• 589315閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18060  發表于: 2012-09-07
回 posouth 的帖子
posouth:Yesil同Sterling令我諗起wiki入面利記academy graduate個list, 90年代「種」咗好多一隊的人材出黎, 包括埋走咗的Matteo係Leeds都有好發展. 到2000年代只係得Insua同Kelly有機做一隊球員. 2010年代, 希望係新開始. [表情]
1990s:
Jamie Carragher
Robbie Fowler
... .. (2012-09-07 14:53) 

希望杯赛可以看到他
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18061  發表于: 2012-09-08
英格蘭半場贏緊moldova 3-0,雙特今場闊別唔知幾多場之後再次同場,結果今次林伯梅開二度。
我哋得隊長同GJ兩件,隊長有一球禁區頂間接FK抽得幾靚,只係稍稍高出,條楣度仲見到個波影架!!
另外GJ就繼續好似打Wing咁,頻頻內切,1 sot,仲要一球Assist卑林伯後上頭錘入波。當時隊長禁區頂接應左路分波,第一時間撥卑右路GJ,一個45度傳中,搞靚。

下半場唔睇了∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線leohmygod.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18062  發表于: 2012-09-08
posouth:Yesil同Sterling令我諗起wiki入面利記academy graduate個list, 90年代「種」咗好多一隊的人材出黎, 包括埋走咗的Matteo係Leeds都有好發展. 到2000年代只係得Insua同Kelly有機做一隊球員. 2010年代, 希望係新開始. [表情]
1990s:

2000 1代真係慘不忍睹
雖然mellor同warnock都有曇花一現過
btw,morgan同sterling加油
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18063  發表于: 2012-09-09
1990s:

2000年代仲有jack hobbs.... 而家踢英冠, 都算係咁....
guthrie都係, 而家喺reading, 之前都係英超中游咁踢~~
仲有個paul anderson.... 都一直踢英冠.... (有跟forest落過英甲....)

其他真係唔多掂....
rafa搵左borrell同segura返黎重新執過, 好好多, 而家開始慢慢見到成果喇~~ 希望呢班開始可以有d接到棒啦~~
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18064  發表于: 2012-09-09
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:
2000年代仲有jack hobbs.... 而家踢英冠, 都算係咁....
guthrie都係, 而家喺reading, 之前都係英超中游咁踢~~
仲有個paul anderson.... 都一直踢英冠.... (有跟forest落過英甲....)
.......

Guthrie一路都好中意, 少少似Murphy個種all-round player, 又有遠射.

Suso又有玩「的」tennis ball challenge, 得喎! 雖然單蹄馬D.....
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18065  發表于: 2012-09-09
posouth:Guthrie一路都好中意, 少少似Murphy個種all-round player, 又有遠射.
Suso又有玩「的」tennis ball challenge, 得喎! 雖然單蹄馬D..... [表情]
 (2012-09-09 08:32) 

我仲數漏左個nemeth....
而家兜兜轉轉去左荷甲....

suso掂緊啦呢方面~~
其實新一班青訓真係都幾值得期待~~
前面yesil係有d料, 側邊有sterling, 中間有suso, 後少少有teixeira (呢個上年喺u-21版歐聯, 代表sporting lisbon炒我地唔知4-0定幾多.... 之後就買左佢返黎....)
後防仲有wisdom同埋上年爆出黎嘅mclaughlin....

唔好唔記得上場對arsenal, 表現最好嗰三個 (又或者話得三個表現好, 咩都好啦): allen, sterling, shelvey.... 佢地average age其實都只係19.7!!

所以如果我地可以再忍受一至兩季嘅比較差d嘅成績, 但有個識幫年青球員成長嘅人帶住, 前途其實都幾光明架~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18066  發表于: 2012-09-09
原來而家free agent之中, 有一個前鋒叫florent sinamga-pongolle!!
"拿各位球迷, 佢唔係冼拿馬, 亦唔係邦高尼, 係冼拿馬.邦高尼" (p.wong, 20xx)

其實搵佢返黎幫下手都好啊....
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18067  發表于: 2012-09-09
posouth:Guthrie一路都好中意, 少少似Murphy個種all-round player, 又有遠射.
Suso又有玩「的」tennis ball challenge, 得喎! 雖然單蹄馬D..... [表情]
 (2012-09-09 08:32) 

guthrie係紐記果時表現時好時壞...
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18068  發表于: 2012-09-09
sikingthegreat:原來而家free agent之中, 有一個前鋒叫florent sinamga-pongolle!!
"拿各位球迷, 佢唔係冼拿馬, 亦唔係邦高尼, 係冼拿馬.邦高尼" (p.wong, 20xx)
其實搵佢返黎幫下手都好啊....[表情] [表情]  (2012-09-09 15:51) 

我之前都有見到佢系個top10 list度,佢既踢法幾啱我哋既,不過咁多年無見,唔知仲踢唔踢得呢?
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18069  發表于: 2012-09-09
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18070  發表于: 2012-09-09
回 K.B 的帖子
K.B:http://www.youtube.com/watch?v=TP2q10FSSuQ&feature=g-vrec
希望好快再見到呢D靚進攻 [表情]  (2012-09-09 18:04) 

呢d咁樣啪啪啪啪啪啪既進攻真係睇到我O曬嘴∼∼∼∼∼∼∼∼∼

我都唔記得佐,原來我哋紅軍利物浦,系咁型的!!!

rafa。。。oh rafa。。。
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18071  發表于: 2012-09-09
sikingthegreat:2000年代仲有jack hobbs.... 而家踢英冠, 都算係咁....
....... (2012-09-09 00:44) 

Segura已走
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18072  發表于: 2012-09-09
sikingthegreat:我仲數漏左個nemeth....
而家兜兜轉轉去左荷甲....
suso掂緊啦呢方面~~
....... (2012-09-09 12:47) 

Joao同Suso都有少少撞位
Joao打攻中後上明顯威脅大過佢係中場分波好多
不過同一個位有兩個可以期待既新星都係一件幸福既事

後防方面Wisdom上年進步唔大
我反而幾期待Lloyd Jones 上年已經定海神針咁款 希望今年黎個大爆發
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18073  發表于: 2012-09-09
今日去投票見到有靚女著住件agger去投
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18074  發表于: 2012-09-09
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:今日去投票見到有靚女著住件agger去投[表情]  (2012-09-09 19:57) 

picture?