• 14684閱讀
  • 421回復

WK5 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 180  發表于: 2012-09-22
回 reve 的帖子
reve:幾想買cahill的,不過偷佐9蚊luiz,兩頭唔到岸,terry又無麼狀態,A cole都係麻麻。。。
無理由用兩個西布朗後衛架![表情] (2012-09-22 00:05) 

ivan啦~~
定係已經有了?

再唔係vidic囉~~ 我又入左佢~~ 睇下可唔可以拎到第四張紅牌先~~
醫生話應該唔得喎, 因為liverpool唔係重點, torres先係喎....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 181  發表于: 2012-09-22
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:ivan啦~~
定係已經有了?
再唔係vidic囉~~ 我又入左佢~~ 睇下可唔可以拎到第四張紅牌先~~
....... (2012-09-22 00:07) 

我唔信,gerrard都可以既嘖

ivan我要諗諗。。。佢正選應該都幾穩
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 182  發表于: 2012-09-22
今周又有一個想用但係用唔到的,long long∼
因為唔狠心放hazard。。。
睇下訓醒有無領悟先啦
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 183  發表于: 2012-09-22
E. Hazard
Chelsea  Sell at 8.28
(market price 8.81)
放左買番好似都OK
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 184  發表于: 2012-09-22
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:E. Hazard
放左買番好似都OK [表情]  (2012-09-22 00:18) 

係就係ok, 但呢場主場喎, 點解反而諗住放佢?!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 185  發表于: 2012-09-22
回 reve 的帖子
reve:今周又有一個想用但係用唔到的,long long∼[表情] [表情] [表情]
因為唔狠心放hazard。。。[表情]
睇下訓醒有無領悟先啦 (2012-09-22 00:11) 

咁不如答下我問題先~~
1. bale + sterling OR ben arfa + morrison?

2. if bale + sterling.... then.... berbatov OR ben arfa?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 186  發表于: 2012-09-22
bennylau127:E. Hazard
放左買番好似都OK [表情]  (2012-09-22 00:18) 

因為我覺得佢會REST
唔用佢就可以用 T9
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 187  發表于: 2012-09-22
bennylau127:因為我覺得佢會REST [表情]
唔用佢就可以用 T9[表情] (2012-09-22 00:28) 

應該留返週中先rest啦我估....
佢咁後生, 應該唔使咁快要rest嘅....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 188  發表于: 2012-09-22
sikingthegreat:咁不如答下我問題先~~
1. bale + sterling OR ben arfa + morrison?
2. if bale + sterling.... then.... berbatov OR ben arfa? (2012-09-22 00:24) 

1 前者入埋波 都係15.5 +sterling應該都係拎5-6分 都回唔到本, 後者得分平均D 是但一個爆都COVER到另一邊
2 我會覺得berbatov 會好D 入波機會D
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 189  發表于: 2012-09-22
sikingthegreat:應該留返週中先rest啦我估....
佢咁後生, 應該唔使咁快要rest嘅.... (2012-09-22 00:30) 

其實係我覺得重有大大件馬達係度 無咩理由都出得咁盡即
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 190  發表于: 2012-09-22
bennylau127:1 前者入埋波 都係15.5 +sterling應該都係拎5-6分 都回唔到本, 後者得分平均D 是但一個爆都COVER到另一邊
2 我會覺得berbatov 會好D 入波機會D (2012-09-22 00:30) 

1 - 其實我同意你嘅講法.... 但問題來了.... bale係我本週心水....

2 - berb away @ wigan, 其實係有入波機會, 但ben arfa home vs norwich呢....? 好似都幾有機會入波/助攻咁.... 我concern係, 始終newcastle主場對norwich, 一個newcastle中前場都冇好似有d驚....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 191  發表于: 2012-09-22
bennylau127:其實係我覺得重有大大件馬達係度 無咩理由都出得咁盡即[表情] (2012-09-22 00:32) 

可能同場上陣, 但就會分薄左d分....
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 192  發表于: 2012-09-22
sikingthegreat:咁不如答下我問題先~~
2. if bale + sterling.... then.... berbatov OR ben arfa? (2012-09-22 00:24) 

ben arfa + morrison似乎好啲,始終兩個都有入球爆分可能,而另一pair只靠Bale
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 193  發表于: 2012-09-22
回 realwayutd. 的帖子
realwayutd.:ben arfa + morrison似乎好啲,始終兩個都有入球爆分可能,而另一pair只靠Bale[表情]  (2012-09-22 00:39) 

morrison始終我放心唔落....
冇左odem唔知會點出, 唔知會點影響隊波, 同埋佢地d得分能力....
不過sterling對man u真係冇咩期望.... 你講得啱.... 咁真係要bale一個頂一個半....

ben arfa我都覺得好, 但bale算係心水, 所以諗緊如果想用bale, 一係就放棄berbatov....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 194  發表于: 2012-09-22
sikingthegreat:1 - 其實我同意你嘅講法.... 但問題來了.... bale係我本週心水....[表情]
2 - berb away @ wigan, 其實係有入波機會, 但ben arfa home vs norwich呢....? 好似都幾有機會入波/助攻咁.... 我concern係, 始終newcastle主場對norwich, 一個newcastle中前場都冇好似有 .. (2012-09-22 00:33) 

所以 選1可以解決晒所有問題