• 30251閱讀
  • 1885回復

23/24英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1815  發表于: 07-03
回 chun1424 的帖子
chun1424:好似話因為財政問題, Hall 應該會賣 [表情] (2024-05-31 14:11) 

唉! Dewsbury-Hall去車仔, 傳30M.

浪費人材!!    
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1816  發表于: 07-03
回 posouth 的帖子
posouth:Profit and Sustainability Rules個死線係6月30日, 應該唔只呢單, 好幾間球會都要死線前賣人, 等唔好扣分  (2024-07-03 18:17) 

好似仲賣左Elliot Anderson去森林
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1817  發表于: 07-04
回 TuNg 的帖子
TuNg:好似仲賣左Elliot Anderson去森林 (2024-07-03 22:51) 

其實我唔係好明個操作
咁貴,點解仲會有球會買?

Elliot Anderson 好似係賣左 $35m
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1818  發表于: 07-04
回 ODIN 的帖子
ODIN:其實我唔係好明個操作
咁貴,點解仲會有球會買?
Elliot Anderson 好似係賣左 $35m (2024-07-04 09:47) 

佢好似踢得唔差+後生
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1819  發表于: 07-04
回 TuNg 的帖子
TuNg:佢好似踢得唔差+後生 (2024-07-04 11:04) 

卡數當年買 Bruno G 都係 35m ja wor
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1820  發表于: 07-04
posouth:唉! Dewsbury-Hall去車仔, 傳30M.
浪費人材!!  [表情]  [表情]  (2024-07-03 18:25) 

去車仔真係......... 中前場咁多人

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1821  發表于: 07-04
回 ODIN 的帖子
ODIN:卡數當年買 Bruno G 都係 35m ja wor (2024-07-04 14:20) 

X2, 基本上就係Gibbs-White的價錢, 加埋add-on都係3XM咁上下.

假設森林繼續踼4231, 攻中三件Gibbs-White / Hudson-Odoi已經佔咗兩個位, 剩番一個位Elagna / Reyna / Anderson爭?
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1822  發表于: 07-04
chun1424:去車仔真係......... 中前場咁多人
 (2024-07-04 16:14) 

佢地將兩間酒店76M自己買俾自己, 咁又算係過到PSR. 宜家又可以繼續亂買  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1823  發表于: 07-05
傳Kilman去韋斯咸, 要成40M??!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1824  發表于: 07-06
[OT] 講遠D, 琴晚Copa America, 加拿大對委內端拉就睇埋. 加拿大第一次踼Copa, 出到分組賽次名, 而另一邊D組又咁啱首名唔知點樣可以係委內端拉, 而唔係勁旅墨西哥.

最後加拿大擊敗委內端拉, 歷史性打埋入四強了

把握力黎講兩邊真係水鬥水, 最後12碼決勝負, 雙方都有球員連中目標都做唔到. 果然係世界排名四五十的水平
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1825  發表于: 07-06
[OT] 另一條線, 巴西因為分組賽壓唔過哥倫比亞, 次名, 改咗要8強硬食烏拉圭, 後日踼了.

南美波, 球證的尺度有時真係睇唔慣, 一D連英超都勁明顯的犯規, 都係唔吹, 唔係幫一邊, 係兩邊都唔吹. 好似一日唔係去到出拳打人都ok, 任攬任撞任踼
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1826  發表于: 07-07
posouth:[OT] 另一條線, 巴西因為分組賽壓唔過哥倫比亞, 次名, 改咗要8強硬食烏拉圭, 後日踼了.
南美波, 球證的尺度有時真係睇唔慣, 一D連英超都勁明顯的犯規, 都係唔吹, 唔係幫一邊, 係兩邊都唔吹. 好似一日唔係去到出拳打人都ok, 任攬任撞任踼 [表情]  (2024-07-06 19:31) 

巴西出局了

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1827  發表于: 07-07
呢個歐國盃真係訓多過睇

場場波都係悶
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1828  發表于: 07-07
posouth:[OT] 另一條線, 巴西因為分組賽壓唔過哥倫比亞, 次名, 改咗要8強硬食烏拉圭, 後日踼了.
南美波, 球證的尺度有時真係睇唔慣, 一D連英超都勁明顯的犯規, 都係唔吹, 唔係幫一邊, 係兩邊都唔吹. 好似一日唔係去到出拳打人都ok, 任攬任撞任踼 [表情]  (2024-07-06 19:31) 

南美人D 犯規真係比歐洲狼死好多, 個個都係撩交打咁
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1829  發表于: 07-07
chun1424:呢個歐國盃真係訓多過睇 [表情] [表情] [表情]
場場波都係悶 (2024-07-07 14:38) 

我睇咁多場英格蘭,無一場我係無恰著的⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!