• 589002閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線mcmanfowan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19725  發表于: 2012-12-18
回 K.B 的帖子
K.B:呢幾日講得最多嘅係某d隊員踢殘左
特別allen同sterling
不過又真 打左差不多四個月
rodgers用人開始有d出奇
例如suso同sahin
....... (2012-12-18 15:34) 

LUCAS 復出比ALLEN 抖下都係好事...
不過希望STERLING 唔洗抖太耐, 無埋佢隊中有突破能力O既中前場得返S7...

唐寧同軒達臣跟本就唔值高薪, kelly 35K 算合理啦...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19726  發表于: 2012-12-19
回 K.B 的帖子
K.B:呢幾日講得最多嘅係某d隊員踢殘左
特別allen同sterling
不過又真 打左差不多四個月
rodgers用人開始有d出奇
例如suso同sahin
....... (2012-12-18 15:34) 

kelly 35k.... 客觀黎講其實已經幾ok....
所以真係唔可以開壞先例, 唔係就後患無窮....
kelly成日傷, 又local仔, 都咁狼死....
downing呢d就擺明係搞笑架啦.... 攞佢黎做準則, 幾乎成隊都可以大加人工喇....

suso續完約就影都唔見.... 都仲解釋到.... sahin.... 除左唔係好跟得上節奏, 之後唔知咩事, 連機會都絕少, 甚至hendo都多機會過佢....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19727  發表于: 2012-12-19
回 mcmanfowan 的帖子
mcmanfowan:LUCAS 復出比ALLEN 抖下都係好事...
不過希望STERLING 唔洗抖太耐, 無埋佢隊中有突破能力O既中前場得返S7...[表情] [表情]
唐寧同軒達臣跟本就唔值高薪, kelly 35K 算合理啦... (2012-12-18 16:54) 

其實suso運球突破都好ok架, 雖然冇sterling嘅速度, 但技巧夠高, 可以做到引黎對方去mark然後交個靚波出黎呢點~~ 呢排少左用佢有d可惜....
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19728  發表于: 2012-12-19
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:其實suso運球突破都好ok架, 雖然冇sterling嘅速度, 但技巧夠高, 可以做到引黎對方去mark然後交個靚波出黎呢點~~ 呢排少左用佢有d可惜.... (2012-12-19 00:11) 

有没有可能于这件事有关?

Suso fined for offensive Twitter comment
http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1269040/liverpool%27s-suso-fined-for-offensive-twitter-comment?cc=4716

離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19729  發表于: 2012-12-19
回 Zxen 的帖子
Zxen:有没有可能于这件事有关?
Suso fined for offensive Twitter comment
http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1269040/liverpool%27s-suso-fined-for-offensive-twitter-comment?cc=4716
....... (2012-12-19 01:11) 

fa 又製造笑話

話其他隊就話je

自己隊友之間玩都唔得

jose : Is amazing how fa can fine my friend @suso30fernandez for a banter thing. Was just a joke!!!
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19730  發表于: 2012-12-19
thomas ince 黎講
聽聞全數 4m 接近搞掂
睇返數據
Now regarded as one of the best young talents in the country, he has netted 19 league goals in 41 league starts for Blackpool
打翼黎講真係唔錯
[ 此帖被K.B在2012-12-19 01:28重新編輯 ]
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19731  發表于: 2012-12-19
回 K.B 的帖子
K.B:fa 又製造笑話
話其他隊就話je
....... (2012-12-19 01:26) 

喔~

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19732  發表于: 2012-12-19
回 Zxen 的帖子
Zxen:
有没有可能于这件事有关?
.......

痴線, 文字獄.....
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19733  發表于: 2012-12-19
回 K.B 的帖子
K.B:thomas ince 黎講
聽聞全數 4m 接近搞掂
睇返數據
Now regarded as one of the best young talents in the country, he has netted 19 league goals in 41 league starts for Blackpool
打翼黎講真係唔錯
....... (2012-12-19 01:26) 

本身價值6M, 不過我地有35% sell-out clause, 所以變成4M
4M都可以一搏嘅, 希望買佢等如唔買sturridge啦....
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19734  發表于: 2012-12-19
sikingthegreat:本身價值6M, 不過我地有35% sell-out clause, 所以變成4M
4M都可以一搏嘅, 希望買佢等如唔買sturridge啦.... (2012-12-19 09:34) 

唔是喎

傳 sturridge 係 done deal 黎

12m

12+4 即係傳聞中嘅 20m 仲有 4m 洗下
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19735  發表于: 2012-12-19
回 K.B 的帖子
K.B:唔是喎
傳 sturridge 係 done deal 黎
....... (2012-12-19 10:23) 

下................
唉................
去下la liga同eredivisie度搵下d好野啦.... 12m買sturridge.... 真係唔多睇好....

剩返4m.... 扣埋呢兩個嘅人工應該都已經去得7788了....
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19736  發表于: 2012-12-19
sikingthegreat:下................
唉................
去下la liga同eredivisie度搵下d好野啦.... 12m買sturridge.... 真係唔多睇好....
....... (2012-12-19 10:40) 

唔洗咁悲
傳je

而且我地仲有唐寧祖高爾可以放 雖然難度好高
ps: downing上場對維拉其實打得好好

之前阿仙奴仲想theo+8m買sterling
老老實實 點睇先??
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19737  發表于: 2012-12-19
回 K.B 的帖子
K.B:唔洗咁悲
傳je
....... (2012-12-19 11:52) 

downing上場真係ok, 佢有好幾場ok架其實, 問題就係呢d表現ok嘅場次出現得太疏.... 喺villa的最後一季以為佢終於改到表現唔夠穩定呢一點, 點知個問題又出返黎....
其實以佢人工, 真係好難keep落去....
佢同joe cole.... 真係幾難搵人接....

講真.... 唔係冇得諗.... 不過.... 如果sterling個人工要求唔夠咁過份, 我都係prefer keep返而家咁.... 始終sterling係真係睇到有potential, 而walcott, 感覺上進步空間不太大.... 當然, 呢一刻就walcott好用好多嘅, 呢個係真.... 所以某程度上都要睇fsg同rodgers點睇今季, 甚至下季. 如果目標係講緊4,5季後的話, 咁一定keep sterling. 但如果呢季或下季就要開始見到成績, 咁買人就真係唔可以只睇長遠了....
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19738  發表于: 2012-12-19
为了将来, 我们要留下Sterling..
我就不信在西甲找不到合得来的翼, 便宜又好用
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19739  發表于: 2012-12-19
回 K.B 的帖子
K.B:
唔洗咁悲
傳je
.......
唔信有單咁的野. 有的話即賣, 23歲+8M換18歲.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!