• 589239閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18465  發表于: 2012-09-27
追完post。。。
話曬我都係負責開post果個啊,我諗我真係玩玩下電話跟住開波前幾個字訓著佐
剛才真係彈醒佐,電話飛落地,之後望住個天光曬了。。。

Oh...........YNWA
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18466  發表于: 2012-09-27
回 加歷查 的帖子
Zxen:
Reve会不会后悔没看球?
[表情]

[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:

慢慢悔恨吧[表情]

查仔你有責任啦!明明同我吹緊水等大家唔好訓著架嘛,點知你行開佐。。。
宜家我決定食住早餐,睇重播,吹咩!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18467  發表于: 2012-09-27
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18468  發表于: 2012-09-27
回 reve 的帖子
reve:查仔你有責任啦!明明同我吹緊水等大家唔好訓著架嘛,點知你行開佐。。。
宜家我決定食住早餐,睇重播,吹咩!![表情] (2012-09-27 08:15) 

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18469  發表于: 2012-09-27
新人好似好有希望咁喎!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18470  發表于: 2012-09-27
回 freezefox 的帖子
freezefox:新人好似好有希望咁喎! (2012-09-27 11:00) 

最年轻的Jerome Sinclair16岁6天~

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18471  發表于: 2012-09-27
回 05cw2 的帖子
05cw2:
http://www.footytube.com/video/west-bromwich-albion-liverpool-sep26-132016
suso!!!!

9分鐘版精華, 正!

前一段好在只輸一球, 唔係的話信心差好遠. 第一球一入就諗起羅sir個句, 唔起腳係利記的DNA入面, Sahin係皇馬, 所以肯起腳的.   第二球我覺得係今季暫時入得最似樣的一球, build-up好正, 呢D先係波!
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18472  發表于: 2012-09-27
好癲, 好似每場都爆一個新人咁.......
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18473  發表于: 2012-09-27
回 Zxen 的帖子
Zxen:最年轻的Jerome Sinclair16岁6天~
[表情] (2012-09-27 11:07) 

打翼定前鋒?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18474  發表于: 2012-09-27
回 Zxen 的帖子
Zxen:Reve会不会后悔没看球?
[表情]
 (2012-09-27 04:59) 

我后悔中
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18475  發表于: 2012-09-27
近十年利物浦都无好翼,买边个,变个跌. kewell, pennant, downing, babel, 该造kuyt... 个个都未到要求。 最好是berger,次好garcia

但是无拉拉sterling,assaidi, 一起出来好惊喜! 仲有Suso, Yesil, Wisdom, Robinson, Coates, Henderson, Pacheco, Sinclair

再加上主力allen, kelly, sahin, hendo, lucas都25岁以下.  青春风暴降临。

利物浦联赛百年开局最差,但是反而睇到班后生,值得期待。赢势输波迟早会变赢势赢波。

離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18476  發表于: 2012-09-27
回 freezefox 的帖子
freezefox:打翼定前鋒? (2012-09-27 12:34) 

替换Yesli, 打前鋒. 他是在under 18打前鋒的.
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18477  發表于: 2012-09-27
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:我后悔中[表情] (2012-09-27 12:36) 

看回highlight吧~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18478  發表于: 2012-09-27
回 05cw2 的帖子
05cw2:
http://www.footytube.com/video/west-bromwich-albion-liverpool-sep26-132016
suso!!!!

1:47 跑到一半都知個結果, 成個阿伯踢波甘

好耐冇個好似Suso甘可以係中間帶波上前既球員
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18479  發表于: 2012-09-27
回 Zxen 的帖子
Zxen:看回highlight吧~
[表情] (2012-09-27 12:56) 

睇左

最老果两个最差