• 1412閱讀
  • 19回復

week 36 sikingthegreat [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線文仔

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-04-27
迪基亞 曼聯以5.59出售 (市價15.89)

華美倫 阿仙奴 以6.24出售 (市價17.92)
艾殊利高爾 車路士以8.27出售 (市價8.46)
菲臘積基爾卡 愛華頓 遷移 (在9.69買入)

艾辛 車路士 以2.87出售 (市價2.88)
卡比耶 紐卡素 以12.34出售 (市價17.04)
雲達華治 熱刺 以15.88出售 (市價18.96)
丹尼路斯 熱刺 遷移 (在2.06買入)

阿古路 曼城 以6.50出售 (市價25.38)
朗尼 曼聯 以17.65出售 (市價31.26)
N. Jelavic 愛華頓 以12.65出售 (市價16.83)

現有資金    0.26

唔知車仔會點排呢
今週已死!!這是棄Game的好理由??
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-04-27
re: 文仔
做咩擺我上枱?!

你唔驚a.cole rest/injured嗎?
其他都ok啦~~
離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-04-27
Re:re: 文仔
引用第1樓sikingthegreat2012-04-27 11:40發表的“re: 文仔”:
做咩擺我上枱?! [表情] [表情]
你唔驚a.cole rest/injured嗎?
其他都ok啦~~

見你最後回覆,召喚你入黎幫幫眼

a高 都抖左幾場應該唔到佢休息啦
其他雙賽都無咩邊個係穩正
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-04-27
仲以為sam哥開post添, 俾你fake咗

驚車仔hea踢,又可能只出一場.
不如stoke Shawcross 或 Shotton
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-04-27
faked
Try agger?
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-04-27
查實點解你地會覺得車仔會hea 踢, 倘若newcastle 對韋根失分(機會好大), 佢贏左qpr , 到週中對住newcastle , 只要win , 已經有機會入返頭四.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-04-27
引用第5樓bbq9032012-04-27 12:25發表的“”:
查實點解你地會覺得車仔會hea 踢, 倘若newcastle 對韋根失分(機會好大), 佢贏左qpr , 到週中對住newcastle , 只要win , 已經有機會入返頭四. [表情]

chelsea個個星期踢兩場, 可能會rotation, 加上唔係話a.cole有少少嘅微傷? (有待車迷指正)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-04-27
引用第3樓realwayutd.2012-04-27 12:21發表的“”:
仲以為sam哥開post添, 俾你fake咗 [表情]

我都覺得stoke後衛有得諗~~
引用第4樓魚蛋2012-04-27 12:25發表的“”:
faked [表情]
Try agger?

講真agger都可能留力 fa cup (係驚傷多過rest)....
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-04-27
引用第7樓sikingthegreat2012-04-27 12:37發表的“”:
講真agger都可能留力 fa cup (係驚傷多過rest).... [表情] [表情]

heheh , stoke 第一場可能有吾少blk shot , 第二場有機cs
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-04-27
引用第8樓bbq9032012-04-27 12:39發表的“”:
heheh , stoke 第一場可能有吾少blk shot , 第二場有機cs [表情]

正是!!
離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-04-27
引用第3樓realwayutd.2012-04-27 12:21發表的“”:
仲以為sam哥開post添, 俾你fake咗 [表情]

用佢個名先吸引到人黎

stoke其實都hea踢緊
車仔第一場對qpr應該都屈唔少分
離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2012-04-27
引用第4樓魚蛋2012-04-27 12:25發表的“”:
faked [表情]
Try agger?

利記屏賽唔係放緊暑假啦咩
離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2012-04-27
引用第5樓bbq9032012-04-27 12:25發表的“”:
查實點解你地會覺得車仔會hea 踢, 倘若newcastle 對韋根失分(機會好大), 佢贏左qpr , 到週中對住newcastle , 只要win , 已經有機會入返頭四. [表情]

贏歐聯緊要d
阿巴最恨令呢個盃

車仔歐聯冠軍係咪第4都無歐聯外圍踢??
離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2012-04-27
引用第6樓sikingthegreat2012-04-27 12:36發表的“”:
chelsea個個星期踢兩場, 可能會rotation, 加上唔係話a.cole有少少嘅微傷? (有待車迷指正)

8.xx 真係好吸引
離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2012-04-27
引用第7樓sikingthegreat2012-04-27 12:37發表的“”:
講真agger都可能留力 fa cup (係驚傷多過rest).... [表情] [表情]

唔敢掂利記
似放緊假等踢FA