• 15616閱讀
  • 491回復

WK1 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 255  發表于: 2012-08-17
回 kenny1 的帖子
kenny1:回sikingthegreat
cazorla應該有料到, 問題佢會打咩位, 如果俾到assist還好, 如果再後d, 打得好都冇yff分嗰d位, 咁真係入黎都冇用....
kagawa 而家唔知會點出, 或者有幾多機會出, 有埋van persie之後, 佢得分能力都存疑問....
....... (2012-08-17 13:59) 

你有你嘅道理~~

不過冇wilshere之下, 冇埋rosicky/benayoun之類, 進攻上個重心位就會落喺cazorla身上, 冇埋van persie就更加會靠佢多d.... (podolski, giroud, walcott之流, 完全做唔到創造嘅角色) 所以我估佢都會多波踢.... 問題係o'neill善守, sunderland本身都善守, arsenal隊形/球員未熟習之前, 唔似可以入sunderland太多波....
離線daniels2217
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 256  發表于: 2012-08-17
ARTETA應該比CAZORLA打得仲後既,同埋睇上場FRIENDLY CAZORLA放D直線真係好正,加埋佢都幾中意遠射,博SHOT都好~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 257  發表于: 2012-08-17
我覺得單純比較kagawa同carzola既話,我會要後者多d。
當然我本身無意外會用曬
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 258  發表于: 2012-08-17
回 daniels2217 的帖子
daniels2217:ARTETA應該比CAZORLA打得仲後既,同埋睇上場FRIENDLY CAZORLA放D直線真係好正,加埋佢都幾中意遠射,博SHOT都好~[表情]  (2012-08-17 15:27) 

arteta墮得幾後.... 有時song唔記得自己打咩位走左上去, 都係arteta幫佢包....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 259  發表于: 2012-08-17
回 reve 的帖子
reve:我覺得單純比較kagawa同carzola既話,我會要後者多d。
當然我本身無意外會用曬[表情]  (2012-08-17 15:28) 

係喎, 唔記得申報....

我兩個都冇用到~~
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 260  發表于: 2012-08-17
我覺得阿記首場應該可以勝, 但最主要睇下vps 離開有冇影響球員比賽心情及信心. 但照估計阿記球員當黎亞洲時應該已經知道vps 會離隊.
首場太多新人加入會打成點真係難以估計. 期望carzola 好似arteta 咁, 極速適應.  gioud 暫時有少許神秘 但查馬克事件今我對佢有保留, 因為大家之前都係法甲神射手過黎. .

講開阿仙奴, 其實如要平又驚fabio 冇正選 都可以試贊師夫 , 佢應該打正,加上佢傳中落點幾靚, 對於現時阿記高點位多左gioud 真係可以博到回本. 分分鍾仲有cs 機會.
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 261  發表于: 2012-08-17
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:arteta墮得幾後.... 有時song唔記得自己打咩位走左上去, 都係arteta幫佢包.... (2012-08-17 15:37) 

可以很定, arteta 會後過song .   其實係球員sense 問題 , song 位置感較弱 , 好容易走左上前, 但arteta 就識怎樣佢填補佢空位
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 262  發表于: 2012-08-17
sikingthegreat:係喎, 唔記得申報....
我兩個都冇用到~~[表情] (2012-08-17 15:37) 

暫時我都係
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 263  發表于: 2012-08-17
回 reve 的帖子
reve:我覺得單純比較kagawa同carzola既話,我會要後者多d。
當然我本身無意外會用曬[表情]  (2012-08-17 15:28) 

幫我整個少女時代護士圖得唔得架??有9個護士滿足下大家
離線amauri
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 264  發表于: 2012-08-17
施治
伊雲奴域 法比奧達施華 尼斯葛
拉美利斯 林伯 卡梳拿 張伯倫
迪維斯 柏歷 托利斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 265  發表于: 2012-08-17
回 bbq903 的帖子
bbq903:暫時我都係 [表情] (2012-08-17 15:43) 

聽講.... giroud同podolski都有少傷.... 呢場對sunderland可能係chamakh正選....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 266  發表于: 2012-08-17
回 amauri 的帖子
amauri:施治
迪維斯 柏歷 托利斯 (2012-08-17 15:47) 

靚呀~~
petric都係一個唔錯嘅選擇, 我都有諗過~~
不過係唔知佢有冇傷嗰d.... 等睇preview吧~~
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 267  發表于: 2012-08-17
回 amauri 的帖子
amauri:施治
迪維斯 柏歷 托利斯 (2012-08-17 15:47) 

中場唔入個Reading玩下? Lescott? 唔用多個車仔?

柏歷係.......??
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 268  發表于: 2012-08-17
sikingthegreat:[表情]
聽講.... giroud同podolski都有少傷.... 呢場對sunderland可能係chamakh正選.... (2012-08-17 15:48) 

未必係壞事, 查馬克未能發揮主因阿記完全冇全中球 , 就算有都係唔過腰 , 你叫佢點頂 .. . 坦白講佢頭球能力 及補捉點位其實好好. 而家冇左vps , 打法同時都須要轉變 . 但是好是壞 , 我都未很定 . 明晚便會知一二
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 269  發表于: 2012-08-17
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:幫我整個少女時代護士圖得唔得架??有9個護士滿足下大家 (2012-08-17 15:47) 

keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA