• 9517閱讀
  • 379回復

WK27 -- 鬼影醫務所 (下周再見) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線628ricky
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 105  發表于: 2012-03-03
鬼醫,朱油揸$7.5定 Krul 現價好?
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 106  發表于: 2012-03-03
引用第103樓呀威2012-03-03 13:05發表的“”:
Richards 同 Zabaleta 兩個都有份踢國際賽, 但 Zabaleta 要去到瑞士踢, Richards 剩係係英國踢, 今場應該會出返 Richards

我見佢地好似梅花間竹咁出.......所以唔建議去搏, 又貴......
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 107  發表于: 2012-03-03
引用第105樓628ricky2012-03-03 13:06發表的“”:
鬼醫,朱油揸$7.5定 Krul 現價好? [表情]

咁一定係Schwarzer啦, 呢周咁多人用......
離線628ricky
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 108  發表于: 2012-03-03
引用第107樓鬼影炎光2012-03-03 13:06發表的“”:
咁一定係Schwarzer啦, 呢周咁多人用......

再問$10中場有無藥醫?
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 109  發表于: 2012-03-03
Re:WK27 -- 鬼影醫務所
引用第106樓鬼影炎光2012-03-03 13:06發表的“”:
我見佢地好似梅花間竹咁出.......所以唔建議去搏, 又貴......

其實都唔係梅花間竹, 唔係 richards 傷都唔到 zaba 上位, 我自己應該會搏
離線pongpongs
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 110  發表于: 2012-03-03
醫生, 我需要換D靚藥進補下嘛?

S. Given
Sell at 4.74
(market price 9.13)
T. Taiwo
Sell at 4.43
(market price 7.07)
S. Kelly
Sell at 5.29
(market price 7.14)
R. Shotton
Sell at 4.55
(market price 8.24)
S. Ireland
Sell at 2.54
(market price 6.27)
Sigurdsson
Sell at 8.81
(market price 11.47)
A. Taarabt
Sell at 10.84
(market price 15.58)
C. Dempsey
(buying at 18.15)
D. Sturridge
Sell at 11.82
(market price 14.51)
P. Pogrebnyak
Sell at 8.70
(market price 10.15)
M. Balotelli
(buying at 19.37)
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 111  發表于: 2012-03-03
引用第108樓628ricky2012-03-03 13:09發表的“”:
[表情]
再問$10中場有無藥醫? [表情]

你有咩人係手呀......?
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 112  發表于: 2012-03-03
Re:Re:WK27 -- 鬼影醫務所
引用第109樓呀威2012-03-03 13:10發表的“Re:WK27 -- 鬼影醫務所”:
其實都唔係梅花間竹, 唔係 richards 傷都唔到 zaba 上位, 我自己應該會搏

我就一半半, 加上冇錢.......你不如幫下我Sigurdsson + BA or Dempsey + Cisse先啦
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 113  發表于: 2012-03-03
引用第102樓鬼影炎光2012-03-03 13:03發表的“”:
咁用晒.......會唔會太搏呀? 你有冇用Fulham人呀?

好多人都有既豬油渣 ja.....

s. kelly 有偷, 不過doubt就唔搏轉左la.....

dempesy.....最近好似唔多對辦, 18蚊我覺得唔值....

fw 冇位鳥......

真係要轉就唯有dempesy, 不過驚佢唔入波, 5,6分收工.....
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 114  發表于: 2012-03-03
引用第110樓pongpongs2012-03-03 13:10發表的“Re:WK27 -- 鬼影醫務所”:
醫生, 我需要換D靚藥進補下嘛? [表情]
S. Given
Sell at 4.74
.......

你鐘意用天才多過Aguero?
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 115  發表于: 2012-03-03
Re:Re:Re:WK27 -- 鬼影醫務所
引用第112樓鬼影炎光2012-03-03 13:12發表的“Re:Re:WK27 -- 鬼影醫務所”:
我就一半半, 加上冇錢.......你不如幫下我Sigurdsson + BA or Dempsey + Cisse先啦 [表情]

我今日二揀一麻麻地, 最經典係前週 richards / lescott 二揀一揀錯 ( 結果 lescott 入波, richards 冇出場 )

我撐 Dempsey + Cisse 多d, 因為 Swansea 作客 Wigan 主場真係唔睇好, Dempsey 主場都幾穩陣
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 116  發表于: 2012-03-03
引用第113樓icemanbergkamp2012-03-03 13:13發表的“Re:WK27 -- 鬼影醫務所”:
好多人都有既豬油渣 ja.....
s. kelly 有偷, 不過doubt就唔搏轉左la.....
.......

一樣.......我都唔知用唔用Dempsey好.........Nani分分鐘仲好分過佢.......
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 117  發表于: 2012-03-03
Re:Re:Re:Re:WK27 -- 鬼影醫務所
引用第115樓呀威2012-03-03 13:14發表的“Re:Re:Re:WK27 -- 鬼影醫務所”:
我今日二揀一麻麻地, 最經典係前週 richards / lescott 二揀一揀錯 ( 結果 lescott 入波, richards 冇出場 )
我撐 Dempsey + Cisse 多d, 因為 Swansea 作客 Wigan 主場真係唔睇好, Dempsey 主場都幾穩陣

咁我都係死死氣氣用Dempsey啦, 希望佢有10分
離線victorleung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 118  發表于: 2012-03-03
Long time no see
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 119  發表于: 2012-03-03
引用第118樓victorleung2012-03-03 13:16發表的“”:
[表情] Long time no see

老實說.........I really miss you