• 15565閱讀
  • 491回復

WK1 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 420  發表于: 2012-08-18
回 yoshra11 的帖子
yoshra11:其實係幾時開始3412 同埋出邊3個後衛 (2012-08-18 14:25) 

正式比賽就上場對chelsea開始....
zaba  kompany  savic

進攻zaba推前, 好似de jong會drop back少少補位
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 421  發表于: 2012-08-18
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:我都諗緊, 係咪應該搏bs 好過死球......[表情]
harte, 如果rest第1場就冇肉食.....[表情]
 (2012-08-18 15:52) 

第一場都唔出, 就唔係"rest"架喇....
我估兩場都有得出, 係驚唔知咩時間換走咋....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 422  發表于: 2012-08-18
回 隨風 的帖子
隨風:有冇人幫手決定下[表情] (2012-08-18 16:08) 

我有lampard都suggest 2

選擇1.... 3個都要驚....
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 423  發表于: 2012-08-18
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:第一場都唔出, 就唔係"rest"架喇....
我估兩場都有得出, 係驚唔知咩時間換走咋.... (2012-08-18 16:19) 

我仍然對HARTE 有介心.. 話晒年紀唔輕..

其實車仔應該會輪換球員... 尤其季初, 唔會早早決定用同一班人打晒...

OSCAR 應該有機會第二場正選.. 可能比第一場正選打更有利..
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 424  發表于: 2012-08-18
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:我有lampard都suggest 2
選擇1.... 3個都要驚.... (2012-08-18 16:20) 

林伯總係覺得無十二碼就玩完咁
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 425  發表于: 2012-08-18
回 bbq903 的帖子
bbq903:我仍然對HARTE 有介心.. 話晒年紀唔輕..
其實車仔應該會輪換球員... 尤其季初, 唔會早早決定用同一班人打晒...
....... (2012-08-18 16:22) 

oscar好大可能分薄曬hazard d上陣時間同分數。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 426  發表于: 2012-08-18
我就仲諗緊要silva定kola。。。兩個都好危咁
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 427  發表于: 2012-08-18
回 reve 的帖子
reve:
點解唔要L8既??

今時今日既L8都係墮後o係中場分波, 除左pk, 佢可以冇乜分ga wor......
(相對地, 依家車仔中場進攻咁多options, 都唔駛勞煩佢la....)
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 428  發表于: 2012-08-18
icemanbergkamp:今時今日既L8都係墮後o係中場分波, 除左pk, 佢可以冇乜分ga wor......[表情]
(相對地, 依家車仔中場進攻咁多options, 都唔駛勞煩佢la....)
 (2012-08-18 16:26) 

冰兄, 你仲冇阿記人.
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 429  發表于: 2012-08-18
阿仙奴罰球依家應該係Cazola開晒
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 430  發表于: 2012-08-18
回 bbq903 的帖子
bbq903:
冰兄, 你仲冇阿記人.[表情]
阿記真係令人好失望.....我依家考慮緊轉捧拖肥 / 西火腿 (前者不嬲係2nd favourite....)

yff 就仲有件carzola, 始終呢件5蚊真係可以長揸........podo就睇定d先......

離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 431  發表于: 2012-08-18
icemanbergkamp:阿記真係令人好失望.....我依家考慮緊轉捧拖肥 / 西火腿 (前者不嬲係2nd favourite....)
yff 就仲有件carzola, 始終呢件5蚊真係可以長揸........podo就睇定d先......
 (2012-08-18 16:38) 

冇左song , arteta 就剛剛覆出. 三個新星只係踢左一場. 仲要左右兩邊後都咁弱.. 我真係睇唔好佢今場會贏到sunderland . 所以我冇打算入任何一人..
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 432  發表于: 2012-08-18
回 隨風 的帖子
隨風:
阿仙奴罰球依家應該係Cazola開晒[表情]  

正路就係佢同 arteta, long shot 就加埋v5....

不過有時好難講, 上季唔止一次見過禾仔無lala又走去學人踢........(corner, fk 都見過.......)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 433  發表于: 2012-08-18
回 隨風 的帖子
隨風:林伯總係覺得無十二碼就玩完咁[表情] (2012-08-18 16:22) 

但佢主場對弱隊嘅往積.... 真係唔到你唔信.... 一陣真係整個12碼你真係會粗口都講埋架....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 434  發表于: 2012-08-18
回 reve 的帖子
reve:我就仲諗緊要silva定kola。。。兩個都好危咁[表情] [表情] [表情]  (2012-08-18 16:25) 

kola冇咁危.... 想穩陣一係zabaleta囉~~ micah 好似傷左?