都唔出奇添~~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 459  發表于: 2012-10-06
回 tkchan 的帖子
tkchan:[表情]我唯有等死~ (2012-10-06 13:48) 

咁又唔洗死既,最多傷d嘖。。。

不如睇睇你陣仲有無其他熱刺或者利記球員啊,咪黎個平衡咯,分散投資。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 460  發表于: 2012-10-06
回 隨風 的帖子
隨風:Cech
Shorey Tamas Jenkison
Carzola Sterling Ramirez Bale
Hazard Suarez Torres
....... (2012-10-06 03:43) 

ramirez打法唔特別好分, 不過我諗你要佢都係為左另外d位置可以執d好d嘅球員.... 如果係咁, 都冇咩問題了~~
離線usmeng
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 461  發表于: 2012-10-06
回 reve 的帖子
reve:沒錯
還有 V5+S3 [表情] (2012-10-06 13:43) 

我没偷shorey。。。只好继续用j25。。。
離線tkchan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 462  發表于: 2012-10-06
回 reve 的帖子
reve:咁又唔洗死既,最多傷d嘖。。。
不如睇睇你陣仲有無其他熱刺或者利記球員啊,咪黎個平衡咯,分散投資。[表情] (2012-10-06 13:50) 

得sahin 同 Vertonghen
離線chs82hk
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 463  發表于: 2012-10-06
RemoveJ. Reina
Liverpool  Sell at 5.41
(market price 6.35) Defenders
RemoveB. Ivanovic
Chelsea  Sell at 10.81
(market price 11.03) RemoveJ. Vertonghen
Tottenham  Sell at 7.55
(market price 7.55) RemoveN. Shorey
Reading  Sell at 5.47
(market price 5.47) Midfielders
RemoveS. Cazorla
Arsenal  Sell at 7.13
(market price 9.06) RemoveS. Kagawa
Man Utd  Sell at 6.40
(market price 8.62) RemoveM. Fellaini
Everton  Sell at 7.35
(market price 9.63) RemoveMichu
Swansea  Sell at 6.80
(market price 7.29) Forwards
RemoveE. Hazard
Chelsea  Sell at 8.54
(market price 9.36) RemoveL. Suárez
Liverpool  Sell at 23.31
(market price 23.31) RemoveF. Torres
Chelsea  Sell at 10.86
(market price 10.86)

THX!!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 464  發表于: 2012-10-06
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:等我都推介下先:-
(熱菜)
luis suarez:
呢輪腳風好順, 以埋門把握黎講, 可能係黎到liverpool後最順嘅一段時間, 加上上場對norwich再被球證食左個12碼之後, 只係喺地上露出一個淺笑連同一個"已經慣晒"嘅眼神, 然後又重新投入比賽.... 如果keep住呢種 .. (2012-10-06 13:49)