• 589041閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19515  發表于: 2012-11-27
而家有風話一月唔會有big spending
target只係兩個一個係史杜歷治一個係去左黑池嘅thomas ince
目的係要收支平
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19516  發表于: 2012-11-27
回 K.B 的帖子
K.B:而家有風話一月唔會有big spending
target只係兩個一個係史杜歷治一個係去左黑池嘅thomas ince
目的係要收支平 (2012-11-27 12:45) 

thomas ince....
上季季初 250k 賣俾blackpool
而家傳6m買返....

真係我地球會transfer market嘅能力嘅又一例證....
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19517  發表于: 2012-11-27
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:thomas ince....
上季季初 250k 賣俾blackpool
而家傳6m買返....
....... (2012-11-27 13:59) 

有無留意佢?

6m值?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19518  發表于: 2012-11-27
回 K.B 的帖子
K.B:有無留意佢?
6m值? (2012-11-27 14:01) 

咁上季同今季又真係踢得幾好嘅....
能力/情況應該同上季爆發前嘅sinclair差唔多~~ (但打法唔係太似)
6m.... 如果計埋250k賣就一定唔抵.... 俾我我會連埋買sturridge筆錢買另一個....
如果單睇就咁6m就.... 英人價囉.... 一定係貴左d架喇.... (zaha都講緊10幾m.... 傻傻地的....)
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19519  發表于: 2012-11-27
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:咁上季同今季又真係踢得幾好嘅....
能力/情況應該同上季爆發前嘅sinclair差唔多~~ (但打法唔係太似)
6m.... 如果計埋250k賣就一定唔抵.... 俾我我會連埋買sturridge筆錢買另一個....
如果單睇就咁6m就.... 英人價囉.... 一定係貴左d架喇.... (zaha都講緊10幾m.... 傻 .. (2012-11-27 14:06) 

諗起dempsey都係6m

係呢兩個的話  完全唔滿意  亦唔見得增強左戰力
增強左板凳深度only

希望雲加想要唐寧係真有其事
唔介意用d$$+唐寧換禾確特
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19520  發表于: 2012-11-27
我要Ba/Huntelaar....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19521  發表于: 2012-11-28
predicted line-up for tonight:

Reina
Wisdom  Skrtel  Agger  Johnson
                     Allen
        Hendo         Gerrard
                                         Enrique    
    Raheem
                    Suarez

其實真係有d驚.... wisdom對住ramires同mirallas都已經死得好慘.... 如果又搵佢對bale.... 不過好彩而家bale周圍走多, 唔會死屈左路~~
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19522  發表于: 2012-11-28
認真

今晚和到已經好滿意

唔好俾人炒 ......
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19523  發表于: 2012-11-28
回 K.B 的帖子
K.B:認真
今晚和到已經好滿意
唔好俾人炒 ...... (2012-11-28 14:13) 

我要看赢波~

希望Brendan善用Suso, Henderson, Lucas...

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19524  發表于: 2012-11-29
回 Zxen 的帖子
Zxen:我要看赢波~
希望Brendan善用Suso, Henderson, Lucas...
....... (2012-11-28 14:42) 

近年作客WHL的往積實在嚇死人....
今次可保不敗的話已算有交待了....
當然, 羸波就更好啦, 不過實在太遙遠....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19525  發表于: 2012-11-29
今晚終於有機會睇波了,希望。。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19526  發表于: 2012-11-29
回 reve 的帖子
reve:今晚終於有機會睇波了,希望。。。。 (2012-11-29 00:21) 

希望唔好瞓過龍, miss左場波啦....
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19527  發表于: 2012-11-29
今晚睇唔到了...
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19528  發表于: 2012-11-29
Brendan Rodgers has named an unchanged line-up for tonight's clash with Spurs at White Hart Lane:
Reina, Johnson, Downing, Agger, Skrtel, Allen, Gerrard, Henderson, Enrique, Sterling, Suarez.
Subs: Jones, Sahin, Assaidi, Carragher, Shelvey, Suso, Wisdom.
離線leohmygod.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19529  發表于: 2012-11-29
lucas幾時打救我地呀