• 14121閱讀
  • 321回復

[英超]車路士正式宣佈解僱摩連奴,軒迪克將擔任看守領隊至季尾 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2015-11-02
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:
【now.com體育】捱過周日朝早,車路士官方冇咩大動靜,摩連奴未炒得,唔知對各位係好事定壞事。十三當摩佬真係捱到1月轉會窗重開,又有咩人可以幫到佢,帶領球隊起死回生呢? 撰文:球十三
.......

你不如話搵林伯返黎教
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2015-11-02
回 國球旗 的帖子
國球旗:你不如話搵林伯返黎教 [表情] [表情] (2015-11-02 14:01) 

why not both

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2015-11-02
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:【now.com體育】捱過周日朝早,車路士官方冇咩大動靜,摩連奴未炒得,唔知對各位係好事定壞事。十三當摩佬真係捱到1月轉會窗重開,又有咩人可以幫到佢,帶領球隊起死回生呢? 撰文:球十三
輸畀利物浦後,有《BBC》記者話一名唔肯透露身分嘅球員爆料,摩連奴喺更衣 .. (2015-11-02 13:53) 

杜奧巴係美職就入波頻頻者。再返英超就另一回事啦。佢上季番黎幫手都唔係「入波頻頻」啦。

頂下檔,攝下期都仲可以,要佢返黎救命………即係要佢親手埋葬你。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2015-11-02
回 freezefox 的帖子
freezefox:杜奧巴係美職就入波頻頻者。再返英超就另一回事啦。佢上季番黎幫手都唔係「入波頻頻」啦。
....... (2015-11-02 17:10) 

至少隊波會有返d火

不過都係FF

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2015-11-02
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:至少隊波會有返d火[表情]
不過都係FF[表情] (2015-11-02 17:19) 

宜家隊波真係神仙難救………

炒摩連奴,你都唔會搵到邊個特別好。但唔炒摩連奴,隊波又無得變…………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2015-11-02
回 freezefox 的帖子
freezefox:杜奧巴係美職就入波頻頻者。再返英超就另一回事啦。佢上季番黎幫手都唔係「入波頻頻」啦。
....... (2015-11-02 17:10) 

ot

蒙特利爾衝擊在今日的美職聯季後賽東岸4強首回合,以2:1擊敗哥倫布機員而先下一城,之前連續多場有士哥的科特迪瓦前鋒杜奧巴,今場雖然沒有入球進賬,但他卻因為可笑地領到黃牌而再成焦點。事緣「魔獸」在禁區內用手拉著機員門將史提夫奇勒腳部將對方拉跌,場面十分搞笑,未知杜奧巴是否受到日前剛結束的欖球世界盃所影響呢?!

↓杜奧巴咁樣領黃牌↓
http://bit.ly/1NLGnDW

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/sports/20151102/54381343

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2015-11-02
英超同美職水準都差好遠

基奧雲高,羅比仔都係果邊屈機

杜奧巴算係咁啦
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線ah_che99
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2015-11-02
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:【now.com體育】捱過周日朝早,車路士官方冇咩大動靜,摩連奴未炒得,唔知對各位係好事定壞事。十三當摩佬真係捱到1月轉會窗重開,又有咩人可以幫到佢,帶領球隊起死回生呢? 撰文:球十三
輸畀利物浦後,有《BBC》記者話一名唔肯透露身分嘅球員爆料,摩連奴喺更衣 .. (2015-11-02 13:53) 

呢條友簡直係吹水唔抹咀,兼夾有妄想症
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2015-11-02
車車車車車你個老豆
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2015-11-02
Reports are breaking that Jose Mourinho could be sacked in the next 7 days.

時間無多了

黎緊2場應該最後機會

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2015-11-02
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:Reports are breaking that Jose Mourinho could be sacked in the next 7 days.
時間無多了[表情] [表情] [表情]
黎緊2場應該最後機會[表情] (2015-11-02 21:18)

傳聞無論呢兩場結果如何都會係打完史篤城之後開刀……

因為最大鑊係下面兩單消息︰

Eden Hazard determined to leave Chelsea if Jose Mourinho stays

One Chelsea player told a BBC presenter that he'd rather than lose than win for Mourinho.
[ 此帖被火鳳凰在2015-11-02 21:51重新編輯 ]
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2015-11-02
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:傳聞無論呢兩場結果如何都會係打完史篤城之後開刀…… [表情]
....... (2015-11-02 21:48) 

羅力亞:
Chelsea first-team member would 'rather lose than win for Jose Mourinho' as crisis continues at Stamford Bridge

A member of Chelsea's first-team squad would 'rather lose than win' for Jose Mourinho, according to BBC Radio 5 Live presenter Garry Richardson.
Mourinho's future as Chelsea manager looks increasingly insecure after a 3-1 defeat by Liverpool on Saturday, Philippe Coutinho scoring twice at Stamford Bridge as the champions lost for the sixth time in just 11 Premier League games.
The beleaguered Blues boss was given public backing by owner Roman Abramovich last month, but since then the team's form has not improved while a number of players continue to struggle for form.
.......

下面個單知了,上面話如果摩佬唔走hazard夏天一定去皇馬ar ma

不過唔明點解輸比利記之後唔即炒,唔通未講掂數

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2015-11-02
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:下面個單知了,上面話如果摩佬唔走hazard夏天一定去皇馬ar ma[表情]
不過唔明點解輸比利記之後唔即炒,唔通未講掂數[表情] (2015-11-02 21:58) 

開價 9m 俾佢走,摩連奴當然唔肯,大家仲係 9m-30m 講緊數嘛……
離線太伊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2015-11-02
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:傳聞無論呢兩場結果如何都會係打完史篤城之後開刀…… [表情]
....... (2015-11-02 21:48) 

所以如果咁樣都唔炒摩連奴先會建立到皇朝
而家畀班球員仲大過個領隊既
邊有將來……
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2015-11-02
所謂世界第三人
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014