• 28422閱讀
  • 1171回復

【番本王之眾好友每周推介遊戲】,獎金豐富,報名免費! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 555  發表于: 2009-01-15
引用第547樓Kun2009-01-10 19:25發表的“”:
卡特莫爾@Wigan 4.88- 4.88仲有雙賽..點都bus啦..
古積特@Liverpool 10.95-對Stoke..Torres踢番中,佢踢番右,一定高分..

过时不接受~
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 556  發表于: 2009-01-15
引用第548樓hkbbfan2009-01-10 19:29發表的“”:
P. Evra 10.66 mu雙賽,費sir都話佢有2場正..仲要10蚊岩岩好 [表情]
M. Carrick 7.96 mu又一中場神人..雙賽之餘仲有遠射能力..7.96要pass冇難度 [表情]

过时不接受~同队不接受~
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 557  發表于: 2009-01-15
引用第550樓小熊坐貨車2009-01-10 20:46發表的“”:
P. Evra 雙賽當一場,淨係呢點已經極度吸引, 此外evra仲係必然正選,助攻力又強,絕對可以要
(market price 10.66)
M. Figueroa
(market price 7.94)
同一道理, 雙賽當一場,淨係呢點已經極度吸引..個人認為主場對熱刺果場分數應該唔錯,絕對可以一搏!
.......

过时不接受~
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 558  發表于: 2009-01-15
Week 20 成绩公布~!

恭喜过关好友: singjian2,jimmy,kcwjames25 ,extra,tom ,
si3998,Rave ,sikingthegreat,ivorfox,朗仔,
wyc2578ben,liuming,charlie1314,kch,國球旗,
arsenal,迪克,yuen_lcy,FantasySoccer,TriFox,
s2u,eve_lbl85 
  一起坐 巴士~! 希望做 肥佬 o既好友都千其唔好气馁~!
Week 20 众多好友借着曼联同维根一周双赛轻易过关~。27人之中,22 人巴士,5人肥佬~

最多人推介o既
10蚊以下:L. Cattermole 4.88 创下 11.5 高分,带领好友过关~
10蚊以上: P. Evra   10.66 虽然系第一场assist之后伤出,但仍然贡献10分,值得安慰~

不得不提o既系今周 extra 好友首开先河,踏上诸葛孔明之路,希望佢继续成为番本王o既最佳指引,带领众好友周周番本∼!

奖金分配: 2000 好友元 / 22 人 = 每人 90 好友元 (将通过 六如 户口转账,请耐心等候)
[ 本文被singjian2在2009-01-15 13:56重新編輯 ]
離線wyc2578ben
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 559  發表于: 2009-01-15
奧雲 紐卡素 前鋒 11.48 同a.young之間選左owen 紐卡素而家唯一既正前 佢既能力唔洗講la 國腳level前鋒 而且對住robinson 有雞執
彭素爾 富咸 後衛 8.00 同bosingwa之間選左paintsil 富咸對韋斯咸會用咩陣 你知我知 大家都知 唔靠cs 佢都有穩定分數
離線wyc2578ben
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 560  發表于: 2009-01-15
引用第559樓wyc2578ben2009-01-15 14:13發表的“”:
奧雲 紐卡素 前鋒 11.48 同a.young之間選左owen 紐卡素而家唯一既正前 佢既能力唔洗講la 國腳level前鋒 而且對住robinson 有雞執
彭素爾 富咸 後衛 8.00 同bosingwa之間選左paintsil 富咸對韋斯咸會用咩陣 你知我知 大家都知 唔靠cs 佢都有穩定分數

加野

total:19:48
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 561  發表于: 2009-01-15
e,我係第1個5連pass嫁喎
離線kcwjames25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 562  發表于: 2009-01-15
引用第561樓extra2009-01-15 15:47發表的“”:
e,我係第1個5連pass嫁喎 [表情]

離線4g!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 563  發表于: 2009-01-15
引用第561樓extra2009-01-15 15:47發表的“”:

今週有無推介先
離線辣椒仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 564  發表于: 2009-01-15

extra兄

拜拜先
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 565  發表于: 2009-01-15
引用第564樓辣椒仔2009-01-15 19:59發表的“”:
extra兄 [表情] [表情]
拜拜先 [表情] [表情]

而家如果extra兄出推介,我估至少5成人跟~

快d出啦~extra 兄,我就算呢度晤跟,yff都想跟~
離線蕃薯廠
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 566  發表于: 2009-01-15
引用第565樓singjian22009-01-15 20:03發表的“”:
而家如果extra兄出推介,我估至少5成人跟~ [表情]
快d出啦~extra 兄,我就算呢度晤跟,yff都想跟~ [表情]

同炒股票一樣, 通常人人都跟既時候... 都會係爆煲既時候
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 567  發表于: 2009-01-15
希望extra 兄撑多几轮~
煲爆之前带挈小弟攞多d 分~
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 568  發表于: 2009-01-15
敢快推黎都冇用啦
又未出preview,你講到敢多人想跟,一陣太多肥佬坐沉隻船咪
離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 569  發表于: 2009-01-15
J. Bosingwa  8.06
呢场车仔失波o既机会低到离谱。。就算赢晤到,至少都有0:0 CS,加埋Bosingwa善攞杂分o既特性,回本机会“爆表”~ !

J. Defoe 10.13
虽然沉左一排,但系转换环境之后供应点到好过老东家,倒戈上阵,分外眼红,完全有能力踩多几脚~

总成本: 18.19