• 9337閱讀
  • 377回復

WK31 -- 鬼影醫務所(有終陣) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線鬼影炎光

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-03-31
妙手回春

主要幫忙大家解決執陣上的困難, 我會盡力幫忙!! 大家隨便發問!!

病人須知
- 請清楚說明病情
- 如有選擇題, 請列明球員價格
- 最終買 / 賣球員請病人自行決定, 如爆了 / 放了! 請不要把責任推給醫生, 因醫生沒有拿槍迫你買 / 賣
- 如病人對球員產生「有預感會爆」,「琴晚發夢爆」,「對佢有D Feel」等, 醫生有權拒絕回覆, 因為Feel係大晒既!!

鬼影醫務所本周睇中的球員:

前鋒: P. Cisse, Pogrebnyak, Jelavic, VPS, Rooney

中場: Valencia, Miyaichi, Dempsey, Bale, Ben Arfa, Walcott

後衛: Evans, Richards, Ream, Kelly, Kyriakgos, Vermaelen

龍門: Schwarzer, Friedel, Bogdan, Al-Habsi

==============================
終陣:

Al-Habsi
Ream Evans Vermaelen
Ryo Bale Valencia Ben Arfa
Aguero P.Cisse Jelavic
[ 本文被鬼影炎光在2012-03-31 16:02重新編輯 ]
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-03-31
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線朗拿度
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-03-31
大夫, 我排左成晚架啦
kolo 係唔係大機會有正架??????    

軒尼斯  

傑比斯   李察士   托尼

G. Sigurdsson   華倫西亞   宮市亮   賓艾化

艾迪巴約   P. Pogrebnyak   迪斯高

一蚊都無得淨....
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-03-31
引用第2樓朗拿度2012-03-31 14:00發表的“”:
大夫, 我排左成晚架啦
kolo 係唔係大機會有正架??????  

軒尼斯  
.......

Lescott 都未出得番, 佢會有正~
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-03-31
引用第1樓reve2012-03-31 13:58發表的“”:
[表情] [表情] [表情]

開工喇, 仲笑~ D病人排左好耐隊
離線Ar敬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-03-31
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-03-31
引用第4樓鬼影炎光2012-03-31 14:02發表的“”:
開工喇, 仲笑~ D病人排左好耐隊

無啊∼我見d病人系咁問我攞籌,笑下嘖
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-03-31
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-03-31
引用第6樓reve2012-03-31 14:03發表的“”:
無啊∼我見d病人系咁問我攞籌,笑下嘖 [表情] [表情] [表情]

我地上周個HOLT爆左, 呢次會仲多病人
離線Ar敬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-03-31
引用第6樓reve2012-03-31 14:03發表的“”:
無啊∼我見d病人系咁問我攞籌,笑下嘖 [表情] [表情] [表情]

義診
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-03-31
見d人仲系度填緊資料,私底下問下:放唔放6蚊KUN?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2012-03-31
引用第8樓鬼影炎光2012-03-31 14:04發表的“”:
我地上周個HOLT爆左, 呢次會仲多病人

唔怕!今周d推介是十分明朗的說∼
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2012-03-31
引用第10樓reve2012-03-31 14:08發表的“”:
見d人仲系度填緊資料,私底下問下:放唔放6蚊KUN? [表情]

唔放啦, 硬食~ 又唔係大傷
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2012-03-31
引用第12樓鬼影炎光2012-03-31 14:21發表的“”:
唔放啦, 硬食~ 又唔係大傷

唔知會硬一週定兩週++呢。。。
過後好多雙賽喔
離線on1909
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2012-03-31
醫生不睇好曼城前鋒嗎??