• 589101閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19260  發表于: 2012-11-07
連埋上場打得好差嘅安歷基
基本上得蘇7係前任貨而仍有望打主力
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19261  發表于: 2012-11-07
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:即係玩三國志你唔駛降低佢地既智力,佢地都會中混亂
[表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  (2012-11-07 12:50) 

那谁是我们的赵云??

離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19262  發表于: 2012-11-07
其實睇左咁耐
suso的確好好波 好有足球智慧
但佢應該打攻擊中場會有效率d
根本係10號材料黎

sahin, 好似未有大驚喜
個人認為可考慮suso代替佢個位

雖然可能領隊想suso熟習下先 唔想背負太多責任
不過長遠希望amc位見到suso
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19263  發表于: 2012-11-07
熱刺,算吧啦!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19264  發表于: 2012-11-07
回 K.B 的帖子
K.B:連埋上場打得好差嘅安歷基
基本上得蘇7係前任貨而仍有望打主力 (2012-11-07 14:21) 

係呀.... 成年嘅連環投資錯放, 但起碼中到個超級寶!!
睇得出rodgers準備環繞佢黎建立球隊~~
佢打呢個false nine打得幾好, 我諗佢繼續打中路嘅機會都幾大....

even reserves, 尋晚上半場都出左個正前鋒, 0-0, 下半場收起佢, 變陣, 出pacheco打false nine, 45分鐘後, 5球, 應該道出左長遠嘅戰術方向....

前面提到話我唔覺得huntelaar會黎.... 原因係... 人地打緊歐聯好好地, 點黎無啦啦過黎爭europa入場資格?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19265  發表于: 2012-11-07
回 K.B 的帖子
K.B:其實睇左咁耐
suso的確好好波 好有足球智慧
但佢應該打攻擊中場會有效率d
根本係10號材料黎
....... (2012-11-07 14:31) 

冇錯, suso的確係未來amc位置最佳人選, 而家喺邊路打下先, 拎下出場經驗, 感受下個比賽節奏. 邊路個空間大d, 可以俾佢有時間適應. 打中間真係, 一拎到個波d人已經拍到埋黎....

如果gj擺返右, gj + suso呢pair都幾好睇~~ gj 嘅overlap一定好幫到手, 特別係suso其中一樣好叻嘅就係佢嘅vision, 有gj overlap幫手拉下d防守球員, 佢就有更多空間, 同埋佢d"扮交波自己去"嘅招數就更加可以多加發揮喇~~

sahin.... 個人認為佢要打後d, 打咁前冇著數, 活動範圍唔夠廣, 同埋未適應個節奏....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19266  發表于: 2012-11-07
呢球波我呢個禮拜睇左過百次, 都仍然仲feel到嗰種震撼.... 喺呢一季幾球隊咁多嘅失望之中, 見到呢球, 真係成個人都開心返!!

首先make sure左自己處於冇越位嘅位置, 後面幾個隊友正要埋去jose到幫手, 佢已經即刻意識到應該要點做.... 揀啱時機起動, 先羸左個守衛, 佔得先機, 可以出現係最佳嘅位置. 而當時一路全速跑緊, 仲要有人喺後面跟到實, 然後個波老遠飛埋黎, 佢膊頭同個胸肌之間嘅位置一控, 直頭好似放左軟墊咁, 將個波拎落黎, 仲要擺都冇靚, 放到喺正跑動緊嘅自己嘅前面, 同時間要頂住守衛之餘, 一個小小嘅變速, 個波落到黎隻腳輕輕一扭, 帶埋個波改變少少方向, 順便就連人帶波避過出迎嘅龍門, 送入網窩....

呢d咪正正係點解我鍾意睇波囉, 睇到一球呢d咁嘅金球, 已經抵返睇左幾十場嘅0-0呀!!

老套都要講句, 好波不妨一睇再睇.... 一睇再睇.... 一睇再睇.... 一睇再睇....

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19267  發表于: 2012-11-07
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:呢球波我呢個禮拜睇左過百次, 都仍然仲feel到嗰種震撼.... 喺呢一季幾球隊咁多嘅失望之中, 見到呢球, 真係成個人都開心返!!
首先make sure左自己處於冇越位嘅位置, 後面幾個隊友正要埋去jose到幫手, 佢已經即刻意識到應該要點做.... 揀啱時機起動, .. (2012-11-07 15:18) 

呢球入緊既時候我已經做緊射槍手勢,無錯,系入緊,未入的。。。

跟住我就講做麼阿蘇唔射佐槍先推入?
結果唔知會唔會因為身體唔協調而撻Q呢?!哈哈哈哈哈哈

正!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19268  發表于: 2012-11-07
回 reve 的帖子
reve:呢球入緊既時候我已經做緊射槍手勢,無錯,系入緊,未入的。。。
跟住我就講做麼阿蘇唔射佐槍先推入?
結果唔知會唔會因為身體唔協調而撻Q呢?!哈哈哈哈哈哈
....... (2012-11-07 16:19) 

jose enrique傳嗰時, 我心入面仲想話佢.... 又亂踢.... 前面都冇人.... 一個suarez點夠人搶, 仲要係高波....

點知睇到呆左.... 真係金球中嘅金球....
呢兩日lunch, 喺公司食, 都係咁replay黎睇..... 真係睇左過百次....
但都依然係有毛骨悚然嘅感覺....
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19269  發表于: 2012-11-07
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:jose enrique傳嗰時, 我心入面仲想話佢.... 又亂踢.... 前面都冇人.... 一個suarez點夠人搶, 仲要係高波....
點知睇到呆左.... 真係金球中嘅金球....
呢兩日lunch, 喺公司食, 都係咁replay黎睇..... 真係睇左過百次....
....... (2012-11-07 16:59) 

睇成過百次
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19270  發表于: 2012-11-08
回 K.B 的帖子
K.B:睇成過百次 [表情] (2012-11-07 19:37) 

replay只是5秒左右?
一分钟已12次...
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19271  發表于: 2012-11-08
j die me....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19272  發表于: 2012-11-08
回 Zxen 的帖子
Zxen:replay只是5秒左右?
一分钟已12次...  (2012-11-08 00:24) 

係啊.... 其實一個lunch hour已經隨時過百次....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19273  發表于: 2012-11-08
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:j die me.... (2012-11-08 01:41) 

邊個角度睇都咁精彩....
我都 j 死了....
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19274  發表于: 2012-11-08
傳今晚歐覇踢352
coady有可能擔正
呢件久仰大名 但未睇過佢踢 期待