• 16717閱讀
  • 296回復

Week 10 偷人討論 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線YIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 105  發表于: 2011-10-23
引用第96樓科高2011-10-23 03:00發表的“”:
5蚊ADE - 抵,下場好賽程
現偵KUN - 現價? 既然現價仲諗?
8蚊B52 - 下場唔錯,再下場away manu,自己諗
現價SUAREZ - 今場會升唔少,再下場主場史雲斯,自己諗
.......

俾你地呃左,以為torres真係八蚊
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 106  發表于: 2011-10-23
升價果d人, 越升越高
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 107  發表于: 2011-10-23
無偷SUAREZ
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 108  發表于: 2011-10-23
Congrats! The following discounts were applied to your team:

R. van der Vaart: 19.46 => 18.67

很好
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 109  發表于: 2011-10-23
引用第108樓arsenal2011-10-23 17:35發表的“”:
Congrats! The following discounts were applied to your team:
R. van der Vaart: 19.46 => 18.67
很好 [表情]

暫時未偷,睇埋今晚先再偷。

不過佢近排好似夾唔到落隊波度,次次下半場中段就俾人換走。
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 110  發表于: 2011-10-23
引用第109樓bmx2011-10-23 17:45發表的“”:
暫時未偷,睇埋今晚先再偷。 [表情]
不過佢近排好似夾唔到落隊波度,次次下半場中段就俾人換走。 [表情]

今晚可能又係 60 分鐘左右俾人換走
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 111  發表于: 2011-10-23
引用第110樓arsenal2011-10-23 17:47發表的“”:
今晚可能又係 60 分鐘左右俾人換走 [表情]

場場咁早換走,真係好難回本,所以今週我都放左佢,不過下週又好似唔係好敢唔用。
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 112  發表于: 2011-10-23
引用第111樓bmx2011-10-23 17:50發表的“”:
場場咁早換走,真係好難回本,所以今週我都放左佢,不過下週又好似唔係好敢唔用。 [表情]

我已經玩到唔係好想偷人,買完放低幾日,到開波前再換就算。
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 113  發表于: 2011-10-23
引用第111樓bmx2011-10-23 17:50發表的“”:
場場咁早換走,真係好難回本,所以今週我都放左佢,不過下週又好似唔係好敢唔用。 [表情]

入波都回唔到本

QPR 近排個勢咁弱,呢場隨時又俾人大炒,所以我都準備高追 ade
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 114  發表于: 2011-10-23
引用第112樓國球旗2011-10-23 17:51發表的“”:
我已經玩到唔係好想偷人,買完放低幾日,到開波前再換就算。 [表情] [表情]

我都係得閒先會偷。

尋晚求其偷左兩個平後防就算,中前場都無郁過。
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 115  發表于: 2011-10-23
引用第113樓arsenal2011-10-23 17:52發表的“”:
入波都回唔到本 [表情]
QPR 近排個勢咁弱,呢場隨時又俾人大炒,所以我都準備高追 ade [表情]

我有呢兩件︰

S. Aguero
Man City
Sell at 6.50
(market price 11.69)

E. Adebayor
Tottenham
Sell at 5.79
(market price 9.04)

下週暫時大把錢駛。
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 116  發表于: 2011-10-23
引用第115樓bmx2011-10-23 17:55發表的“”:
我有呢兩件︰
S. Aguero
.......

我兩件都無
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 117  發表于: 2011-10-23
引用第115樓bmx2011-10-23 17:55發表的“”:
我有呢兩件︰
S. Aguero
.......

X2不過尋晚照偷骨

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線朗拿度
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 118  發表于: 2011-10-23
引用第113樓arsenal2011-10-23 17:52發表的“”:
入波都回唔到本 [表情]
QPR 近排個勢咁弱,呢場隨時又俾人大炒,所以我都準備高追 ade [表情]

其實熱刺D 人都唔係咁易估, 獨鬥獨, 分分鐘爆迪科爾
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 119  發表于: 2011-10-23
引用第116樓arsenal2011-10-23 17:55發表的“”:
我兩件都無 [表情] [表情]

無咪好囉,呢兩週應該會追好多分,我呢的呢兩週要硬食。