• 12434閱讀
  • 254回復

Week 21 偷人討論 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 135  發表于: 2012-01-04
引用第134樓呀威2012-01-04 07:02發表的“”:
唔怪得知有錢剩啦

可能過後轉rooney或者nani一個就搞掂∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 136  發表于: 2012-01-04
偷左呢兩個, 有無好友知道下場有無正?

占士麥堅 新特蘭
以4.91出售 (市價9.63)

奇治戴臣 西布朗
以3.83出售 (市價6.28)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 137  發表于: 2012-01-04
引用第136樓xo8832012-01-04 09:54發表的“”:
偷左呢兩個, 有無好友知道下場有無正?
占士麥堅 新特蘭
以4.91出售 (市價9.63)
.......

占士麥堅,新領隊上場後多左好多機會,打得好,上場第一場正選,尋日連續第二場正,入埋波,相信正選走唔甩

奇治戴臣,今屆新加盟,近2場有正,我唔肯定係咪傷兵問題定點,呢個唔sure
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 138  發表于: 2012-01-04
引用第137樓科高蘭尼紐約人2012-01-04 11:37發表的“”:
占士麥堅,新領隊上場後多左好多機會,打得好,上場第一場正選,尋日連續第二場正,入埋波,相信正選走唔甩
奇治戴臣,今屆新加盟,近2場有正,我唔肯定係咪傷兵問題定點,呢個唔sure

呢場冇睇, 不過見espn 寫麥堅係RM, 咁下場larsson 好返唔係應該攞返個位???
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 139  發表于: 2012-01-04
引用第137樓科高蘭尼紐約人2012-01-04 11:37發表的“”:

民建聯, 睇過上一場對曼城打得唔錯
離線muron10
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 140  發表于: 2012-01-04
引用第138樓icemanbergkamp2012-01-04 12:07發表的“”:
呢場冇睇, 不過見espn 寫麥堅係RM, 咁下場larsson 好返唔係應該攞返個位??? [表情] [表情]

佢上場睇佢打曼城見到佢速度幾快 , 個場打左翼.
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 141  發表于: 2012-01-05
想问Bassong有正选吗? 下场会出Dawson?

S. Bassong Tottenham
Sell at 3.11 (market price 3.11)
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 142  發表于: 2012-01-05
朗尼同蘭尼都系廿一蚊,有錢但係唔想買住。。。
如果佢哋今晚爆分,咁我就有藉口唔用了∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 143  發表于: 2012-01-05
引用第141樓Zxen2012-01-05 02:11發表的“”:
想问Bassong有正选吗? 下场会出Dawson?
S. Bassong Tottenham
Sell at 3.11 (market price 3.11)

dawson黎緊週末FAcup已經可以出,而且到下個英超日仲有一個星期有多,所以睇定d咯。
有位買了擺住都ok∼
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 144  發表于: 2012-01-05
引用第143樓reve2012-01-05 03:31發表的“”:
dawson黎緊週末FAcup已經可以出,而且到下個英超日仲有一個星期有多,所以睇定d咯。
有位買了擺住都ok∼ [表情] [表情]

多谢了
離線哈哈
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 145  發表于: 2012-01-05
yaya(7.xx)/拉美利c($9.xx)/卡比耶($7.xx)

3揀2應該揀邊2個???
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 146  發表于: 2012-01-05
紐卡素后防都好似買得咁喔
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 147  發表于: 2012-01-05
其實見到A.lin咁樣,反而後悔放佐DDG
離線望晴天
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 148  發表于: 2012-01-05
無人偷
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 149  發表于: 2012-01-05
引用第148樓望晴天2012-01-05 06:04發表的“”:
無人偷 [表情]

Y. Cabaye
Newcastle
Midfielder
7.73