• 28410閱讀
  • 1171回復

【番本王之眾好友每周推介遊戲】,獎金豐富,報名免費! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 465  發表于: 2008-12-30
引用第427樓si39982008-12-25 18:15發表的“”:
C. Cole 8.36 主場對史篤城,C. Cole唔入等幾時??
賓特利 14.78 作客西布朗,狂屈sc吧!!
total:23.14

推介凡经更改,不被接受。。如要更改,请出新post。
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 466  發表于: 2008-12-30
引用第436樓劍孤行2008-12-27 17:23發表的“”:
艾迪巴約 13.45 樸茨茅夫,士氣低落,一盤散沙,作客不濟,而阿仙奴,主場出撃,威力甚佳,大炒再望
摩頓柏達臣 10.57 雖然曼城剛炒5:1,但只限主場,作客連西布朗都敗陣而回,所以應可回本
Total:24.02

两个球员10蚊以上,推介不被接受~
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 467  發表于: 2008-12-30
引用第453樓FantasySoccer2008-12-28 11:46發表的“”:
B. Ivanovic Chelsea Defender 6.78   咁平就有個車仔後衛。有cs就翻到本。
J. Bosingwa Chelsea Defender   10.00 得分力強既後衛,有cs就好大機過十分。

同队不接受~
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 468  發表于: 2008-12-30
引用第460樓名稱已被使用2008-12-28 18:04發表的“”:
P. Robinson 3.39 主場拎三分半冇難度吧……
E. Adebayor 13.44 上場停賽,今場將會全爆哂出黎!
TOTAL 13.83

过时不接受~
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 469  發表于: 2008-12-30
边个可以帮手?话我知 bellamy 同 rooney 更新之前o既价钱?
離線ridanavcr
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 470  發表于: 2008-12-30
引用第469樓singjian22008-12-30 12:25發表的“”:
边个可以帮手?话我知 bellamy 同 rooney 更新之前o既价钱?

你講緊幾時既價?
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 471  發表于: 2008-12-30
between week 18 and week 19
離線figo815
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 472  發表于: 2008-12-30
個表唔o岩? 我應該係兩次pass
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 473  發表于: 2009-01-01
Week 18 完整成绩公布~!

虽然 Week 18 为一周双赛,但大多数o既好友不负所托,番本成功~
最多人推介o既10蚊以下:P. Robinson,10蚊以上:D. Cisse 组合带领大家度过难关,恭喜恭喜~

恭喜过关好友: singjian2,nealtsang,jimmy,extra,劍孤行,si3998,sikingthegreat,
ivorfox,朗仔,ridanavcr,蕃薯廠,wyc2578ben,辣椒仔,hkbbfan,4g!,kch,figo815,迪克,ryan_kewell_7,奧脫福,Kun,TriFox

一起坐 巴士~! 希望做 肥佬 o既好友都千其唔好气馁~! 今次一周双赛创下最多好友係《番本王》过关o既纪录,共22人。 最多好友推介o既10蚊以下 P. Robinson,虽然价钱只需要2蚊,回报竟然係25分!帮助好多好友获得巴士。10蚊以上o既 D. Cisse,虽然都几好,但依然未能回本。

今周众多好友踏上王子之路∼可喜可贺∼!
Week 18 奖金分配: 2000 好友元 / 22 人 = 每人 90 好友元 (将通过 六如 户口转账,请耐心等候)
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 474  發表于: 2009-01-01
Week 19 成绩公布~!

Week 19 系极有挑战性o既一周。因为好友们需要系非常短o既时间内做出选择,亦要顾虑大多数球员可能被轮换,并不简单。结果,好友们再度创下另一项纪录,继上周最多好友巴士之后,今周全军覆没,0 人巴士,25人肥佬,非常壮观~

最多人推介o既10蚊以下:P. Robinson,10蚊以上:Adebayor 带领大家一起沉船~

不得不提o既系今周 jaypoon 好友首开先河,踏上重磅肥佬,希望佢本着好友精神,不轻易放弃,来个大逆转,出番啖气∼!

Week 19 奖金分配: 由于冇人获得巴士,2000 好友元将加入终极奖金
[ 本文被singjian2在2009-01-01 13:21重新編輯 ]
離線ridanavcr
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 475  發表于: 2009-01-01
引用第474樓singjian22009-01-01 13:14發表的“”:
Week 19 成绩公布~!

唔該晒。
離線4g!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 476  發表于: 2009-01-01
點解我18週pass,但沒有累積紀錄的.
很辛苦才取得第一個pass的呢...
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 477  發表于: 2009-01-01
引用第476樓4g!2009-01-01 22:22發表的“”:
點解我18週pass,但沒有累積紀錄的. [表情]
很辛苦才取得第一個pass的呢... [表情]

Sorry,晤好意思~! 人为错误,记录已更改,下次update番~
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 478  發表于: 2009-01-01
哈,好彩今周唔記得推介,唔係我應該都肥佬
暫時仲保持到清白之身
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 479  發表于: 2009-01-01
引用第478樓extra2009-01-01 22:44發表的“”:
哈,好彩今周唔記得推介,唔係我應該都肥佬 [表情]
暫時仲保持到清白之身 [表情]

塞翁失马,焉知非福~