• 589183閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18795  發表于: 2012-10-08
我係覺得佢場場都壓抑得好辛苦!!所以總會忍唔住爆出內心的邪惡。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18796  發表于: 2012-10-08
回 K.B 的帖子
K.B:老實
有無人對蘇7場場都起碼插一次水反感!? (2012-10-08 16:14) 

仲要插得超肉酸…………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18797  發表于: 2012-10-08
多個卡路爾,係咪會好D?

尤其當你老鼠拉龜無定埋手之際…………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18798  發表于: 2012-10-08
我覺得球會絕對需要教育一下蘇7
無改善就放棄佢

我眼中嘅呢件紅衫唔係好波就著得
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18799  發表于: 2012-10-08
回 K.B 的帖子
K.B:我覺得球會絕對需要教育一下蘇7
無改善就放棄佢
我眼中嘅呢件紅衫唔係好波就著得 (2012-10-08 17:22) 

你覺得佢無改善過?定係球會無做過野??
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18800  發表于: 2012-10-08
回 freezefox 的帖子
freezefox:多個卡路爾,係咪會好D?
尤其當你老鼠拉龜無定埋手之際………… (2012-10-08 17:04) 

講多都曬氣,羅sir都講過“唯有等下一月睇下有咩可以做了”。。。
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18801  發表于: 2012-10-08
回 我要打十個 的帖子
我要打十個:哈哈 我寧願佢地射多d遠射執下雞搏下角球, 成日入到禁區仲要過幾個
不過我都睇都幾開心, 係我睇利甘耐以來d波搓得最好睇ge (2012-10-08 00:06) 

我要看赢波呀~
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18802  發表于: 2012-10-08
回 K.B 的帖子
有無人對蘇7場場都起碼插一次水反感!? (2012-10-08 16:14) 

要有人和他讲讲...他被人foul是不会得到点球了..要改善, 更加不可以假摔...
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18803  發表于: 2012-10-08
回 freezefox 的帖子
freezefox:多個卡路爾,係咪會好D?
尤其當你老鼠拉龜無定埋手之際………… (2012-10-08 17:04) 

作日Carroll在应该有机会...Suso和Sterling都可以cross给他..
Carroll可回传给Suarez/Gerrard/etc
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18804  發表于: 2012-10-08
回 reve 的帖子
reve:你覺得佢無改善過?定係球會無做過野?? (2012-10-08 17:26) 

看来是球会不重视, 也每找人和他谈谈
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18805  發表于: 2012-10-08
講真啦,阿蘇經歷佐上一季禁8場事件之後,我相信佢已經長大佐好多好多,至少唔會亂發脾氣、申訴都唔會太狼死。
果件事對球會、贊助商已經打擊好大,我相信球會方面已經做佐好多野,隊長都好多次企出黎話依然撐阿蘇同埋覺得佢會改善,可以做得更好。
如果球會無理會、無做野既,咁就唔會同佢續長約啦!!

佢尋晚果一球跣低之後再扮野撲親,我睇到都笑佐!不過我明白,佢果場真係被犯規太多、老羞成怒,忍唔住我覺得ok。。。
當然我無話佢做得啱,我只係覺得佢無可能一時之間做得咁好咁解嘖∼
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18806  發表于: 2012-10-08
回 reve 的帖子
reve:講真啦,阿蘇經歷佐上一季禁8場事件之後,我相信佢已經長大佐好多好多,至少唔會亂發脾氣、申訴都唔會太狼死。
果件事對球會、贊助商已經打擊好大,我相信球會方面已經做佐好多野,隊長都好多次企出黎話依然撐阿蘇同埋覺得佢會改善,可以做得更好。
如果球會無理會、無做野既,咁 .. (2012-10-08 17:55) 

多数是这样了...

btw, 千字又见千字

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18807  發表于: 2012-10-08
回 K.B 的帖子

其實.... 一路都冇.... 而且佢係誇大多於插....
南美球員好多都係咁.... 一早預左....
stoke之前對上兩場已經冇, 結果都係一樣.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18808  發表于: 2012-10-08

plus this is what he gets....

根本場場d後衛都恃左球證唔會吹, 下下都對佢特別粗暴.... 我都睇到炆....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18809  發表于: 2012-10-08
回 Zxen 的帖子
Zxen:作日Carroll在应该有机会...Suso和Sterling都可以cross给他..
Carroll可回传给Suarez/Gerrard/etc (2012-10-08 17:34) 

suso強項不是crossing, sterling也一樣....
有carroll, 前面肯定更易斷....
每天不斷練習的plan a不work, 換一個反而沒有怎練過的plan b會work.... 我就不相信....

而且對stoke.... 你猜shawcross, huth, wilson等人會怕守carroll, 怕應付高波, 還是怕應付s and s and s這些靈活技術型球員? 昨天攻不破, 是球員們發揮不夠好....  我沒見過有一隊波能以高波 + 高大中鋒擊到stoke的....

所以如果有一個攻擊型確是有幫助, 但這個球員, 以我看來不會是carroll.... 反而dempsey可能就很適合了.... 入攝禁區的時間簡直是perfect....