• 30653閱讀
  • 1885回復

23/24英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1680  發表于: 05-24
回 posouth 的帖子
posouth:Paqueta被控打假波, 多次主動領黃, 令落注佢會領黃牌的人得益. [表情] [表情]
最高有機會停賽10年!!!! 痴線, 佢自己唔核爆的話, 今個夏天原本有機會去曼城.........[表情] (2024-05-24 03:30)

上個夏天原本都有機會去曼城
不過曼城就係驚佢比人罰先無買到
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1681  發表于: 05-25
今日仲有場FA Cup頂頂癮
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1682  發表于: 05-25
回 TuNg 的帖子
TuNg:上個夏天原本都有機會去曼城 [表情]
不過曼城就係驚佢比人罰先無買到 (2024-05-24 08:22) 

Paqueta呢件事上最好係佢好合作, 但咁合作提供哂資料, 又點會唔知最終會俾人落案.

足球上牽涉到賭波/做波真係死罪, 連Greenwood都有番身之日, Pogba因食違禁藥都只係停賽4年. Paqueta呢單講緊有機會10年.

或者話佢唔使坐監, 已經好好?
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1683  發表于: 05-25
posouth:Paqueta呢件事上最好係佢好合作, 但咁合作提供哂資料, 又點會唔知最終會俾人落案.
足球上牽涉到賭波/做波真係死罪, [表情] 連Greenwood都有番身之日, Pogba因食違禁藥都只係停賽4年. Paqueta呢單講緊有機會10年.
....... (2024-05-25 18:39) 

tonali都係衰呢樣都係年幾姐
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1684  發表于: 05-26
回 TuNg 的帖子
TuNg:tonali都係衰呢樣都係年幾姐 (2024-05-25 20:41) 

東拿利賭個啲比賽,佢無份踢的。即係,係賭人地既賽事。佢係衰賭博。

柏基達賭自己會唔會領黃牌,除咗係賭波之外,佢係涉嫌操控賽事。嚴重程度高好多高多。 告唔入由自可, 告得入既話⋯⋯⋯真係判你十年八載都唔出奇。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1685  發表于: 05-26
回 chun1424 的帖子
chun1424:Fabrizio Romano
  ·
🔴⏳ Vincent Kompany has informed Burnley of his agreement with FC Bayern as he really wants to join the club.
Negotiations ongoing between the two clubs on compensation fee, all proceeding in order to reach the agr .. (2024-05-24 01:09) 

拜仁近期啲操作諗極都諗唔明。

咁多優質後防唔用,走去用熱刺棄將嚟做主力中堅都已經匪疑所思⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1686  發表于: 05-26
chun1424:Martial 無續約喇, 今夏必走
Casmiro 350k
Varane 340k
Martial 250k
....... (2024-05-23 13:00) 

正正常常,呢到養到五至七位頂級球星。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1687  發表于: 05-26
posouth:唔知點講, 成季大部份時間隊波踼得好唔掂時, 又唔炒. 呢1/3季好似有番D起色, 先黎炒 [表情]  (2024-05-22 11:56) 

車仔下季又要磨合一大輪先⋯⋯⋯季中再發力⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1688  發表于: 05-26
回 freezefox 的帖子
freezefox:車仔下季又要磨合一大輪先⋯⋯⋯季中再發力⋯⋯⋯  (2024-05-26 10:29) 

幾乎肯定第一時間賣走加拉加⋯⋯⋯

今季加拉加有幾重要,大家都有眼睇。無咗佢,都唔知邊個頂到佢呢個位。

離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1689  發表于: 05-26
紐記突然間無歐洲賽打, 車仔原本歐霸變歐協
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1690  發表于: 05-26
freezefox:幾乎肯定第一時間賣走加拉加⋯⋯⋯
今季加拉加有幾重要,大家都有眼睇。無咗佢,都唔知邊個頂到佢呢個位。  (2024-05-26 10:30) 

無留意, 因為佢自己想走?  

車仔陣中感覺佢同Palmer係最重要的兩個
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1691  發表于: 05-26
freezefox:拜仁近期啲操作諗極都諗唔明。
咁多優質後防唔用,走去用熱刺棄將嚟做主力中堅都已經匪疑所思⋯⋯⋯ (2024-05-26 10:27) 

調番轉Leverkusen的財政狀況, 執下Xhaka呢D就好合理. 呢個買賣真係神操作, 德國杯仲要入球咁靚!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1692  發表于: 05-26
chun1424:紐記突然間無歐洲賽打, 車仔原本歐霸變歐協 (2024-05-26 10:33) 

哥師為咗要坦克留任, 用心良苦

不過定係曼城班人今個星期慶祝慶到忘哂形之類.....?
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1693  發表于: 05-26
posouth:無留意, 因為佢自己想走?  [表情]
車仔陣中感覺佢同Palmer係最重要的兩個  (2024-05-26 12:07) 

加拉加我都覺得好正, 拼命三郎
始終一隊波要有呢D 拼搏既綠葉
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1694  發表于: 05-26
chun1424:加拉加我都覺得好正, 拼命三郎
始終一隊波要有呢D 拼搏既綠葉 (2024-05-26 13:31) 

所以車仔唔係好應該同佢續約??!  

今季中場出得最多的應該係佢, 進攻同助攻都俾到貨, 而且仲好多時見係佢隊長臂章的. 我心中佢係類似Wijnaldum, 但向緊Henderson方向發展

雖然睇車仔比賽唔多, 睇都係以FPL的視角.....