• 589292閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18180  發表于: 2012-09-23
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:I am proud to be red. (2012-09-23 22:29) 

離線托利斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18181  發表于: 2012-09-23
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:[圖片]
red card for shelvey?
you gotta be joking~~ (2012-09-23 22:41) 

唉呢球又係亂咁吹
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18182  發表于: 2012-09-23
回 我要打十個 的帖子
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18183  發表于: 2012-09-23
sikingthegreat:

red card for shelvey?
you gotta be joking~~
同下半場VPS個球好似, 飛鏟但係攞到波先, 一個黃一個紅.  

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18184  發表于: 2012-09-23
回 K.B 的帖子
K.B:落雙腳果個就扮痛然後單腳落腳果個就紅牌
黑成咁踢黎托咩晒氣啦不如一開波就話白衫果隊嬴既算啦[表情]
 (2012-09-23 22:44) 

it's hard to take football seriously anymore....
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18185  發表于: 2012-09-23
其實我覺得除左第一場對wba之外
場場都打得好好
我希望老細 / 老細既智囊團係有眼有腦既
知道其實隊波係重建緊 需要時間 唔好炒領隊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18186  發表于: 2012-09-23
回 K.B 的帖子
K.B:http://sillyseason.com/football/premier-league/liverpool-fc/articles/video-shelvey-vs-alex-ferguson
我愛死佢了
 (2012-09-23 22:46) 

new liverpool icon!!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18187  發表于: 2012-09-23
sikingthegreat:
it's hard to take football seriously anymore....
咁好相信如果vps球十二碼唔入, 會有第二次, 第三次十二碼, 入到唯止......
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線lung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18188  發表于: 2012-09-23
shevley 個球遠睇個時 睇落的確好狼個勢 加上佢既光頭  但睇慢鏡 根本就係 又冇雙腳 又冇high tackle, 咩都冇
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18189  發表于: 2012-09-23
回 posouth 的帖子
posouth:同下半場VPS個球好似, 飛鏟但係攞到波先, 一個黃一個紅.  [表情]
 (2012-09-23 22:47) 

無錯

上半場艾加係禁區跳起時俾evans拑實

下半場蘇7同sterling都分別係禁區俾人踢
而sterling更加俾人剷到飛起

12碼呢??
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18190  發表于: 2012-09-23
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18191  發表于: 2012-09-23
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18192  發表于: 2012-09-23
posouth:同下半場VPS個球好似, 飛鏟但係攞到波先, 一個黃一個紅.  [表情]
 (2012-09-23 22:47) 

呢球雙腳落嗰個明明係evans....
你就算一齊紅我都覺得唔gur.... 仲要同我講evans冇事....
扮傷扮痛廿秒就當冇事....

valencia條腰俾gj掂一掂就跌.... 除非gj嗰下係篤落去, 而valencia又好怕"痕"啦.... agger, suarez, sterling嗰幾下就冇球係12碼.... 仲有咩可以講....

其實球證一開波就宣布賽果係曼聯羸2-1咪得囉.... 搞咁多做咩啫....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18193  發表于: 2012-09-23
posouth:咁好相信如果vps球十二碼唔入, 會有第二次, 第三次十二碼, 入到唯止......[表情]
 (2012-09-23 22:51) 

唔入咪話有人入左禁區, 要再射過囉~~
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18194  發表于: 2012-09-23
G8 PLAY VERY WELL IN THIS GAME AND I THINK HE HAS FINALLY FOUND HIS POSITION IN THE TEAM
RODGER IS A GOOD COACH BUT IT SEEMS TO BE WEIRD TO LET SUSO TO PLAY FOR THE SECOND HALF , IT IS BETTER TO HAVE A MORE EXPERIENCED PLAYER RATHER THAN HIM
OF COZ THE REFEREE IS A PIECE  OF SHIT WHO RUIN THE GAME AND DIRECTLY GIVE 3 POINTS TO MU.....
[ 此帖被05cw2在2012-09-23 22:57重新編輯 ]