• 5510閱讀
  • 431回復

24/25英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 180  發表于: 08-20
成季好可能只型得一次, 好少可開季GW1, 啱啱入到頭1%.

........個種小學一年級作文比賽入到三甲, 之後回望, 發覺個一刻已經係人生最高峰的感覺

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 181  發表于: 08-20
不過今場見到的, 係李斯特城冇想像中咁好蝦. 以上半場個勢, 我以為熱刺會輕鬆贏0:3之類, 估唔到係有力反擊
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 182  發表于: 08-20
Vardy仲要整個「0」手勢, 寸熱刺仲係0奬盃
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 183  發表于: 08-20
回 posouth 的帖子
posouth:大家點睇Ben Diaz同Schar的碰撞單野? 搞到Schar直紅 (2024-08-19 20:41) 

一係兩個都紅,一係兩個都黃。

前者其實都係另類插水。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 184  發表于: 08-20
回 科高蘭尼紐約人 的帖子
科高蘭尼紐約人:我覺得應該係遲歸隊未操起而已。
打左幾場後一定加拿祖先過Amad/福 (2024-08-19 13:58) 

仲要幾場後⋯⋯⋯ 唔知等唔等到。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 185  發表于: 08-20
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:not yet (2024-08-19 23:43) 

我估華D 好快會升⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 186  發表于: 08-20
回 chun1424 的帖子
chun1424:Chelsea have reached an agreement with Atletico Madrid for the permanent signing of Portugal forward Joao Felix.
四隊波就黎 [表情] [表情] [表情]  (2024-08-20 00:15) 

其實買嚟做咩呢?真係R 爆頭。

仲有一大堆人無得踢係到白支人工,你又整多件嚟。 都唔知想點。

最攪笑係,佢又可以避哂啲咩鬼公平競技條例個下好嘢。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 187  發表于: 08-20
posouth:成季好可能只型得一次, 好少可開季GW1, 啱啱入到頭1%. [表情] [表情]
........個種小學一年級作文比賽入到三甲, 之後回望, 發覺個一刻已經係人生最高峰的感覺 [表情]
 (2024-08-20 08:01) 

我哋呢個聯賽啲水準好似一季高過一季咁。 啲人啲分咁鬼高既。

離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 188  發表于: 08-20
Porro 傷咗?
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 189  發表于: 08-20
posouth:Schar唔係衰衝動的話, 應該係Ben Diaz黃, 佢無事. 宜家搞到直紅, 人地無事.
呢件B.Diaz令人印象好深, 完全係傳統南美爛仔波, 唔收勢撞人, 雙方head butt後即時炒機式lur地. 球品出色到呢...... [表情]
 (2024-08-20 07:48) 

南美球員都真係預左
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 190  發表于: 08-20
完左第一週.........

Barco 諗住會頭幾週有正, 點知第一場已經 sub 一分鐘都無
昆沙半場換走因為唔夠硬淨, 下場會唔會比返 Konate
法比安斯基 無正選
NKK 熱身賽狀態大勇, 點知正前都係 NJ 兼 57' 換走左

[ 此帖被chun1424在2024-08-20 12:04重新編輯 ]
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 191  發表于: 08-20
【艾斯:球證有道歉】
水晶宮既英格蘭國腳艾斯係球隊1:2不敵賓福特後表示,球證有同佢道歉,承認犯左大錯誤,導致佢既靚罰球入波唔算數。星期日水晶宮係英超作客賓福特,當時仲係0:0,艾斯直射罰球破網,但係球證立即吹罰韋曉士進攻犯規。由於個波未入網已經吹罰,所以VAR無法介入,無得推翻詐糊決定。為《天空體育》擔任球評既米卡李察士、列納都話睇唔出韋曉士有犯規。希望球證可以經一事,長一智。

[ 此帖被chun1424在2024-08-20 12:10重新編輯 ]
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 192  發表于: 08-20
回 freezefox 的帖子
freezefox:我估華D 好快會升⋯⋯ [表情] (2024-08-20 09:21) 

原本以為熱刺可以輕取呢場, 李斯特城季前賽好唔掂, 仲要最後一兩場時Coady傷, Vardy傷. Daka大傷, 要休養幾個月個隻. 真係得番Vardy一個前鋒
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 193  發表于: 08-20
回 freezefox 的帖子
freezefox:其實買嚟做咩呢?真係R 爆頭。
仲有一大堆人無得踢係到白支人工,你又整多件嚟。 都唔知想點。
....... (2024-08-20 09:23)

有錢佬唔介意使錢好合理, 但同時唔介意自己買隊波係廢的, 好少見.

有咁的班底, 要踼出上兩季的成績, 都要好有毅力, 有少少起色就要做番低佢先得    
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 194  發表于: 08-20
回 chun1424 的帖子
chun1424:完左第一週.........
Barco 諗住會頭幾週有正, 點知第一場已經 sub 一分鐘都無
昆沙半場換走因為唔夠硬淨, 下場會唔會比返 Konate
法比安斯基 無正選
....... (2024-08-20 12:03) 

Quansah同Konate一向出一半一半, 係有風險. 不過正常下冇正選應該唔會sub入黎. 今次係少見D.

Nkunku真係........硬食多一周睇下點, 主要係睇有其他邊個值得入, 兩個free transfer易買人好多