• 589284閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18255  發表于: 2012-09-24
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:LFC NewsRoom ‏@LFCNewsRoom
Early reports say Agger is out for the rest of the season. [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  (2012-09-23 23:43) 

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線pongpongs
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18256  發表于: 2012-09-24
回 我要打十個 的帖子
我要打十個:尋晚嬲到我三點先訓著........ (2012-09-24 08:34) 

我嬲到成晚錄黎錄去訓唔著
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18257  發表于: 2012-09-24
個紅牌會唔會上訴呢?
點睇最多都係黃, 而且係兩個都黃, 無咩理由係單方面紅,
大家都係危險動作!

到十二碼我都係唔明, 點解連拿會拎到張黃...
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18258  發表于: 2012-09-24
Agger....

賠了夫人又折兵....
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18259  發表于: 2012-09-24
見到d人笑我地iphone20都喺聯賽榜睇唔到我地我就笑了=]
更有d人話出iphone101都搵唔到我地啦下年都無得踢英超
降班? 護級? me無驚過 識睇波嘅都知我地除左對wba之外其他都係打得好
或者叫輸波但唔輸陣!仲要唔好忘記頭五場分別對左兩隊曼同阿仙奴
而家係差最後嗰腳 / 最後一傳  而中後場已經run到個新mode
呢對波有得搞 比dalgish嗰隊生氣好多!
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18260  發表于: 2012-09-24
見到d人笑我地iphone20都喺聯賽榜睇唔到我地我就笑了=]
更有d人話出iphone101都搵唔到我地啦下年都無得踢英超
降班? 護級? me無驚過 識睇波嘅都知我地除左對wba之外其他都係打得好
或者叫輸波但唔輸陣!仲要唔好忘記頭五場分別對左兩隊曼同阿仙奴
而家係差最後嗰腳 / 最後一傳  而中後場已經run到個新mode
呢對波有得搞 比dalgish嗰隊生氣好多!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18261  發表于: 2012-09-24
尋晚只係睇左頭十幾二十分鐘,打得真係好。

可惜埋門個一下真係差D,次次都係羸形勢輸波。呢樣真係好攞命。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18262  發表于: 2012-09-24
怎样都好....五场打了双曼和阿记, 是时候拿分了...

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18263  發表于: 2012-09-24
咦,我都係訓唔著喔
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18264  發表于: 2012-09-24
Quote from: MC14 on Yesterday at 07:48:41 PM
Apparently Shelvey said to Mr Alex Ferguson "You control the ref, and the game."
If so, what a Lad.

Any lip readers who can do a birds eye view reading?
http://www.youtube.com/watch?v=y2tHr5Y0t3E

http://www.redandwhitekop.com/forum/index.php?topic=297917.1360

離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18265  發表于: 2012-09-24
有無咁橋, 我又係訓唔著, 去到六點先訓落張床 最後搞到學都唔洗返
離線gerrard
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18266  發表于: 2012-09-24
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:有無咁橋, 我又係訓唔著, 去到六點先訓落張床[表情] 最後搞到學都唔洗返 (2012-09-24 17:23) 

正常~
尋晚場波真係好唔抵
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18267  發表于: 2012-09-24
終於睇左個三十分鐘精華,Shelvey 個球講到爛晒唔再講啦,希望會上訴,我覺得會上訴成功 (但足總......大家明白的)

但唔知點解見到佢用x 費sir 個下真係爽左出黎,keep 住團火,我見到第二個 Gerrard

仲有華西球十二碼,GJ 其實動作好細,隻手接觸是有的,但有冇發力推我真係持好大疑問

但額外俾個數據大家,Halsey 執法曼聯既近 13 場比賽全勝,對上一次係 2003 年對 SOTON,而且係所有 28 次中既唯一一次

另外 Suso 真係唔錯,見佢攞親波處理都好合理,上場對年青人反而唔覺佢特別好波,希望可以俾佢出多d 場 (特別係jonjo 停賽果時)

Agger 重創真係心痛,而家後面又少一個可以用波既球員,冇佢帶波上黎始終好驚,睇下 Coates 可唔可以有好表現啦

離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18268  發表于: 2012-09-24
仲有羅sir 真係好領隊黎,俾d 時間佢啦,而家終於見到隊波有返d 火,呢d 真係上季見唔到,之後對中下游球隊係時候要搶分啦

最後真心向所以利物浦球員致敬,大部分時間打少個都禁住黎踢,數據上完全嬴晒曼聯
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18269  發表于: 2012-09-24
傳收咧嘅竟然係kelly ............
[ 此帖被K.B在2012-09-24 20:02重新編輯 ]