• 589003閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19710  發表于: 2012-12-16
回 posouth 的帖子
posouth:即係邊個? [表情]
by the way, 有條友著紅鬼衫咁型呀......[表情]
 (2012-12-16 03:42) 

因為之前系踢曼聯對士啵亭,利物浦場波系第二場。

我睇曬兩場,早到既全部利迷都為士啵亭助威喝彩,哈哈∼∼
結果曼聯輸波之後d曼迷就留低黎支持新加坡隊。。。XD
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19711  發表于: 2012-12-16
回 Zxen 的帖子
Zxen:his wearing the black colour away jersey, holding bottle...
[表情]  (2012-12-16 03:44) 

飲緊野都卑你睇到
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19712  發表于: 2012-12-16
宜家又出發去睇波了∼!!

445pm     三四名:曼聯U19   v   新加坡U19
715pm     冠軍賽:利物浦U19   v   士啵亭U19

士啵亭隊波真係高其他三隊一班的,希望可以踢翻場好波啦!
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19713  發表于: 2012-12-16
尋晚場波無睇, 搞咩?!
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19714  發表于: 2012-12-16
回 reve 的帖子
reve:呢張睇到我哋好清!![表情] [表情] [表情]
[圖片] (2012-12-15 17:35) 

離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19715  發表于: 2012-12-16
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:尋晚場波無睇, 搞咩?! (2012-12-16 18:20) 

1) 衰頭段入唔到 1:0
特別係蘇7交入去俾唔到謝拉特 1on1 個球
(佢既級數 講真唔知點解俾唔到 鞋頭篤一篤已經係謝記前面 竟然俾後左 我寧願篤個時俾對方截到都無咁seven)
俾到的話網都爆埋啦
2) 下半場出返黎艾加既明顯被犯規無 12 碼 (假設 12 碼入到 1:2 有雄心追返 2;2 什至 反勝)

失既波係唔習中 打反擊 但如果入到 1:0 我相信嬴既係我地
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19716  發表于: 2012-12-17
下年利記簽左波衫生產商張約未??
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19717  發表于: 2012-12-17
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:尋晚場波無睇, 搞咩?! (2012-12-16 18:20) 

頭25分鐘, 正正常常, 做到好幾個機會出黎, 但臨門一腳始終係令人失望.... 正常的話應該要羸緊2-0 / 3-0架喇....
跟住俾人一下counter就搞掂, 即係例牌嗰d, 第一下進攻就入波.

之後嗰60分鐘就.... 真係好令人失望.... 某程度上仲差過hodgson年代主場輸俾wolves嗰場.... 幾乎拍得住輸俾northampton嗰場....

villa真係打一個benteke, 但就係睇唔住佢.... 第一球冇人拍, 俾佢射, 但人地又真係射得靚, 都冇計. 第二球, agger俾人拉走左, lucas / allen冇人返到黎跟住後上個weimann, downing想返入黎又來遲左.... 第三球仲衰, allen睇住j.cole後面有人捕住都仲交落去, cole俾人拍甩左個波打反擊, benteke自己一個人長驅直進, allen唔夠力 / 對抗性, 完全阻唔到benteke, skrtel就諗住同allen一人睇一邊結果俾benteke直去之下回唔切身幫返allen嗰邊, 俾人帶到入禁區抽入....

進攻完全唔掂, 球球都係靠gj去做.... downing幾個cross都唔錯, 但好少俾到機會佢做野.... sterling係咁帶失波, shelvey老問題, 淨係進攻埋門嗰下會走, 平時活動範圍細, allen好沉....

其實allen同sterling真係要收起, 咁樣落去隨時打殘晒佢兩個嘅信心, 特別係咁後生嘅sterling.... 其實本來都話收起sterling架喇, 不過有傳佢agree呢兩日會續約, 所以再俾佢出....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19718  發表于: 2012-12-17
尋晚雖然輸佐決賽,不過隊o靚仔踢得比第一晚好好多!!拼勁、熱血樣樣都有!!
輸卑高一班既士啵亭實在系非戰之罪。。。而且都有機會可以入波的,只差一點點啊。。。

最後post下我和兩位未來之星的合照,佢兩個傷傷地無上場,所以可以同大家合照∼

仲差morgan我就可以湊齊三寶了,可惜啊∼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19719  發表于: 2012-12-17
回 reve 的帖子
reve:尋晚雖然輸佐決賽,不過隊o靚仔踢得比第一晚好好多!!拼勁、熱血樣樣都有!![表情] [表情] [表情]
輸卑高一班既士啵亭實在系非戰之罪。。。而且都有機會可以入波的,只差一點點啊。。。[表情]
最後post下我和兩位未來之星的合照,佢兩個傷傷地無上場,所以可以同大家合照 .. (2012-12-17 16:52) 

上年sporting lisbon已經炒過我地4球, 估唔到搶左texeira返黎都仲係要再輸....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19720  發表于: 2012-12-17
Brendan Rodgers says Joe Allen and Raheem Sterling need resting after playing too many games.

一早啦.... wing forward位係時間俾assaidi試下喇   至於allen, 呢個明都明顯回落, 應該俾狀態唔錯嘅hendo多d打下~~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19721  發表于: 2012-12-17
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:上年sporting lisbon已經炒過我地4球, 估唔到搶左texeira返黎都仲係要再輸....[表情] (2012-12-17 22:45) 

佢地既中堅同中場都好勁,其實成隊波都好勁就真!!我諗踢英冠都應該ok了。。。
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19722  發表于: 2012-12-18
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:Brendan Rodgers says Joe Allen and Raheem Sterling need resting after playing too many games.
一早啦.... wing forward位係時間俾assaidi試下喇[表情] [表情]  至於allen, 呢個明都明顯回落, 應該俾狀態唔錯嘅hendo多d打下~~[表情] [表情]  (2012-12-17 23:05) 

聽聞唔係rodgers主張買入所以無咩機會?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19723  發表于: 2012-12-18
回 K.B 的帖子
K.B:聽聞唔係rodgers主張買入所以無咩機會? (2012-12-18 12:49) 

你講assaidi?
呢層我唔清楚喇.... 遲d放假睇下d fans forum先~~
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19724  發表于: 2012-12-18
呢幾日講得最多嘅係某d隊員踢殘左
特別allen同sterling
不過又真 打左差不多四個月
rodgers用人開始有d出奇
例如suso同sahin
兩個都可以分別代替allen sterling
但又好耐唔見人影