• 589181閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18840  發表于: 2012-10-09
回 reve 的帖子
reve:繼續修行吧[表情]  (2012-10-09 14:38) 

修行到level99就好劲家啦~
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18841  發表于: 2012-10-09
退步當中嘅隊長根本唔岩打433嘅中場
格格不入 打防中 佢其實又係想扔長傳direct pass
上場睇數字 在他腳下失控球權高達36次
失誤俾人直接打返反擊都不少

活動範圍減少 中場開始甩 不如叫佢打最前吧啦
高峰時嘅射門仍然健在 打前d又岩佢性格 對佢將來都有幫助
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18842  發表于: 2012-10-09
回 Zxen 的帖子
Zxen:要1-2个赛季啦~
[表情] (2012-10-09 14:50) 

佢有的是時間。

只係球隊無者……………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18843  發表于: 2012-10-09
回 K.B 的帖子
K.B:退步當中嘅隊長根本唔岩打433嘅中場
....... (2012-10-09 14:55) 

但佢一生都係幫人/球隊攝位…………

無論係自己球隊定係國家隊,總係唔能夠打番自己最岩打個個位。唔係要頂呢個位就係要攝個個位………

慘!

離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18844  發表于: 2012-10-09
回 K.B 的帖子
K.B:退步當中嘅隊長根本唔岩打433嘅中場
....... (2012-10-09 14:55) 

队长是老了, 不是退步了. 可惜球迷(including me)要求还是一样高.希望他早点容入新打发..
他上场真是失好多波...他打前又真是有的念..

離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18845  發表于: 2012-10-09
回 freezefox 的帖子
freezefox:佢有的是時間。
....... (2012-10-09 14:57) 

bingo~ 讲中~
我要看赢波~

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18846  發表于: 2012-10-09
回 Zxen 的帖子
Zxen:队长是老了, 不是退步了. 可惜球迷(including me)要求还是一样高.希望他早点容入新打发..
他上场真是失好多波...他打前又真是有的念..
 (2012-10-09 15:00) 

佢老唔老得過史高斯?老唔老得過傑斯?

但費SIR 就係識得用到呢兩位老人家盡!上屆曼聯都仲係要靠佢兩位老人家頂住。

你幾唔鐘意費SIR 都好,不能不承認,作為一個領隊,佢真係有料到的。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18847  發表于: 2012-10-09
回 Zxen 的帖子
Zxen:bingo~ 讲中~
我要看赢波~
[表情] (2012-10-09 15:02) 

你都好哎,上場有睇大勝諾域治個場。

我連個場都無得睇呀!

離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18848  發表于: 2012-10-09
freezefox:佢老唔老得過史高斯?老唔老得過傑斯?
但費SIR 就係識得用到呢兩位老人家盡!上屆曼聯都仲係要靠佢兩位老人家頂住。
....... (2012-10-09 15:03) 

SAF是教的好好.
我们就换了好多个领队&owner. Gerrard就换了N个role.

離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18849  發表于: 2012-10-09
freezefox:你都好哎,上場有睇大勝諾域治個場。
....... (2012-10-09 15:04) 

回到利记主场vs Norwich再看吧~
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18850  發表于: 2012-10-09
回 K.B 的帖子
K.B:
退步當中嘅隊長根本唔岩打433嘅中場
.......

諗起當日hyypia開始唔再係必然正選時, 隊長位俾咗謝仔, 希望季中季尾要接班了.

08/09的4231, Gerrard+Kuyt+Benayoun+Torres, 黃金攻擊組合, 你們這剎那在何方.......
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18851  發表于: 2012-10-10
Brian Hayes just pointed out the fact that England's U16, U17, U19, U21 and the national team captains are all Liverpool players......... thats the future!
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18852  發表于: 2012-10-10
回 posouth 的帖子
posouth:諗起當日hyypia開始唔再係必然正選時, 隊長位俾咗謝仔, 希望季中季尾要接班了.
08/09的4231, Gerrard+Kuyt+Benayoun+Torres, 黃金攻擊組合, 你們這剎那在何方.......[表情]
 (2012-10-09 18:45) 

在回忆里
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18853  發表于: 2012-10-10
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:Brian Hayes just pointed out the fact that England's U16, U17, U19, U21 and the national team captains are all Liverpool players......... thats the future!
[表情] [表情]  (2012-10-10 00:11) 

好开心的fact
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18854  發表于: 2012-10-10
對烏甸場波其實 jack robinson 打得幾好
覺得佢值得一個英超既機會
好過下下 GJ 打左  始終翼已經係 cut inside
有隻左腳 overlap 下先夠立體