• 589083閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19335  發表于: 2012-11-09
80'    Udinese    1 - 3    Young Boys Bern
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19336  發表于: 2012-11-09
FT
Udinese     2 - 3     Young Boys
26'        0 - 1    Raul Marcelo Bobadilla
45' +2'    Antonio Di Natale (pen miss)    -    
46'    Antonio Di Natale    1 - 1    
65'        1 - 2    Alexander Farnerud
72'        1 - 3    Raphael Nuzzolo
82'    Diego Fabbrini    2 - 3    

唔知好事定壞事呢?!?

POS    TEAM        P    W    D    L    F    A            GD    Pts
1        Anzhi         4    2    1    1    4    2            2    7
2        Liverpool    4    2    0    2    8    7            1    6
3        Young Boys    4    2    0    2    9    10           -1    6
4        Udinese        4    1    1    2    7    9            -2    4
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19337  發表于: 2012-11-09
回 reve 的帖子
reve:FT
Udinese     2 - 3     Young Boys
26'        0 - 1    Raul Marcelo Bobadilla
45' +2'    Antonio Di Natale (pen miss)  .. (2012-11-09 04:18) 

絕對係好事~~
本來主場羸young boys, 作客和udinese都未必掂, 但而家, 真係作客只要能夠迫和udinese就一定出線, 就算輸都可能ok添~~ (咁就要希望下round anzhi羸udinese)

所以, rodgers今次真係羸左~~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19338  發表于: 2012-11-09
因為覺得young boys突然勁佐
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19339  發表于: 2012-11-09
如果講蘇7果球係好波不彷一睇再睇的話

http://vimeo.com/50760878

呢20個進攻組織真係有過之而無不及
特別係最尾果個.. 我就真係睇百幾二百次都唔厭

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19340  發表于: 2012-11-10
回 K.B 的帖子
K.B:如果講蘇7果球係好波不彷一睇再睇的話
http://vimeo.com/50760878
呢20個進攻組織真係有過之而無不及
....... (2012-11-09 22:14) 

build-up同個人技術唔同喎~~
呢d build-up真係好精彩~~

suarez呢球, 其實令我諗返bergkamp當年對leicester嘅嗰球好精彩嘅入球.... 一樣係技術嘅表現~~
唔知我講緊邊球嘅, 可以重溫一下: http://www.youtube.com/watch?v=oEZQzGGFQl0
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19341  發表于: 2012-11-10
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:build-up同個人技術唔同喎~~
suarez呢球, 其實令我諗返bergkamp當年對leicester嘅嗰球好精彩嘅入球.... 一樣係技術嘅表現~~
....... (2012-11-10 02:13) 

我要看赢球....

3分/赢波好重要....
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19342  發表于: 2012-11-10
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:build-up同個人技術唔同喎~~
....... (2012-11-10 02:13) 

哈哈當然

不過個人鍾意 build up 多d
你俾我捒 我一定捒睇 build up 既慢鏡多過個人表演 哈哈
始終認為個人表演需要多d幸運成份
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19343  發表于: 2012-11-10
回 K.B 的帖子
K.B:哈哈當然
不過個人鍾意 build up 多d
你俾我捒 我一定捒睇 build up 既慢鏡多過個人表演 哈哈
....... (2012-11-10 10:37) 

其實.... 我都係更鍾意睇build-up....
所以spain嗰d搓200腳波我都唔覺得悶....

不過呢球.... 真係太耐冇喺liverpool度見過一球咁精彩嘅入球.... 所以真係驚嘆左好耐....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19344  發表于: 2012-11-10
回 Zxen 的帖子
Zxen:我要看赢球....
3分/赢波好重要....
[表情] (2012-11-10 02:29) 

是的, 不過輸/和左咁耐.... 有球靚波衝擊下都係好事~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19345  發表于: 2012-11-11
備戰明天~~
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19346  發表于: 2012-11-11
傳打352
傳skrtel has a virus
agger carra wisdom
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19347  發表于: 2012-11-11
人地有mata hazard oscar
我地有sterling suso shelvey
大家都係新世代
今晚就睇下邊隊有前途d
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19348  發表于: 2012-11-11
回 魚蛋 的帖子
魚蛋:人地有mata hazard oscar
我地有sterling suso shelvey
大家都係新世代
今晚就睇下邊隊有前途d[表情]  (2012-11-11 08:36) 

我諗呢兩對冇比較性
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19349  發表于: 2012-11-11
回 K.B 的帖子
K.B:傳打352
傳skrtel has a virus
agger carra wisdom (2012-11-11 08:13) 

唔係掛.... SKRTEL唔掂? 咁輸得....