• 10995閱讀
  • 287回復

鬼影醫務所.Week 11(己出推介) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2013-11-09
回 Rafer 的帖子
Rafer:無左Silva, 我開始對Kun無咩信心..
曼城作客mama地, Sunderland有心守既話, 我驚Kun無波入.. (2013-11-09 09:28) 

有narsi + navas 都ok , 似中曼城近期fit , 而且kun 係可以用一己之力搵食球員 , 如果係偷價值用 !  
但大家都要留意, 兩隊對賽中好多時都係一球上落 , 所以用唔用自己諗下.
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2013-11-09
回 bbq903 的帖子
bbq903:
sas+ kun 組合應該係今週黎講算係屈機組合  
272 係 ??
.......

厄齐尔 (国语)

應該係ozil

上網搵,唔肯定。
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2013-11-09
bbq903:有narsi + navas 都ok , 似中曼城近期fit , 而且kun 係可以用一己之力搵食球員 , 如果係偷價值用 !  
但大家都要留意, 兩隊對賽中好多時都係一球上落 , 所以用唔用自己諗下.  (2013-11-09 09:44) 

Kun始終好fit, 唔敢唔用
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2013-11-09
回 lamho 的帖子
lamho:厄齐尔 (国语)
應該係ozil[表情]
....... (2013-11-09 09:48) 

真係利害 !!

陣容都算好ok
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2013-11-09
回 lamho 的帖子
lamho:厄齐尔 (国语)
應該係ozil[表情]
....... (2013-11-09 09:48) 

強~
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2013-11-09
有冇人熟利記人,  gj 情況怎樣呢 , fit 嗎 ?  值博嗎 ?
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2013-11-09
bbq903:有冇人熟利記人,  gj 情況怎樣呢 , fit 嗎 ?  值博嗎 ?
 (2013-11-09 09:51) 

GJ上一場只係病左, 今場如無意外會出番
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2013-11-09
回 Rafer 的帖子
Rafer:GJ上一場只係病左, 今場如無意外會出番 (2013-11-09 09:52) 

想了解下有冇利記迷有冇留意d training , 睇下是否fit
離線liarsenal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2013-11-09
回 Rafer 的帖子
Rafer:272是誰? 用Gerrard都唔用Coutinho? (2013-11-09 09:09) 

272=Ozil

杰拉德有FREE KICK和CORNER KICK
还有PK

古天奴不是太稳定
離線liarsenal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2013-11-09
bbq903:sas+ kun 組合應該係今週黎講算係屈機組合  
272 係 ??
....... (2013-11-09 09:23) 

272=Ozil

还有PK

古天奴不是太稳定

KALA系?
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2013-11-09
bbq903:有冇人熟利記人,  gj 情況怎樣呢 , fit 嗎 ?  值博嗎 ?
 (2013-11-09 09:51) 

上埸病, 周中已經好番晒,
BR上埸見到無晒閘個問題, 今埸應該都會叫GJ救駕
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2013-11-09
頭先去資訊區做左小小功課,再入黎問野。(本身係想入黎問野,唔係答272係邊個)

首先,問正選/上陣機會率(%) (只限今場)
J. Mata (F - CHE) £ 12.64M (應該無傷,但係我想知正選方面???)
R. Barkley (M - EVE) £ 3.92M (應該無傷,但係我想知正選方面???)
R. Snodgrass (F - NOR) £ 16.27M (上場Preview寫doubts,而上場陣容名單無佢,今場Preview寫Expect,今場會唔會出到???)

另外,我覺得水晶宮而家無論對邊隊都分別不大(已觀察好多場)
而呢2個球員經常性拎每場8-12分,得分力好穩定。
J. Ward (D - CRY) £ 10.74M
M. Jedinak (M - CRY) £ 10.25M
我想問,呢2個球員值唔值得持有,直到中期轉會。(因為到時有球員變動,可能會影響佢地分數)
我咁問係因為我買中場同後衛都麻麻地,既然有2個咁穩定分數既球員,我諗住買實呢2個球員,諗少2個位置。

醫生們點睇???

THANK YOU
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2013-11-09
回 liarsenal 的帖子
liarsenal:272=Ozil
还有PK
....... (2013-11-09 10:22)

G8 唔係全部CK的 C10出埸會分左D , S7都有時會開...睇G8肯唔肯行埋去開

FK就遠既會G8開, 近禁區既就S7/STURR
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2013-11-09
回 lamho 的帖子
lamho:頭先去資訊區做左小小功課,再入黎問野。(本身係想入黎問野,唔係答272係邊個[表情])
首先,問正選/上陣機會率(%) (只限今場)
J. Mata (F - CHE) £ 12.64M (應該無傷,但係我想知正選方面???)
R. Barkley (M - EVE) £ 3.92M (應該無傷,但係我想知正選方面???)
.... .. (2013-11-09 10:33) 

Mata 未必有正的, 就算有正都打唔足, 你預佢60分鐘左右啦...
Barkley...近兩場上陣時間分別係60' & 27', 但佢打足90'都唔係好高分的...
Snodgrass.."Robert Snodgrass is fit and available after recovering from a head injury sustained in the recent cup defeat at Old Trafford"

Ward...的確可以無視對手, 佢場場都好多tw, 係YFF第2多tw既球員
Jedinak...你做咩爆左我秘密武器出黎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2013-11-09
杰拉德 G8 唔係傷左唔出得咩??