• 589307閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18105  發表于: 2012-09-16
回 reve 的帖子
reve:我寧願borini坐板替補出場,次次佢表現唔錯但係60左右就換走佢,完全無機會。。。
今場70後就應該換走jonjo了,無力無態,羅sir咁多中中都唔用!
有一樣好既就係見到兩翼開始演練傳中戰術,唔係吊高波,系斬低波/半身既快波,但係中路都係無人同比較慢,希望可以連好黎。
最後, .. (2012-09-16 02:40) 

感覺上jonjo都係後備入替會sharp d....
佢比較進攻型, 如果主場用多d佢會好d, 但好似尋晚呢d作客比賽, 我情願佢出超級勤力嘅hendo, 搶到個波之後又keep到個波, 同allen夾應該ok....

gerrard.... 仍然要時間喺球隊入面搵返最適合佢嘅位置....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18106  發表于: 2012-09-16
回 posouth 的帖子
posouth:終於見Borini打中, suarez放邊. 第一次試麻麻地適應, 中間完全hold唔到波, 但我地無得揀, 希望踼多兩場好D. 打完international friendly, 好似夾得仲生疏咗. 兩翼衞的確係一推就過, 尤其GJ, mark人mark得太近係老毛病.
suarez繼續掂一次波鬧一次, sterling就掂一次 .. (2012-09-16 12:53) 

borini打中間suarez打邊, 搞到連中間hold波都冇埋....
不過基本上成班中前場球員, 除左sterling, 冇邊個係在狀態嘅....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18107  發表于: 2012-09-16
原來阿蘇踢佐4場已經3黃。。。sosad
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18108  發表于: 2012-09-17
打得最好嗰個係史達寧
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18109  發表于: 2012-09-19
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18110  發表于: 2012-09-19
"Yesil will certainly be fast-tracked," said Rodgers. "He will be involved in the Europa League game.

Go Yesil, 太需要多D option了........
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18111  發表于: 2012-09-19
回 posouth 的帖子
posouth:"Yesil will certainly be fast-tracked," said Rodgers. "He will be involved in the Europa League game.
Go Yesil, 太需要多D option了........[表情]  (2012-09-19 13:03) 

等睇大眼仔!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18112  發表于: 2012-09-19
相比起歐覇
我更期望星期日主場對曼
對曼一直都唔係打狀態打技術
係打拼勁
雖然聯賽仲未贏波
而說實話而家嘅曼的確在我地之上
但燒鰻魚可能就係今季嘅轉捩點
我要一隊血拼嘅利物浦 咁就夠了 =[
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18113  發表于: 2012-09-19
回 K.B 的帖子
K.B:相比起歐覇
我更期望星期日主場對曼
係打拼勁
雖然聯賽仲未贏波
....... (2012-09-19 14:49) 

場場都可以輸,就係打曼聯唔輸得!!!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18114  發表于: 2012-09-19
20人去瑞士∼
希望多d機會卑新仔!

Among those on the plane were Samed Yesil, Suso, Conor Coady, Andre Wisdom, Adam Morgan, Peter Gulacsi and Dani Pacheco.

More experienced colleagues such as Jamie Carragher, Brad Jones, Stewart Downing, Jose Enrique, Jordan Henderson, Jonjo Shelvey and Sebastian Coates were included in the travelling party, while summer signings Nuri Sahin and Oussama Assaidi have also made the trip.

呢度得16個,仲有4個呢。。。
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18115  發表于: 2012-09-20
回 K.B 的帖子
K.B:
相比起歐覇
我更期望星期日主場對曼
係打拼勁
雖然聯賽仲未贏波
.......
燒鰻魚.............其實點解佢地叫鰻魚? 利記阿記車仔都好順口.....
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18116  發表于: 2012-09-20
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:其實我都唔係好知咩事[表情] (2012-09-13 23:24) 

好長篇....
簡單黎講, 係慘劇發生左.... 政府, 執法部門, 連埋the sun 都一致將責任推晒黎利迷度....
又話遲到遲入場, 又話入場人數多過本來賣票數目, 又話我地破獲救護車同物資, 又話阻礙救護車行使, 總之係因為我地搞到d傷亡數字大左....
而家report出左, 終於還我地一個清白....

the sun.... 當年冇查明就頭版大大隻字話係我地嘅問題....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18117  發表于: 2012-09-20
回 leohmygod. 的帖子
leohmygod.:都係無得試下[表情] (2012-09-16 02:30) 

今晚應該有得睇喇掛....
希望今晚見到suso, yesil, assaidi, coates, gulasci啦~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18118  發表于: 2012-09-20
傳聞line-up:
                                     Jones
               Wisdom     Carragher     Coates
Henderson                                                  Robinson
                         Shelvey            Suso
Assaidi                      Pacheco                     Sterling

好似話而家只差sahin同suso兩個揀一個....

唔知信唔信得過啦.... 但.... 都幾耐未試過對一班後備咁有期望.... 往時呢d賽事出後備隊, 有時都睇到悶悶地....
但今次, 我懷疑佢地執行rodgers嘅戰術可能仲好過班正選.... 當然合作性就會差d.... 但好多個都係有前途, 有呢d比賽磨練下都幾好~~
估計今晚都係和架喇.... 就算輸都唔會太出奇....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18119  發表于: 2012-09-20
jose and suso~~  on the way to the stadium~~