• 1689閱讀
  • 20回復

[問陣]小島弱陣 - wk11 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bbq903

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-11-02
回家後, 只能偷到熱刺球員. 巴利應否繼續keep . 阿仙奴昨晚竟然冇比w14及謝法倫休息, 令本週六阿記排陣出現變數. 路斯基/班拿約有否機會出場嗎 ??

門將
Remove迪基亞 曼聯 以5.65出售(市價11.80)

後衛
托尼 曼城 遷移 (在6.33買入)
保耶達 保頓 以3.80出售 (市價3.81)
華美倫 阿仙奴 遷移 (在6.07買入)

中場
雲達華治 熱刺 以18.67出售(市價24.16)
域陀摩西斯 韋根 以6.68出售 (市價8.29)
連儂 熱刺 以7.40出售 (市價10.18)
加里夫巴利 熱刺 以16.18出售 (市價20.68)
基斯靴特 維拉 遷移 (在2.07買入)

前鋒
蘇亞雷斯 利物浦 以15.80出售 (市價17.42)
馬達 車路士 遷移 (在10.41買入)

各ching 可否給與意見  
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-11-02
3個熱剌中場咁多?
今次作客噃
放連儂或加里夫巴利啦!

提供M. Petrov或C. Eagles
對打完歐霸例輸嘅stoke可搏.
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-11-02
係多左d , 但o個日返屋企只能偷到熱刺, 就咁偷住先. 睇埋歐
離線十三
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-11-03
E位C兄好似冇KEEP開人喎
小小意見
1.保本達都唔知傷情如何,得分又唔高,你個價又唔係最低,第一個走得
2.馬達打得後左,其實佢係AMF,入波能力唔高,10蚊個價不如轉史杜烈OR其他
3.G巴利一場有一場無,已經唔係DF屈分不再有更好選擇都可以走
4.托尼睇埋今晚有冇出佢因為有沙域都係打中堅,唔知佢個位點排
5.連儂唔睇好不嬲都唔屈分,熱一個VDV夠,WALKER都幾好。其他要好有信心先用LA
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-11-03
引用第3樓十三2011-11-03 01:48發表的“”:
E位C兄好似冇KEEP開人喎 [表情] [表情]
小小意見
1.保本達都唔知傷情如何,得分又唔高,你個價又唔係最低,第一個走得
2.馬達打得後左,其實佢係AMF,入波能力唔高,10蚊個價不如轉史杜烈OR其他
3.G巴利一場有一場無,已經唔係DF屈分不再有更好選擇都可以走
.......

tks ching

同意, 暫時只暫放, 睇preview 作最後決定 . 好大機會都會整走佢. 暫時留意緊低價df

mata 做分波確係吾錯, 耐何球隊仍集中L8 令佢發揮不算太理想.
旅行完唯一能偷的球員, 暫時放住先.
4.托尼睇埋今晚有冇出佢因為有沙域都係打中堅,唔知佢個位點排
剛剛睇完歐聯, 睇黎可以用沙域, 價錢仲平d , 正 !

5.連儂唔睇好不嬲都唔屈分,熱一個VDV夠,WALKER都幾好。其他要好有信心先用LA
FIFA 12 愛將, 7蚊低玩

其實我暫時都留意緊某d 平人. 但要打埋歐聯, 歐
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-11-03
引用第4樓bbq9032011-11-03 09:31發表的“”:
tks ching [表情]
.......

保耶達傷六星期喎(上週preview)
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-11-03
引用第5樓可可粉2011-11-03 09:32發表的“”:
保耶達傷六星期喎(上週preview) [表情]

有件咁既事.
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-11-03
问题好像很严重
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-11-03
后防不如全阿仙奴,有CS全部回本

Vermaelen 6.07
Mertesacker 5.89
Jenkinson 5.17
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-11-03
中場除了vdv,其他人可以out,正路买主场的

S. Petrov/B. Bannan,M. Petrov/C. Eagles,J. O'Hara,Y. Cabaye,A. Taarabt/SWP
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-11-03
前鋒不要mata可以买G. Agbonlahor/K. Doyle/Gervinho
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2011-11-03
引用第9樓eve_lbl852011-11-03 12:42發表的“”:
S. Petrov/B. Bannan,M. Petrov/C. Eagles,J. O'Hara,Y. Cabaye,A. Taarabt/SWP

暫時會轉C. Eagles,J. O'Hara
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2011-11-03
引用第10樓eve_lbl852011-11-03 12:44發表的“”:
前鋒不要mata可以G. Agbonlahor/K. Doyle/Gervinho

Gervinho 連打兩場, 我估佢同禾仔是但一個休息 .. 好難估 ...

其實路斯基是否機會大..呢

同埋我想問 希斯基, 大家怎看呢 ? 3.xx 打fw , 而且佢好大機會繼續正.
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2011-11-03
引用第8樓eve_lbl852011-11-03 12:38發表的“”:
後防不如全阿仙奴,有CS全部回本
Vermaelen 6.07
Mertesacker 5.89
Jenkinson 5.17

但可以很定3 個只會出兩個 , 哥斯尼上場休息, 我預計雲加會比merte 休息.
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2011-11-04
睇黎朗尼都要打多一場中場,

韋碧克ok 嗎