• 589293閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18195  發表于: 2012-09-23
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:[圖片] (2012-09-23 22:52) 

speechless
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18196  發表于: 2012-09-23
除左罵ref,自己的問題都要正視,

後防,一篤就穿; 前場,踢得靓,無入波
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18197  發表于: 2012-09-23
回 05cw2 的帖子
05cw2:
G8 PLAY VERY WELL IN THIS GAME AND I THINK HE HAS FINALLY FOUND HIS POSITION IN THE TEAM
RODGER IS A GOOD COACH BUT IT SEEMS TO BE WEIRD TO LET SUSO TO PLAY FOR THE SECOND HALF , IT IS BETTER TO HAVE A MORE EXPERIENCED PLAYER RATHER THAN HIM
OF COZ THE REFEREE IS ......

gerrard.... plays well in big games

suso played well too, considering we have one player less, suso is better than borini, help to control the ball better, and also positionally less advanced than borini

ref.... simply MOTM
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18198  發表于: 2012-09-23
回 K.B 的帖子
K.B:
其實我覺得除左第一場對wba之外
場場都打得好好
我希望老細 / 老細既智囊團係有眼有腦既
知道其實隊波係重建緊 需要時間 唔好炒領隊[表情]

諗起上季阿記, 開季都係踼好多場先得3-4分, 仲有場輸8:2(by the way, 又係有紅牌), 都彈得番上黎.

transfer market的確勁失望, 不過意想唔到後生一輩S字頭的三個冒起得咁快, 有番D希望. 黎緊十場八場都係踼中下游, 發力係時侯了.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18199  發表于: 2012-09-23
哀傷大於憤怒
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18200  發表于: 2012-09-23
leoleo_leoleo:除左罵ref,自己的問題都要正視,
後防,一篤就穿; 前場,踢得靓,無入波 (2012-09-23 22:59) 

係輸rafael球靚波.... 嗰球係可以拍得再緊啲, 不過人地都處理得好就真....
第二球輸counter係一如所料.... 不過其實人地處理得唔好, 唔使輸.... 但球證唔係咁睇....

後防問題冇之前咁大架喇.... 不過前面個把握力嘅問題就依然存在....
離線lung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18201  發表于: 2012-09-23
super sunday 變左 super sad sunday  haha
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18202  發表于: 2012-09-23
leoleo_leoleo:除左罵ref,自己的問題都要正視,
後防,一篤就穿; 前場,踢得靓,無入波 (2012-09-23 22:59) 

THE SAD FACT IS THAT WE REALLY DON'T HAVE A BRILLIANT SHOOTER IN OUR TEAM
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18203  發表于: 2012-09-23
回 posouth 的帖子
posouth:諗起上季阿記, 開季都係踼好多場先得3-4分, 仲有場輸8:2(by the way, 又係有紅牌), 都彈得番上黎.
transfer market的確勁失望, 不過意想唔到後生一輩S字頭的三個冒起得咁快, 有番D希望. 黎緊十場八場都係踼中下游, 發力係時侯了. [表情]
 (2012-09-23 23:00) 

4s attack - sterling + suso + shelvey + suarez
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18204  發表于: 2012-09-23
艾加今場兩個失波都關佢事
第一球更什  企係度做咩? 行都唔係隔咁遠掛??
拍埋D佢邊度有位射??

搞咩呢佢?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18205  發表于: 2012-09-23

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18206  發表于: 2012-09-23
回 K.B 的帖子
K.B:艾加今場兩個失波都關佢事
第一球更什  企係度做咩? 行都唔係隔咁遠掛??
拍埋D佢邊度有位射??
搞咩呢佢? (2012-09-23 23:03) 

唔可以怪一個,valencia傳比kagawa個陣,3個守valencia... 今日來講, gj的狀態一個已經夠守valencia
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18207  發表于: 2012-09-23
our messi looks good
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18208  發表于: 2012-09-23
回 我要打十個 的帖子
我要打十個:[圖片]
 (2012-09-23 23:05) 

有時分唔清究竟利曼係世仇定利費先係世仇
離線mcmanfowan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18209  發表于: 2012-09-23
我想問今日傷O左O的咩人?