• 23604閱讀
  • 811回復

WK9 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 135  發表于: 2012-10-25
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:btw, 今週冇理由唔用mc 人, 不過好似冇mud 邊件穩膽......
tot 又唔想用齊bale + defoe (有偷), 雖則soton防守似豆腐, 不過tot away 有時好hea...... (2012-10-25 15:06) 

曼城呢個問題之前幾周都已經有
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 136  發表于: 2012-10-25
icemanbergkamp:咁有defoe 同 berba 係咪唔駛入bale?? [表情]
同埋mc點睇??? 個人感覺價錢唔平又唔知邊件正, 有正都未必爆, 好雞肋feel.....
 (2012-10-25 15:30) 

咁我首選一定係Bale~ 所以冇咩難題既

你指曼城前鋒吧.......我首選係Tevez, 得分穩定, 加上周中冇打, 同埋聯賽黎講, 佢正選機會率最高
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 137  發表于: 2012-10-25
icemanbergkamp:咁有defoe 同 berba 係咪唔駛入bale?? [表情]
同埋mc點睇??? 個人感覺價錢唔平又唔知邊件正, 有正都未必爆, 好雞肋feel.....
 (2012-10-25 15:30) 

"同埋mc 個人感覺價錢唔平又唔知邊件正, 有正都未必爆, 好雞肋feel....."

正是我的心底話~~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 138  發表于: 2012-10-25
bale+defoe+tevez,之後應該可以收工了∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 139  發表于: 2012-10-25
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:baines唔會啦.... 我只係講下.... 呢個價錢呢場好難回本....
係呀, cameron都好過shawcross? um....
vermaelen我想貪佢入波.... 有少少覺得佢差唔多時候要入波.... (純粹直覺)
....... (2012-10-25 15:26) 

要搏v5 我寧願搏kola, 話哂尋晚失3球應該要轉一轉df (最尾失果球仲係clicy伸腳改變方向入)......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 140  發表于: 2012-10-25
icemanbergkamp:要搏v5 我寧願搏kola, 話哂尋晚失3球應該要轉一轉df (最尾失果球仲係clicy伸腳改變方向入)...... (2012-10-25 15:40) 

如果出kola又真係唔同講法呀, 我都會揀kola先架~~
但.... 點先知....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 141  發表于: 2012-10-25
回 reve 的帖子
reve:bale+defoe+tevez,之後應該可以收工了∼[表情]  (2012-10-25 15:38) 

你都tevez呀?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 142  發表于: 2012-10-25
sikingthegreat:你都tevez呀?[表情] (2012-10-25 15:41) 

我跟大隊偷佐tevez+defoe嘛,而且曼城尋晚tevez無正,所以聯賽正選穩陣吧。
至於defoe,如果真係bale就可能睇下有無其他冷野玩下∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 143  發表于: 2012-10-25
回 reve 的帖子
reve:我跟大隊偷佐tevez+defoe嘛,而且曼城尋晚tevez無正,所以聯賽正選穩陣吧。
至於defoe,如果真係bale就可能睇下有無其他冷野玩下∼ (2012-10-25 15:46) 

defoe + bale我覺得問題不大~~
tevez就.... 咁多選擇唔知爆邊個.... 所以驚驚地....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 144  發表于: 2012-10-25
回 Rafer 的帖子
Rafer:
曼城呢個問題之前幾周都已經有 [表情]

所以今季除左季初用左2wk yaya, 之後既tevez & kun都冇咩興趣用.....

而且最大問題係今季既mc 俾人感覺係攻不強, 守不穩, 好似今wk 正路tevez正, 但係今季好多次正選果個攻唔入, kun/disco sub in 救全家....

btw, 你今季好旺wor, 快d俾多幾件tips 黎
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 145  發表于: 2012-10-25
icemanbergkamp:
所以今季除左季初用左2wk yaya, 之後既tevez & kun都冇咩興趣用.....
而且最大問題係今季既mc 俾人感覺係攻不強, 守不穩, 好似今wk 正路tevez正, 但係今季好多次正選果個攻唔入, kun/disco sub in 救全家....[表情]
.......

唔係啦, 我都係抄黎抄去架咋  
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 146  發表于: 2012-10-25
回 Rafer 的帖子
Rafer:唔係啦, 我都係抄黎抄去架咋  [表情] (2012-10-25 16:09) 

我夠係啦, 又唔見我炒到上TOP 10
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 147  發表于: 2012-10-25
sikingthegreat:我不是車迷....
同埋我唔鍾意邪住我理想嘅賽果....[表情] (2012-10-25 15:22) 

純粹搞笑..

你既理想賽果係 ??
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 148  發表于: 2012-10-25
sikingthegreat:我夠係啦, 又唔見我炒到上TOP 10[表情] (2012-10-25 16:10) 

死好命ga ja sam 哥
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 149  發表于: 2012-10-25
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:純粹搞笑..
你既理想賽果係 ?? (2012-10-25 16:11) 

n : 0