• 5504閱讀
  • 431回復

24/25英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 150  發表于: 08-17
回 freezefox 的帖子
freezefox:但點睇,坦克都唔似會SUB 福頭⋯⋯
即係加拿祖要被迫踢右。  (2024-08-17 18:51) 

右邊應該出amad先過加拿祖
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 151  發表于: 08-17
double up TAA 昆沙

昆沙打得半場。。。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 152  發表于: 08-17
回 chun1424 的帖子
chun1424:double up TAA 昆沙
昆沙打得半場。。。 (2024-08-17 21:13) 

AA 有CS + BOUNS ,當係拎埋昆沙個份。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 153  發表于: 08-17
回 TuNg 的帖子
TuNg:右邊應該出amad先過加拿祖 (2024-08-17 20:13) 

所以我咪話,加拿祖個正選好似都唔係好穩陣囉⋯⋯

左邊福頭長霸住嚟踢。 坦克又唔似會SUB 佢。 右路我唔肯定了。但我記得加拿祖踢右係無踢左咁好既。如果佢既對手係安東尼。咁無問題啦。實爭贏。但如果對手係 Amad ,咁我就唔知坦克會排邊個先了,始終都係啱啱上位,唔知坦克有幾睇重佢⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 154  發表于: 08-18
回 chun1424 的帖子
chun1424:double up TAA 昆沙
昆沙打得半場。。。 (2024-08-17 21:13) 

45分鐘換走有點兒奇怪, 唔知會唔會有少少傷之類?
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 155  發表于: 08-18
好少可開季一切賽果都好正路. 利記/阿記兩隊直情係翻版, 一齊贏波, 一齊CS, 都係最勁果個球員1G1A, 都係二個球員入另一球G.

Salah/Havetz都係踼車仔時文員一個, 去到利記/阿記踼到識飛
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 156  發表于: 08-18
回 posouth 的帖子
posouth:45分鐘換走有點兒奇怪, 唔知會唔會有少少傷之類? (2024-08-18 00:08) 

話佢唔夠硬淨, d波爭輸哂
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 157  發表于: 08-18
回 TuNg 的帖子
TuNg:話佢唔夠硬淨, d波爭輸哂 (2024-08-18 02:05) 

都幾大鑊, 第一場新領隊之下, 咁的第一印象  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 158  發表于: 08-18
今日睇三場, 利記, 阿記兩場當然好睇, 大蝦細   最後一場韋斯咸對維拉, 呢場球員實力差不多, 又肯搏命, 下半場兩邊都有新簽球員換入, 好睇!!

今日印象最深一個係Onana, 係一班好球員支緩下好似高咗幾班, 睇得打得, 似係可以長期主力. 另一個係Kudus, 之前覺得韋斯的攻擊重心係Bowen/Kudus, 可能70-30比, 今場覺得真情係40-60, Kudus上腳次次都好次有野做到
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 159  發表于: 08-18
Ed Sheeran真係好中意Ipswich. 見佢係shirt sponsor, 但原來唔係第一年咁做, 今年已經係第四年!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 160  發表于: 08-18
琴日Everton vs Brighton, 有39歲的Young同38歲的Milner正選.

Milner破咗Giggs的踼得最多賽季紀錄, 2024/25係佢第23個賽季
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 161  發表于: 08-18
回 posouth 的帖子
posouth:琴日Everton vs Brighton, 有39歲的Young同38歲的Milner正選. [表情]
Milner破咗Giggs的踼得最多賽季紀錄, 2024/25係佢第23個賽季 [表情]  (2024-08-18 20:06) 

young破唔破到最老紅牌
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 162  發表于: 08-19
有冇話咩叫升左價?
離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 163  發表于: 08-19
回 TuNg 的帖子
TuNg:young破唔破到最老紅牌 (2024-08-18 21:25) 

呢條垃圾出黎唔係紅牌就係輸十二碼, 死唔走去退休
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 164  發表于: 08-19
回 TuNg 的帖子
TuNg:右邊應該出amad先過加拿祖 (2024-08-17 20:13) 

我覺得應該係遲歸隊未操起而已。
打左幾場後一定加拿祖先過Amad/福